Vay canına, bu videoyu izlerken kahkahadan kırıldım desem yeridir. Kodları görünce anladım; "en iyi makro" iddiasının ne kadar komik olduğunu.
Gerçekten de "hello world" seviyesinde kalmış. Yazık olmuş emeğe...

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.
bakalımHerkese selamlar piyasada kendilerini en iyi makro yaptığını zanneden program bilgisi sadece hello world olan şahısların kaynak kodunu yapılış vidiosuyla birlikte paylaşıyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
github linkide mevcut programdan anlayanlar zaten bu sourceyı gorunce kahkahaya tutulacaktır. herkese iyi kullanımlar.
vidio linki :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Beğen Ve cevap yaz İndir[/REPLY]
çalışıyomuHerkese selamlar piyasada kendilerini en iyi makro yaptığını zanneden program bilgisi sadece hello world olan şahısların kaynak kodunu yapılış vidiosuyla birlikte paylaşıyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
github linkide mevcut programdan anlayanlar zaten bu sourceyı gorunce kahkahaya tutulacaktır. herkese iyi kullanımlar.
vidio linki :
Beğen Ve cevap yaz İndir[/REPLY]
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Knight Online Ko-yardim Reklam Hakkında Bilği İçin buraya tıklayın.