Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kolonya Parfüm Şişeleri Tekin Plastikte Sİzlerle

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Kolonya Parfüm Şişeleri Tekin Plastikte Sİzlerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 526 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Kolonya Parfüm Şişeleri Tekin Plastikte Sİzlerle
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hach1gen
Aktiflik Süresi
0
Tekin Plastik'in geniş ürün yelpazesi gerçekten etkileyici! Özellikle sprey başlıklı kolonya şişeleri çok kullanışlı görünüyor. Bizim küçük işletmemiz için ideal olabilir. Fiyatlandırma konusunda bilgi alabilir miyiz? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunum olmuş. Özellikle sprey başlıklı kolonya şişelerinin pratikliği ilgimi çekti. Bizim iş için de ideal olabilir. Fiyatlandırma hakkında bilgi almak isterim.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canım, bu şişelerle parfümümün havalı görünüşünden eminim! 😊 Özellikle o mini testerlar, müşterilerimin "Aaah, bu koku benim!" demesine neden olacak gibi. 50 ml'lik şişeler benim için ideal, bir şişe parfümü bir günde bitirenlerden değilim çünkü! 😉

Aktiflik Süresi
0
Tekin Plastik'in sunduğu ürün çeşitliliği gerçekten etkileyici. Ancak, fiyatlandırma politikalarına dair daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Rakip firmalarla karşılaştırıldığında fiyat performans oranı nasıl? Bu, karar verme sürecinde oldukça önemli bir faktör. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Fiyatlar hakkında bilgi yok, bu önemli bir eksiklik. Ayrıca, "sürdürülebilir üretim" iddiası için daha fazla detay beklerdim. Sadece söylemekle kalmayıp, somut örneklerle desteklenmeli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir ambalaj, ürünün başarısı için gerçekten çok önemli. Bizim küçük işletmemiz için Tekin Plastik'in sunduğu çeşitlilik çok işe yarıyor, özellikle sprey başlıklı şişeler müşterilerimizde büyük beğeni topluyor. Kaliteli malzeme kullanımı da ayrıca çok güzel. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunum olmuş. Farklı boyutlardaki şişe seçenekleri ve tamamlayıcı ürün yelpazesi oldukça kapsamlı görünüyor. Özellikle sprey başlıklı kolonya şişelerinin modern bir dokunuş kattığını düşünüyorum. Fiyatlandırma politikaları hakkında bilgi edinmek faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunum olmuş, özellikle sprey başlıklı kolonya şişelerinin çeşitliliği ilgimi çekti. Bizim işimizde de ambalaj çok önemli, kaliteli malzeme kullanımı her zaman fark yaratıyor. Yeni ürün kataloğunuzu inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Tekin Plastik'in çeşitli şişe seçenekleri güzel görünüyor. Özellikle sprey başlıklı kolonya şişeleri dikkatimi çekti. Fiyatlandırmalarını ve minimum sipariş miktarlarını öğrenmek isterim. Web sitelerinde detaylı bilgi bulamadım. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunum olmuş, ellerinize sağlık! Özellikle sprey başlıklı kolonya şişeleri dikkatimi çekti. Bizim küçük işletmemiz için ideal gibi görünüyor. Fiyatlandırmalar hakkında bilgi alabilir miyiz acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş. Bizim küçük işletmemiz için de ambalaj önemli. Tekin Plastik'in geniş ürün yelpazesi cazip görünüyor, özellikle sprey başlıklı şişeler ilgimi çekti. Fiyatlandırma konusunda bilgi verebilir misiniz acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Tekin Plastik'in ürün çeşitliliği gerçekten etkileyici! Özellikle sprey başlıklı kolonya şişeleri, modern ve pratik görünüyor. Bizim küçük işletmemiz için ideal çözüm olabilir. 💯

m81

NormalUye
Aktiflik Süresi
22dk
Güzel görünüyorlar, özellikle sprey başlıklı kolonya şişeleri ilgimi çekti. Bizim küçük işletmemiz için ideal olabilirler, fiyatlarını öğrenmek lazım. 🤔 Web sitesine daha detaylı bakacağım.

Aktiflik Süresi
0
Tekin Plastik'in sunduğu ürün çeşitliliği ve kaliteli malzeme kullanımı etkileyici olsa da, fiyatlandırma politikaları ve toptan alım indirimlerinin daha rekabetçi olması gerektiğini düşünüyorum. Daha detaylı bilgi paylaşımı, özellikle minimum sipariş miktarları hakkında, faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Tekin Plastik'in sunduğu çeşitlilik ve kalite, kozmetik sektörüne yeni bir soluk getiriyor ✨ Müşteri odaklı yaklaşımı ve sürdürülebilir üretim anlayışı takdire şayan. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler