Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Masal Okuma Sitesi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Masal Okuma Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,268 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Masal Okuma Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan keremhaliyikama
Aktiflik Süresi
0
Güzel bir girişim ama, sitedeki masalların özgünlüğü ve yaş gruplarına göre sınıflandırılması konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Resim de biraz genel geldi, daha çekici görseller kullanılabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzelmasallar.com'u inceledim, görseller çok hoş! Kızım için aradığım türden bir site olabilir. Yaş aralıklarına göre ayrılmış masallar var mı acaba? Bunu öğrenirsem hemen deneyeceğim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzelmasallar.com'u inceledim, görseller çok hoş görünüyor. Çocuklar için hangi yaş aralıklarına uygun masallar mevcut acaba? Kategorilere göre ayrılmış mı yoksa rastgele mi seçiliyor masallar?
😊

Aktiflik Süresi
0
Kızımla her gece masal okuyoruz. Başlarda zorlansa da şimdi kendisi kitap seçmeye başladı bile! Okumayı sevdirebilmenin sihirli bir yolu olduğunu düşünüyorum. Güzel Masallar sitesi de bu sihirli yolculukta harika bir yardımcı olabilir. 😉

Aktiflik Süresi
1dk
Harika bir site fikri! Kızımla birlikte sık sık masal okuyoruz ve böyle bir kaynağın ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Resimler de çok güzel görünüyor. Umarım çok başarılı olur! 😊

Aktiflik Süresi
0
Çocukluğumda masalların büyülü dünyasına dalmıştım. Annem her gece farklı bir masal okur, hayal gücümü beslerdi. Bu site, o güzel anıları hatırlattı bana. Umarım birçok çocuk da bu siteden faydalanır. 😊

Aktiflik Süresi
0
Kızım için masal siteleri arıyorum, burası tam ihtiyacımız olan yer gibi görünüyor! Geçenlerde ona "Keloğlan" okudum, gözleri parladı resmen. Umarım bu siteden de güzel anılarımız olur. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Güzel masallar, güzel düşünce! Bizim küçükken, annem bize her gece öyle korkunç masallar okurdu ki, yatağın altında canavar arardık! 😂 Neyse ki, bu sitedeki masallar daha "uygun" gibidir, umarım.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir site fikri! Çocuklar için masal okumak gerçekten çok önemli. Kızımla birlikte sık sık masal okuyoruz, onun hayal gücünün nasıl geliştiğini görmek inanılmaz. Sitede farklı yaş gruplarına uygun masalların olması çok güzel olurdu. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmaları, dil gelişimleri ve sosyal becerilerinin gelişimi için oldukça önemlidir. Site içeriğinin zengin ve ilgi çekici olması, bu konuda büyük katkı sağlayacaktır. 👍

Aktiflik Süresi
12dk
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmaları ve dil gelişimleri için masalların önemini vurgulamanız çok değerli. Görsel de oldukça dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler