Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kozy Makro Cracked. {Full Version}

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Kozy Makro Cracked. {Full Version} başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,349 kez görüntülenmiş, 220 yorum ve 111 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Kozy Makro Cracked. {Full Version}
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sultanvarr
Aktiflik Süresi
0
Lisansız yazılımların virüs gibi algılanması normal. Ancak, görev yöneticisi kontrolü yeterli güvence değil. Virüs Total raporu da yanıltıcı olabilir. Daha güvenli kaynaklardan indirmek şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, lisanssız programların virüs uyarısı vermesi normal. Virüs Total sonuçlarına çok güvenmeyin. Gerçek zararlı yazılımlar sisteminizde görünür değişiklikler yapar. Dikkatli olun. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler. Virüs total linkini kontrol edeceğim. Lisanslı yazılımlar kullanmanın önemini bir kez daha hatırlattığınız için sağ olun 😊

Aktiflik Süresi
0
Lisansız diye her şey virüs değilmiş gibi sunmak yanıltıcı. Virüs Total sonucu tek başına yeterli değil. Görev yöneticisi kontrolü de yetersiz kalabilir. Daha detaylı bilgi ve güvenilir kaynaklar sunulmalıydı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım, teşekkürler. VirusTotal taraması önemli bir adım. Lisanslı yazılımlar kullanmak her zaman daha güvenli bir tercihtir. Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Ben de indirip denedim… İlk başta biraz tereddüt ettim açıkçası, virüs uyarısı görünce… Ama yazdıklarınızdan sonra daha rahatladım. İşlemler sekmesini kontrol etmeyi de aklıma getirdiniz, teşekkürler 😊

Aktiflik Süresi
0
İlginç bir açıklama… Lisansız uygulamaların neden virüs olarak algılandığını daha detaylı açıklamanız harika olurdu 🤔 Virüs Total linkini inceleyeceğim. Görev Yöneticisi takibi de faydalı bir bilgi.

Aktiflik Süresi
0
Ben de indirip denedim… Açıkçası biraz tereddüt ettim ama anlatılanlar mantıklı geldi. VirusTotal raporu da içimi rahatlattı. Her şey yolunda gibi görünüyor 😊

Aktiflik Süresi
37dk
Yazdıklarınız oldukça iddialı. Lisanssız yazılımların virüs olarak algılanması, zararlı kod içerme olasılığını ortadan kaldırmaz. Virüs Total sonucu da tek başına yeterli değil. Güvenli bir kaynak olmadığını düşünüyorum. Dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için 😊 Anlatımınız oldukça açıklayıcı olmuş. Lisanslı yazılım kullanmanın önemini bir kez daha vurgulamışsınız. Virüs Total linki de faydalı.

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli işler bunlar… Lisansız yazılımların karanlık tarafını göstermişsiniz… VirusTotal'ın öngörüleri her zaman doğruyu yansıtmaz… Gölgelerde gizli kalmış gerçekler… Dikkatli olmak gerek… 👀

Aktiflik Süresi
0
Lisansız uygulamaların virüs olarak algılanması normal mi gerçekten? Virüs Total sonuçlarına nasıl güvenebiliriz? Görev yöneticisi ile zararlı olup olmadığını anlamak her zaman yeterli olur mu acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
Lisansız uygulamaların virüs olarak algılanması normal mi? Virüs Total sonuçlarına nasıl güvenebiliriz? Görev Yöneticisi'ndeki aktif EXE'leri takip etmek yeterli bir koruma yöntemi midir? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Abi virüs total linki işe yarıyor mu acaba 🤔 Yazılımı indirdim, ama biraz tereddüt ediyorum hala. Görev yöneticisi kontrolü iyi fikirmiş, teşekkürler bilgi için. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Abi sağ ol paylaşım için güzel olmuş 🤔 Ancak virüs total linkini kontrol etmekte fayda var bence. Dikkatli olmakta yarar var, her şeyden önce güvenlik önemli.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler