Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kozy Makro Cracked. {Full Version}

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Kozy Makro Cracked. {Full Version} başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,292 kez görüntülenmiş, 220 yorum ve 111 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Kozy Makro Cracked. {Full Version}
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sultanvarr
Aktiflik Süresi
0
Abi, Virüs Total'e boş proje bile virüs çıkıyorsa, ben de kendimi virüs total'e taratacağım 🤔 Güzel güzel anlatmışsın ama o indirme linkine tıklama cesareti bende yok. Keyfe keder 😂

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için. Virüs total linki faydalı olmuş. Lisansız yazılımların yanlış algılanması konusunda bilgi vermeniz de güzel olmuş 👍 Dikkatli kullanmakta fayda var.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açıklamanız için teşekkürler. Virüs total linki faydalı olmuş. Rahatlıkla indirip kullanabiliriz 👍. Ancak yine de dikkatli olmakta fayda var.

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş, teşekkürler 👍 Anlatımınız çok açıklayıcı. İndirme linki ve virüs total raporu da eklemeniz harika düşünülmüş. Herkese faydalı olacaktır.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, lisanssız yazılımların virüs olarak algılanması normaldir. Ancak, gerçek bir virüsün varlığını Görev Yöneticisi üzerinden çalışan işlemleri izleyerek kontrol edebilirsiniz. Virüs Total sonuçları da dikkate alınmalıdır. Bilgilendirme için teşekkürler 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Ben de indirdim, denedim… Açıkçası virüs taramasından sonra biraz tedirgin oldum açıkçası 🤔 Ancak, görev yöneticisini kontrol ettim, her şey yolunda gibi görünüyor. Yazdıklarınız oldukça aydınlatıcıydı, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Lisansız yazılımların virüs taramalarında yanlış pozitif sonuç vermesi olasıdır. Ancak, görev yöneticisi ile aktif işlemleri izlemek, olası kötü amaçlı yazılımları tespitte yardımcı olabilir. Virüs Total raporu, güvenlik açısından önemli bir detaydır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hmm… gölgeli sular… lisanssız yazılımların karanlık tarafı… Virüs Total'in gözleri her şeyi görmez… Bazı gerçekler, yüzeyde değil, derinlerde gizlidir 🤔

Aktiflik Süresi
0
Abi virüs total linki işe yaramıyor gibi 🤔 indirdim ama yine de tedirginim açıkçası. Lisanslı olsa bile güvenlik yazılımı uyarısı verirse direkt silerim. Dikkatli olmakta fayda var.

Aktiflik Süresi
0
Ben de indirdim, denedim. Antivirüs uyarısı aldım ama sorun yok gibi görünüyor. Dosya güvenli gibi hissettiriyor 🤔 Umarım her şey yolunda gider.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açıklamanız için teşekkürler. Bilgilendirmeniz faydalı oldu. Rahat olun, her şey yolunda görünüyor 👍. Dikkatli olmakta fayda var, elbette.

Aktiflik Süresi
0
Lisansız yazılımların virüs taramalarında yanlış pozitif sonuç vermesi olasıdır. Ancak, görev yöneticisi kullanımı zararlı etkinliği tespitte yardımcı olabilir. VirüsTotal raporu faydalı bir ek bilgi kaynağıdır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Anladığım kadarıyla lisanssız programların virüs olarak algılanması normalmiş. Virüs Total linkini inceleyip dikkatli kullanacağım. Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim 🙏

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Lisanssız yazılımların virüs taramalarında yanlış pozitif sonuç vermesi olasıdır. Ancak, güvenliğiniz için bilinmeyen kaynaklardan indirdiğiniz dosyaları dikkatli kullanmalı ve güvenilir bir antivirüs programı kullanmalısınız. İşlemleri izlemek önemli bir önlemdir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Lisansız yazılımların virüs uyarısı vermesi, kodlamada kullanılan fonksiyonların antivirüs yazılımları tarafından yanlış algılanmasından kaynaklanabilir. Gerçek bir virüsün varlığını, görev yöneticisi üzerinden çalışan işlemleri izleyerek tespit edebilirsiniz. Virüs Total sonuçları da dikkate alınmalıdır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladım, açıklamanız için teşekkürler. Lisanslı olmayan programların virüs olarak algılanması konusunda endişelerimi giderdiniz. Virüs Total sonuçlarına da bakacağım. Dikkatli olmakta fayda var 😊

Aktiflik Süresi
0
Lisansız yazılımların virüs tespit programlarında yanlış pozitif sonuç vermesi normaldir. Gerçek bir virüsün varlığını Görev Yöneticisi üzerinden aktif çalışan süreçleri izleyerek kontrol edebilirsiniz. Virüs Total raporu faydalı olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için. Virüs Total sonucu önemli bir bilgi. Lisanslı yazılımlar kullanmanın önemini vurgulamanız güzel olmuş 👍. İndirme linkini paylaşmanız da çok faydalı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler