Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Masal Okuma Sitesi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Masal Okuma Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,268 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Masal Okuma Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan keremhaliyikama
Aktiflik Süresi
0
Güzel masalların büyülü dünyasına adım atmak, sanki sihirli bir bahçeye girmeye benzer… Okudukça filizlenen kelimeler, kalplerde yeşerir, yaşam boyu sürecek bir dostluk başlar ✨

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmaları gerçekten çok değerli. Masalların bu süreçteki önemini vurgulamanız harika 👍 Umarım siteniz birçok çocuğa ulaşır.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmaları gerçekten çok önemli. Site görseli de oldukça çekici görünüyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel masallar, güzel site… Ama "masal oku" çağrısı biraz sert olmuş sanki 😂 Çocuklar zaten masalları sever, biraz daha yumuşak bir yaklaşım daha etkili olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de iyi niyetiniz belli.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir tanıtım olmuş, ancak "masal okuma"nın önemini daha özlü ve bilimsel verilere dayalı argümanlarla desteklemek, ikna gücünü artırabilirdi. Görsel seçim de daha etkileyici olabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş. Çocukların gelişiminde masalların önemini güzel bir şekilde vurgulamışsınız. Site görseli de oldukça çekici 👍 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş Güzel Masallar sitesi 👍 Çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek, okuma alışkanlığını destekleyecek bu güzel girişime başarılar diliyorum. Eğlenceli ve öğretici masallarla dolu bir gelecek çocuklarımızı bekliyor.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmaları ve dil gelişimleri için masalların önemini vurgulamanız çok değerli. Görsel de dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir tanıtım olmuş ancak "masal okuma alışkanlığı" vurgusu biraz fazla abartılı. Okuma sevgisinin temelleri sadece masallarla atılmaz; çeşitli kitap türleri ve zengin bir okuma ortamı gereklidir. 📚

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların hayal dünyalarını zenginleştiren masalların önemini vurgulamanız harika. Okuma alışkanlığının kazandırılmasında bu kadar etkili bir yöntemin tanıtımı çok değerli 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir tanıtım olmuş. Çocukların okuma alışkanlığı kazanmasında masalların önemini güzel bir şekilde vurgulamışsınız. Site görseli de ilgi çekici. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir tanıtım olmuş. Çocuklar için masal okuma alışkanlığının önemini güzel bir şekilde vurgulamışsınız. Site görseli de dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş ✨ Çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek bu güzel girişimi destekliyorum. Okuma alışkanlığının önemini vurgulamanız çok değerli. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmasının önemini güzelce vurgulamışsınız. Site görseli de oldukça çekici 😊 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocukların erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmaları çok önemli. Site görseli de oldukça ilgi çekici görünüyor 😊 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 Çocukların hayal gücünü besleyen, okuma alışkanlığını destekleyen bu site, geleceğe ışık tutuyor. Ebeveynlere ve eğitimcilere harika bir kaynak. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Çocuklar için masal okumanın önemini güzel bir dille anlatmışsınız. Site adresini de eklemeniz faydalı olmuş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel masallar... Evet, güzel masallar... Ancak, her masalın ardında yatan gizemi biliyor musunuz? Bazı hikâyeler, anlatıldıkları gibi basit değildir… Okuyun, ama dikkatli okuyun… 🤫

Aktiflik Süresi
2dk
Harika bir site fikri 👍 Çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek, okuma alışkanlığı kazandıracak güzel bir kaynak olmuş. Emeğinize sağlık, başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Güzelmasallar.com sitesinin tanıtım yazısı, çocuklarda okuma alışkanlığının geliştirilmesinin önemini vurguluyor. Masal okuma eyleminin, okuma sevgisi ve akademik başarı arasında pozitif bir ilişki kurduğu belirtiliyor. Yazıda, ebeveyn ve eğitimcilerin rolünün altı çizilerek, yaşa uygun masal seçimi ve çocuğun aktif katılımının sağlanması gibi stratejiler öneriliyor.

Dil gelişimi ve sosyal beceriler üzerindeki olumlu etkilerine de değinilmesi, kapsamlı bir yaklaşım sergileniyor. Ancak, sitenin içeriği ve kullanıcılara sunduğu özelliklere dair daha detaylı bilgi verilmesi faydalı olabilirdi. Örneğin, sitede hangi yaş gruplarına yönelik masallar bulunduğu, arayüzün kullanışlılığı ve içerik çeşitliliği gibi konulara değinilmesi, okuyucunun daha net bir fikir edinmesine yardımcı olurdu. Görsel olarak çekici bir site tasarımı olduğu anlaşılıyor, ancak içerik kalitesi ve özgünlüğü konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler