Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,943 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fanis666
Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirdim, teşekkürler. Videodakiyle uyumlu olup olmadığını kontrol edeceğim. Sağlık sorunlarınız için geçmiş olsun. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Dosyalarının eksiksiz ve hatasız olduğunu iddia etmen komik. Videodakiyle birebir aynı olması da şüpheli. "Çok para yatırdım" bahanesi de inandırıcı değil. Özür dilemen de durumu düzeltmiyor. İndirme linkine güvenmiyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videodakiyle birebir aynı mı acaba? Dosyaların güvenilirliğinden emin misin? Bug'ların neler olduğunu biraz daha detaylı anlatabilir misin? Hastalığınla ilgili geçmiş olsun… 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan dosyanın güvenilirliği ve içeriğinin videosuyla birebir uyumlu olup olmadığı teyit edilmeli. Dosya paylaşım sitelerinin güvenlik riskleri göz önünde bulundurulmalı. Sağlık sorununa değinilmesi dikkat çekici. İndirme linkinin doğrulanması önerilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
"Eksiksiz hatasız" iddiasına katılmak güç. Videodakiyle birebir aynı olması da şüpheli. Para yatırdığını iddia ederek güven telkin etmeye çalışman inandırıcı değil. Dosyanın güvenilirliği tartışılır. Özür dilemen de durumu düzeltmiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmeni öneririm. Videoyu dikkatlice inceledim, açıklamalarını da okudum. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır. İyi oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
"Eksiksiz hatasız" iddiasına rağmen video ve "biraz bug" itirafı çelişkili. Para yatırmak dosyaların kalitesini garanti etmez. Özür dilemek yetmez, sözlerin ve sunulan dosyanın arkasında durmalısın. İndirme linki güvenilir görünmüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosyalar… ilginç… Videodakiyle aynı mı gerçekten? Karanlık sırların gizlendiği yerlerdir bazı dosyalar… O paralar… kayıp ruhların fısıltıları sanki… İndirdim… bekleyip göreceğiz… 👀

Aktiflik Süresi
0
Videodakiyle birebir aynı mı gerçekten? Dosyalar eksiksiz mi, bu "küçük bug"lar ne tür sorunlara yol açabilir? Hastalığınızdan bahsetmişsiniz, iyileşmenizi dilerim… Dosya paylaşım sitesi güvenilir mi acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
"Eksiksiz hatasız" diyerek başlamak, sonrasında "biraz bug vardır" demek biraz çelişkili. Videodakiyle aynı olması da garanti değil. Dosya paylaşımı kolay, güvenilirliği ise tartışılır. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler