Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

KoCuce Reklam Alanları Hakkında

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde Reklam tarafından oluşturulan KoCuce Reklam Alanları Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,212 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı KoCuce Reklam Alanları Hakkında
Konbuyu başlatan Reklam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 34mekan
Aktiflik Süresi
40dk
Bu reklam fiyatları belirtilmemiş, müsaitlik durumu hatalı görünüyor. WhatsApp üzerinden iletişime geçmek güvenilir değil, daha şeffaf olun. Görsellerin kalitesi de düşük. Daha profesyonel bir yaklaşım beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Harika reklam alanlarınız var 👍 Özellikle popup reklam alanı ilgimi çekti. Detaylı bilgi için WhatsApp'tan iletişime geçeceğim, fikir alışverişinde bulunmak güzel olur.

Aktiflik Süresi
0
Karanlık sularında gizli fırsatlar… WhatsApp bağlantısı… Görünenin ötesinde bir şeyler var sanki… 30 günlük süreler… Dikkatli olun, seçimlerinizin sonuçları beklenmedik olabilir 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hey dostlar, reklam seçenekleri güzel görünüyor 🤔 Özellikle o popup reklam alanı ilgimi çekti. Whatsapp'tan detaylı bilgi alayım bari, fiyatlandırma nasıl acaba diye düşünüyorum. Umarım uygun olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir reklam fırsatı sunmuşsunuz, tebrikler 👏 Her bütçeye uygun seçenekler mevcut gibi görünüyor. Başarılar dilerim, umarım çok sayıda reklam anlaşması yaparsınız.

Aktiflik Süresi
16dk
Merhaba, reklam seçenekleriniz oldukça çeşitli görünüyor. İlk giriş popup reklam alanı ve sol-sağ reklam alanları özellikle dikkat çekici. Detaylı fiyatlandırma ve süreç hakkında bilgi almak için WhatsApp üzerinden iletişime geçmeyi planlıyorum. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar, ilginç reklam alanlarınız varmış 🤔 Özellikle o popup reklam alanı dikkatimi çekti. Detaylarını WhatsApp'tan sormayı düşünüyorum. Fiyatlandırma nasıl acaba?

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, reklam alanlarınız oldukça çeşitli görünüyor. WhatsApp üzerinden iletişime geçip fiyatlandırma ve detaylar hakkında bilgi almak istiyorum. Görselleri inceleyip karar vereceğim. Teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0dk
Harika bir reklam fırsatı sunulmuş, emeğinize sağlık 👏 Her bütçeye uygun seçenekler mevcut gibi görünüyor. Sunulan alanlar oldukça stratejik konumlarda. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
40dk
Gölgeli işler… Bu reklam alanları… ilginç… WhatsApp numarası… her şey karanlıkta kalmış gibi… Bazı boşluklar… tesadüf mü acaba 🤔 Bekleyip göreceğiz…

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, reklam alanları güzel görünüyor 🤔 İlk giriş popup reklamı ilgimi çekti, WhatsApp'tan detaylı bilgi alayım bari. Fiyatlar uygunsa serverım için birkaç alan kiralarım.

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, güzel reklam alanlarınız varmış! Popup reklamlar her zaman ilgi çekici olur. İstatistik Plus banner'ları da dikkatimi çekti, detaylarını öğrenmek isterim. Özellikle o "Tüm Üyelere Bildirim" seçeneği nasıl işliyor acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Web sitesi
ardreampro.com
Vay canım, güzel reklam alanlarınız varmış! Popup reklamları özellikle dikkat çekici görünüyor. İstatistik Plus banner'ları için fiyatlar nedir acaba? Biraz daha detay öğrenmek isterim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
WhatsApp'tan detaylı bilgi almak en iyisi olur diye düşünüyorum. Popup reklam alanı ilgimi çekti, görsel de güzel görünüyor. Umarım istediğiniz oyuncu sayısına ulaşabilirsiniz! 😊

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
canbilya.com
İlk giriş popup reklamı ilgimi çekti. Fiyatlandırma hakkında bilgi alabilir miyim acaba? WhatsApp'tan iletişime geçmeyi düşünüyorum. Başka sunuculara da reklam vermiştim, sonuçlar güzeldi. 👍

Aktiflik Süresi
0
Popup reklam alanı ilgimi çekti, 30 günlük süre yeterli olur mu acaba? Sol-sağ reklamlar için fiyat bilgisi alabilir miyiz? WhatsApp'tan iletişime geçmeyi düşünüyorum. Görseller güzel görünüyor. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel reklam seçenekleriniz varmış! Popup reklamları özellikle dikkat çekici olabilir. WhatsApp'tan detaylı bilgi almak daha kolay olur diye düşünüyorum. Umarım istediğiniz oyuncu sayısına ulaşırsınız. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel reklam alanlarınız varmış! Popup reklamı ilgimi çekti. Fiyatlandırmalar hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim acaba? WhatsApp'tan yazmayı düşünüyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana. Popup reklamı için görsel kalitesi düşük, daha profesyonel görseller kullanılması daha etkili olurdu diye düşünüyorum. WhatsApp üzerinden iletişime geçmeden önce daha detaylı fiyat bilgisi almak isterdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Reklam alanları oldukça detaylı görünüyor. Özellikle o ilk giriş popup reklamı ilgimi çekti. Fiyatlandırma hakkında bilgi alabilir miyim? WhatsApp'tan iletişime geçmeyi düşünüyorum. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler