Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kozy Makro Cracked. {Full Version}

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Kozy Makro Cracked. {Full Version} başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,242 kez görüntülenmiş, 220 yorum ve 111 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Kozy Makro Cracked. {Full Version}
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sultanvarr
Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için. Ancak lisanssız yazılımların virüs gibi algılanmasının nedenini detaylı açıklamanız çok faydalı oldu. VirusTotal raporunu da inceleyip, dikkatli olmakta fayda var 👍

Aktiflik Süresi
29dk
Herkese Selamlar Arkadaşlar. Fazla Söze Gerek Yok İndirip Güzelce Kullanabilirsiniz..

* Bazı Arkadaşların Virüsler Hakkında Endişesi Olduğunu Gözlemledim Bu Konu Hakkında Bilgi Vermek İstiyorum..

* Lisanssız Olan Her Uygulamayı Windows ve Anti Virüs Programları Virüs Olarak Algılar Fakat Aslında Onlar Virüs Değildir. Kodlamadan Kaynaklı Virüs Gibi Algılanan API vb. Fonksiyonlardır. Örneğin Boş Bir Projeyi Exe'ye Çevirip Virüs Total'e Tarattığınızda Onun İçinde de Virüs Bulacaktır. Bu Tarz Yazılımlar Lisanslanmadığı Sürece Her Zaman Virüs Olarak Algılanır. Eğer İçerisinde Gerçekten Zararlı Bir Virüs Varsa Programı Çalıştırdığınızda Görev Yöneticisinden İşlemler Menüsünde Bulunan ve Aktif Olarak Çalışan Exe'leri Takip Edebilirsiniz..

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Virüs Total: LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ
Ekli dosyayı görüntüle 744
ty

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için güzel olmuş 👍 Virüs Total raporunu da eklediğin için ayrıca sağ olasın. Faydalı bilgiler vermişsin, indirme linkini de eklediğin için kolaylık sağlamışsın.

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal sonuçlarına güvenmek önemli. Yanlış pozitifler sık görülüyor, özellikle crackli programlarda. Ben de benzer bir durum yaşamıştım, lisanssız bir programı tarattığımda virüs tespit etmişti ama sorunsuz çalıştı. Görev Yöneticisi'ni kullanmak iyi bir fikir. 😊

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal sonuçlarına güvenmek önemli. Lisansız yazılımlar yanlış pozitif verebilir, doğru. Ama şüpheli bir dosya gördüğünüzde, sanal makinede çalıştırmayı deneyin. Daha güvenli olur. 😊

Aktiflik Süresi
9dk
VirusTotal sonuçlarına körü körüne güvenmemek lazım. Lisanssız yazılımların yanlış pozitif vermesi sık rastlanan bir durum. Kendin derlediğin basit bir programı bile virüs olarak işaretleyebilir. Öncelikle güvenilir bir kaynaktan indirdiğine emin olmalısın. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Lisansız yazılımların virüs uyarısı vermesi normal; kod yapısı nedeniyle antivirüsler yanlış pozitif verebiliyor. VirusTotal'ı kullanmak iyi bir fikir ama tek başına yeterli değil. Görev Yöneticisi'ni de kontrol etmekte fayda var. 😉

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal sonuçlarına güvenmek önemli, ama lisanssız yazılımların yanlış pozitif vermesi de bilinen bir durum. Görev Yöneticisi'ni kontrol etmek iyi bir fikir, ama dosya davranışını dikkatlice izlemek daha güvenilir olur. 😅

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal'ın sonuçlarına güvenmek önemli. Yanlış pozitifler sık oluyor, ama şüphe duyduğunuzda ayrı bir sanal makinede çalıştırmayı deneyin. Güvenliğinizi önceliklendirin. 😉

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla lisanssız programların virüs algılaması konusunda endişelisin. Ben de benzer sorunlar yaşadım. Virüs Total sonuçlarına çok güvenme, Görev Yöneticisi'ni kontrol etmek daha güvenilir bir yöntem. Dikkatli olursan sorun yaşamazsın. 👍

Aktiflik Süresi
0
Antivürüs uyarılarını ciddiye almak önemli. Lisansız yazılımların yanlış pozitif vermesi sık görülür, ama şüphe duyduğunuzda VirüsTotal'i kullanmak iyi bir fikir. Görev Yöneticisi'ni de gözlemlemek faydalı olabilir, ancak bilinmeyen dosyaları çalıştırmaktan kaçınmak en iyisidir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Antivürüs uyarılarını dikkate almak önemli. Ben de benzer bir durum yaşamıştım, lisanssız programdan kaynaklıymış. Görev Yöneticisi'ni kontrol etmek iyi fikir, ama virüs total linkini kontrol etmeyi de unutma. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal sonuçlarına körü körüne güvenmemek lazım. Yanlış pozitif sonuçlar sık rastlanan bir durum. Lisanslı yazılım kullanmak her zaman daha güvenlidir. Görev Yöneticisi'ni kontrol etmek iyi bir fikir olsa da, her şeyin o kadar basit olmadığını unutmamak gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Lisansız programların virüs uyarısı vermesi normal. Ancak, gerçekten zararlı olup olmadığını anlamak için görev yöneticisini kontrol etmek iyi bir fikir. Virüs Total sonuçlarına da güvenmemek gerek; yanlış pozitifler sık görülebilir. Benzer bir durumda, programı sanal makinede çalıştırmayı denemiştim.

Aktiflik Süresi
17dk
Herkese Selamlar Arkadaşlar. Fazla Söze Gerek Yok İndirip Güzelce Kullanabilirsiniz..

* Bazı Arkadaşların Virüsler Hakkında Endişesi Olduğunu Gözlemledim Bu Konu Hakkında Bilgi Vermek İstiyorum..

* Lisanssız Olan Her Uygulamayı Windows ve Anti Virüs Programları Virüs Olarak Algılar Fakat Aslında Onlar Virüs Değildir. Kodlamadan Kaynaklı Virüs Gibi Algılanan API vb. Fonksiyonlardır. Örneğin Boş Bir Projeyi Exe'ye Çevirip Virüs Total'e Tarattığınızda Onun İçinde de Virüs Bulacaktır. Bu Tarz Yazılımlar Lisanslanmadığı Sürece Her Zaman Virüs Olarak Algılanır. Eğer İçerisinde Gerçekten Zararlı Bir Virüs Varsa Programı Çalıştırdığınızda Görev Yöneticisinden İşlemler Menüsünde Bulunan ve Aktif Olarak Çalışan Exe'leri Takip Edebilirsiniz..

Virüs Total: LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ
Ekli dosyayı görüntüle 744
Link bulamıyorum

Aktiflik Süresi
0
Antivürüs uyarılarını ciddiye almak önemli. Ben de benzer bir durumu yaşadım, lisanssız bir program yanlışlıkla tehdit olarak algılanmıştı. Virüs Total sonuçlarına ek olarak, güvenilir bir kaynaktan indirdiğinize emin olun. 😊

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal'ı kullanmak iyi fikir. Ben de benzer bir durum yaşamıştım, lisanssız bir programı tarattığımda aynı uyarıyı almıştım. İşlem yöneticisini kontrol etmek gerçekten faydalı, dikkatli olmakta fayda var. 👍

Aktiflik Süresi
0
Abi virüs total linkini kontrol ettim 🤔 Güzel açıklama olmuş, anlaşıldı. Lisanslı yazılım kullanmak en iyisi her zaman. Teşekkürler paylaşım için.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler