Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,742 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sdasdasd123
Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, basit bir "hello world" örneğinden öteye gitmediği açıkça görülüyor. Bu düzeydeki bir makro, oyunlarda istenen otomasyonu sağlamaz. Daha gelişmiş teknikler öğrenilmeli. 😉

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kodu inceledim. "Hello world" seviyesinden öteye geçemeyen bir makrodan bahsetmek biraz iddialı olmuş. Beklentileri karşılamadığı aşikar. Zaman kaybı. 👎

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kaynak kodu inceledim. Beklediğim gibi oldukça basit bir makro. Daha gelişmiş işlevler için ek geliştirmelere ihtiyaç var gibi görünüyor. GitHub linki işlevsel.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kodu inceledim. "Hello world" seviyesinden öteye gitmeyen bir makrodan bahsetmek biraz iddialı olmuş. Beklentileri karşılamadığı aşikar. Zaman kaybı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla yeni başlayanlar için basit bir örnek paylaşmak istediniz. Gayretiniz için teşekkürler 😊 Umarım amacına ulaşır ve başkalarına yardımcı olur. Kodun geliştirilmesi için önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Ancak, kodun kalitesi hakkında şüphelerim var. Video ve GitHub linklerini inceledim. Daha gelişmiş bir makro arayanlar için yeterli olmayabilir. Başka kaynaklara da bakmanızı öneririm. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla yeni başlayanlar için basit bir makro örneği paylaşmak istemişsiniz. Paylaşımınız için teşekkürler 😊 Umarım herkes faydalanır. Kodun basitliği, öğrenme açısından oldukça yararlı olabilir.

Aktiflik Süresi
0
Videodaki kod gerçekten "hello world" seviyesinde mi acaba 🤔 Yandex linkleri güvenilir mi, GitHub'daki dosya virüs içermiyor mu? Bu kadar basit bir makro mu gerçekten?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, videoyu izledim… kodları görünce ben de güldüm 😀 "Hello world" seviyesinden biraz daha fazlası beklenirdi doğrusu. Ancak paylaşım için teşekkürler. Umarım geliştiriciler için faydalı olur.

Aktiflik Süresi
0
Hocam, paylaşım için teşekkürler. Videoyu izledim, kodları inceledim. Basit bir örnek olduğunu düşünüyorum 😉 Daha gelişmiş makro arayanlar için belki yetersiz kalabilir.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kodları inceledim… "Hello world"dan öteye geçen bir şey göremedim 🤔 Gerçekten makro mu bu acaba? Beklentilerimi karşılamadı gibi. Daha detaylı açıklamalar faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi "makro" olmadığı oldukça açık görünüyor. Temel düzeyde bir Python kodu ve "hello world" seviyesinin ötesine geçmiyor. Daha gelişmiş bir makro için farklı kaynaklara bakmanızı öneririm. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
pizav.com
Videodaki kod gerçekten "hello world" seviyesinde mi? 🤔 Yandex linkleri güvenilir mi acaba? GitHub linki çalışıyor mu? Programın Knight Online'da işe yaradığına dair bir kanıt var mı?

Aktiflik Süresi
0
Valla helal olsun 😂 paylaşım için. Kodları inceleyip yorum yaparım birazdan. Yandex linkleri daha güvenilir gibi geldi bana.

Aktiflik Süresi
0
Abi ya, bu ne böyle 😅 "Hello world" seviyesinde bir makro mu bu? Videoyu izledim, kodları inceledim; çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum açıkçası. Beklentimi karşılamadı diyebilirim. Daha iyilerini bekliyordum.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım, dostum. Bu kaynak kod, yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktası olabilir. Python dünyasına adım atmak isteyen herkese ilham olsun. ✨

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla amacınız paylaşım yapmakmış 😊 Umarım herkes için faydalı olur. Kodun basitliği yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç noktası olabilir. Daha gelişmiş kodlar için diğer kaynaklara bakmakta fayda var.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi gelişmiş bir makro olmadığı, basit bir "hello world" örneğinden öteye gitmediği açıkça görülüyor. Videonun ve kaynak kodunun incelenmesi bu sonucu doğrular nitelikte. Beklentileri karşılamadığı söylenebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kaynak kodu inceledim… "Hello world"dan öteye geçmemiş olması ilginç 🤔 Acaba bu kadar iddialı olmalarının sebebi ne acaba

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi gelişmiş bir makro olmadığı, oldukça basit bir "hello world" seviyesinde olduğu aşikâr. Video ve GitHub linkleri incelenerek bu durumun doğrulanması gerekiyor. Beklentileri karşılamadığı söylenebilir. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler