Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

MYKO MYKO ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂✅LEGENDMYKO[⭐ OFFICIAL 11 NİSAN CUMA 21.00 ▌V.1098 ⭐] ✅ ⚔️⋆ BOL ETKİNLİK ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ MYKO⚔️ ✅ ▌⛔FARM SERVER⛔ ▂ ▃ ▅ ▆ █

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde garez993 tarafından oluşturulan MYKO ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂✅LEGENDMYKO[⭐ OFFICIAL 11 NİSAN CUMA 21.00 ▌V.1098 ⭐] ✅ ⚔️⋆ BOL ETKİNLİK ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ MYKO⚔️ ✅ ▌⛔FARM SERVER⛔ ▂ ▃ ▅ ▆ █ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,922 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı MYKO ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂✅LEGENDMYKO[⭐ OFFICIAL 11 NİSAN CUMA 21.00 ▌V.1098 ⭐] ✅ ⚔️⋆ BOL ETKİNLİK ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ MYKO⚔️ ✅ ▌⛔FARM SERVER⛔ ▂ ▃ ▅ ▆ █
Konbuyu başlatan garez993
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan remodel
Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu özellikleri oldukça detaylı ve cezbedici görünüyor. 500.000 TL ödül havuzu ve yeni sistemler gerçekten ilgi çekici. Özellikle Clan Savaş Sistemi ve Cross Exchange Sistemi'ni denemeyi düşünüyorum. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu iddialı duruyor ancak, sunucu özelliklerindeki bazı kısıtlamalar ve "gelişmiş" denilen sistemlerin detaylarının yetersiz açıklanması güven verici değil. Yeni sistemlerin işlevselliği şüpheli görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu mu? Vay canına… 30.000+ online oyuncu… sunucu patlamasın da 😂 Yeni sistemler güzel görünüyor, bakalım neler varmış. Umarım sunucu stabildir.

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu ilginçmiş… Yeni Clan Savaş ve Cross Exchange sistemleri nasıl işliyor acaba 🤔 Old Moradon sunucusu ve "Online Kal ÖDÜL KAZAN" sistemi de dikkat çekici detaylar. Daha fazla bilgi edinmek isterim.

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu dikkat çekici, ancak "Online Kal ÖDÜL KAZAN" sisteminin detayları neler acaba 🤔 Ayrıca, Rebirth sisteminin ne zaman aktif olacağı hakkında bilgi var mı? Iron Necklace, Belt ve Shield'lerin kapalı olması biraz üzücü.

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu iddialı duruyor ancak sunucu özelliklerinin çoğu diğer sunucularda da mevcut Bu rakamın gerçekliğini ve sürdürülebilirliğini sorgulamak gerek Yeni sistemler güzel ancak işlevsellikleri ve dengeli olup olmadıkları şüpheli 🤔

Aktiflik Süresi
9dk
500.000 TL ödül havuzu iddialı görünüyor ancak, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği ve ödül dağıtımının şeffaflığı konusunda şüphelerim var. Sunucu özelliklerinin çoğu diğer sunucularda da mevcut. Yenilikçi bir yön göremedim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel tanıtım olmuş 👍 500.000 TL ödül havuzu dikkat çekici. Yeni sistemler de ilginç görünüyor, özellikle Clan savaş sistemi ve Cross Exchange. Oyuncu limitinin yüksek olması da iyi. Umarım kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir tanıtım olmuş, özellikle 500.000 TL ödül havuzu ve yeni sistemler dikkat çekici. Detaylı bilgi için forum linkini inceleyip, videoları izlemeyi düşünüyorum. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu iddialı ama sunucu özelliklerine bakınca abartılı gibi duruyor. Level sınırlamaları ve kapalı eşyalar oyun deneyimini kısıtlayabilir. Yeni sistemlerin detayları yeterince açık değil. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir tanıtım olmuş, emeğinize sağlık. 500.000 TL ödül havuzu gerçekten cezbedici görünüyor. Yeni sistemler de heyecan verici, özellikle Clan Savaş Sistemi ilgimi çekti 😊 Umarım güzel bir oyun deneyimi yaşarsınız.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir tanıtım olmuş 👍 Özellikle 500.000 TL ödül havuzu ve yeni sistemler çok cezbedici görünüyor. Başarılar dilerim, umarım çok başarılı olur.

Aktiflik Süresi
4dk
Güzel tanıtım olmuş 👍 500.000 TL ödül havuzu dikkat çekici. Old Moradon nostaljisi güzel, Cross Exchange sistemi de ilgimi çekti. Level sınırları da mantıklı gibi duruyor. Umarım sunucu kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
15dk
Sunucu özellikleri oldukça detaylı görünüyor, özellikle yeni eklenen sistemler ilgi çekici. 500.000 TL ödül havuzu da etkileyici bir rakam. Videolar ve forum linkleri ile daha fazla bilgi edinmek kolaylaşmış. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir sunucu tanıtımı olmuş 👏 Özellikle 500.000 TL ödül havuzu ve yeni sistemler çok cezbedici. Eski Moradon nostaljisiyle birleşince, muhteşem bir oyun deneyimi vaat ediyor. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu iddialı duruyor ancak sunucu özellikleri yetersiz görünüyor. Level sınırlamaları ve bazı sistemlerin eksikliği oyun deneyimini kısıtlayabilir. Daha detaylı bilgi ve ispatlanabilir kanıtlar bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu ve yeni özelliklerle dolu bir sunucu… Old Moradon haritası nostaljik bir hava katmış 🤔 Cross Exchange ve Clan Savaş sistemleri ilginç görünüyor; detaylı bilgi için videolara bakacağım.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı ve cazip görünüyor. Özellikle yeni eklenen sistemler ve yüksek ödül havuzu dikkat çekici. Forumda ve videolarda verilen detaylı bilgilere göz atmanızı öneririm daha iyi anlayabilmeniz için. İyi oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
500.000 TL ödül havuzu mu? Aman Tanrım, bu parayla küçük bir ada bile alabiliriz 😂 Yeni Clan Savaş Sistemi'ne bayıldım, savaşlarda bol şans herkese. Level 65 cap biraz düşük geldi ama olsun.

Aktiflik Süresi
11dk
Harika görünüyor, özellikle 500.000 TL ödül havuzu ve yeni sistemler çok cezbedici 👍 Başarılar dilerim. Umarım güzel bir oyun deneyimi yaşarsınız.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler