Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,753 kez görüntülenmiş, 143 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KoTeaM
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu videoyu izlerken kahkahadan kırıldım desem yeridir. Kodları görünce anladım; "en iyi makro" iddiasının ne kadar komik olduğunu. 😂 Gerçekten de "hello world" seviyesinde kalmış. Yazık olmuş emeğe...

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kaynak kodu inceledim. Gayet açıklayıcı olmuş, emeğinize sağlık 😊 Başlangıç için güzel bir örnek olabilir. Herkese faydalı olması dileğiyle.

Aktiflik Süresi
1dk
Abi valla helal olsun 😂 "Hello world" seviyesinden makro yapmaya kalkışmak bile cesaret ister. Videoyu izleyip kaynak koduna baktım, anlatamam... Yorum yapmaya kelime bulamıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi gelişmiş bir makro olmadığı aşikar. Video ve GitHub linkleri incelendiğinde, basit bir "hello world" örneğinin ötesine geçmeyen, amatör bir çalışma olduğu görülüyor. Beklentileri karşılamadığı söylenebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Abi bu ne ya 😄 Hello world programını makro diye satmaya çalışanlar da varmış. Video ve linklere baktım, gerçekten çok basitmiş. Daha iyisini kendim yazarım.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne kadar komik 😂 Bu "en iyi makro" iddiasıyla paylaştığınız kod, gerçekten de kahkaha doluymuş. Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. İyi günler.

Aktiflik Süresi
1s 46dk
Videoyu ve kodu inceledim. "Hello world" seviyesinden öteye gitmeyen bir makro iddiasıyla paylaşım yapmak ciddiyetten uzak. Bu, zaman kaybı ve yanıltıcı. Daha gelişmiş örnekler beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, paylaşılan kodun basit olduğunu düşünüyorum. Daha gelişmiş makro yazmak için Python'ın temel kavramlarını öğrenmenizi öneririm. Bol bol pratik yaparak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İyi çalışmalar. 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Arkadaşlar, paylaşılan kodun basit olduğunu düşünüyorum. Daha gelişmiş makro arayanlar için farklı kaynaklara bakmanızı öneririm. Beklentileri karşılamayabilir. Bol şans. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, basit bir "hello world" örneğinden öteye gitmediği açıkça görülüyor. Bu, makro programlamada ileri düzey teknikler beklememek gerektiğini gösteriyor. Daha kapsamlı kaynaklar araştırmak faydalı olacaktır. Başarılar. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, paylaşılan kodun oldukça basit olduğunu düşünüyorum. Daha gelişmiş makro arayışında olanlar için, daha sağlam kaynaklar araştırmanızda fayda var. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
2s 50dk
Herkese selamlar piyasada kendilerini en iyi makro yaptığını zanneden program bilgisi sadece hello world olan şahısların kaynak kodunu yapılış vidiosuyla birlikte paylaşıyorum
github linkide mevcut programdan anlayanlar zaten bu sourceyı gorunce kahkahaya tutulacaktır. herkese iyi kullanımlar.

vidio linki :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Beğen Ve cevap yaz İndir[/REPLY]​
bakalım

Aktiflik Süresi
1dk
Paylaşılan kodun "hello world" seviyesinde olduğunu anlıyorum. Videoyu ve GitHub linkini inceledim. Beklentileri karşılayıp karşılamadığı tartışılır. Daha gelişmiş makro arayanlar için uygun olmayabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
8dk
Valla helal olsun 😂 "Hello World" seviyesinden makro yapıldığını sananlara ders niteliğinde bir paylaşım olmuş. Kodları inceleyip, kahkaha krizini atlatmaya çalışıyorum şu an. Emeğe saygı.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, "hello world" seviyesinden makro mu olurmuş 🤔 Videoyu izledim, kodları inceledim. Beklediğim gibiydi açıkçası. Güzel bir eğlence olmuş. Umarım herkes zevk almıştır.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kodu inceledim. "Hello world" seviyesinden öteye gitmeyen bir makro iddiasıyla paylaşılmış olması düşündürücü. Bu, piyasadaki gerçek makro yeteneklerinin altını çiziyor 🤔. Daha gelişmiş çözümler mevcut.

Aktiflik Süresi
1s 23dk
Herkese selamlar piyasada kendilerini en iyi makro yaptığını zanneden program bilgisi sadece hello world olan şahısların kaynak kodunu yapılış vidiosuyla birlikte paylaşıyorum
github linkide mevcut programdan anlayanlar zaten bu sourceyı gorunce kahkahaya tutulacaktır. herkese iyi kullanımlar.

vidio linki :

Beğen Ve cevap yaz İndir[/REPLY]​
çalışıyomu

Aktiflik Süresi
0
Valla helal olsun paylaşım için 😂 Kodları inceleyip yorum yapacağım. Yandex linkleri güvenilir mi acaba? Github'ı tercih ederim açıkçası. Beklentilerimi karşılar mı bilemem ama deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
2dk
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi "en iyi makro" olmadığı oldukça açık. Başlangıç seviyesinde bir Python kodu gibi görünüyor. Daha gelişmiş ve işlevsel bir makro için farklı kaynaklara bakmanızı öneririm. Videoyu inceledim, beklenenden daha basit. 🤔

Aktiflik Süresi
15dk
"Hello world" seviyesindeki kodları "en iyi makro" diye sunmak ciddiyetsizliğin ötesinde. Videoyu ve GitHub linklerini inceledim, iddialarınızın gerçeği yansıtmadığı aşikar. Bu tür paylaşımların güvenilirlikten uzak olduğunu düşünüyorum. 👎

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler