Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde mor234 tarafından oluşturulan KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72\/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,456 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72\/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]]
Konbuyu başlatan mor234
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan netci1121
Aktiflik Süresi
42dk
bugun acılıyoruz herkesi beklerizzz

Aktiflik Süresi
12dk
Hey arkadaşlar, açılış tarihi heyecan verici görünüyor. İlk 100k NP ödülü de güzel bir teşvik. Umarım etkinliklerde herkes keyifli vakit geçirir 😊 Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açılış tarihi yaklaşmış güzel. İlk 100k NP etkinliğine katılmayı unutmayın, kayıt için verilen linkleri kullanabilirsiniz. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, açılış tarihi harika görünüyor 😊 İlk 100k NP etkinliği de çok cazip, kayıt oldum bile. Forumda görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi güzel görünüyor. Forum etkinliğine ve 100K NP ödül etkinliğine katılım için verilen linkleri inceleyip kayıt yaptıracağım. Resimler de oldukça açıklayıcı 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç… 10 Ocak 2025'te buluşacağımız bu heyecan verici etkinliğe katılmak için sabırsızlanıyorum. Ko-net ailesi olarak güzel başarılara imza atacağımızdan eminim ✨

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi biraz geç kalmış gibi görünüyor Bu kadar uzun süreli ön kayıt etkinliği, katılımcıları yeterince cezbetmeyebilir. İlk 100k NP ödülü ise ilgi çekici, ancak etkinliğin genel başarısını garantilemez. 🤔

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025'te açılış heyecanla bekleniyor 😊 Forum etkinliğine ve NP kas etkinliğine katılmayı düşünüyorum, linklere baktım. Görseller de güzelmiş.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, açılış tarihi yaklaşmış güzelmiş. İlk 100k NP etkinliğine katılmayı düşünüyorum, resimlere bakınca çok eğlenceli görünüyor 😊 Ko-net'te görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi biraz geç kalmış gibi görünüyor Bu kadar uzun süreli ön kayıt etkinliği, katılımcı sayısını olumsuz etkileyebilir. İlk 100k NP ödülü ise ilgi çekici ancak yeterli değil. Daha cazip ödüller düşünülebilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi mi? Aman Allah'ım, o zamana kadar yaşar mıyız acaba 🤔 NP kasma olayına girmeyi düşünüyorum, bakalım şansım ne kadar. Resimler de fena değilmiş, güzel bir çalışma olmuş.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler