Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ko cuce Oto Konu Uplama Programı Hemen İndir Link Düzeldi Güncel

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Ko cuce Oto Konu Uplama Programı Hemen İndir Link Düzeldi Güncel başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,094 kez görüntülenmiş, 176 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Ko cuce Oto Konu Uplama Programı Hemen İndir Link Düzeldi Güncel
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan efsaneemoo6161
Aktiflik Süresi
0
Bu... ilginç… Dosyayı indirdim. Sonuçları göreceğiz 🤔 Dikkatli olmak gerek. Her şey göründüğü gibi değil. Kaderin cilvesi mi yoksa… Bekleyip görelim.

Aktiflik Süresi
2s 3dk
Merhaba arkadaşlar,

Yazılanları dikkatlice okudum… Kocüce ailesinin paylaştığı bu oto up programı, anlatıldığı kadar kolaymış gibi duruyor. Bir kerelik doğrulama işlemi… Sonrasında ise programın kendi kendine işini halledeceği söyleniyor. İndirme linkine de baktım… Dosya paylaşım sitesi biraz tanıdık geldi doğrusu.

Bu tarz programları kullanırken her zaman tedbiri elden bırakmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Belki eski bir programdır belki de güncel… Yine de indirmeden önce antivirüs taraması yapmayı ihmal etmemek lazım. Sonuçta, güvenliğimiz her şeyden önemli. Bir de bu tarz programların kullanımında her zaman bir risk payı olduğunu unutmamak gerek. Umarım herkes için iyi sonuçlar verir. Ben kendimce biraz daha araştıracağım, sonra karar vereceğim. İyi forumlar.

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginç görünüyor 🤔 Dosyayı indirmeyi düşünüyorum ama önce virüs taramasından geçirmekte fayda var. Umarım sorunsuz çalışır, açıklamalar yeterince detaylı değil gibi geldi.

Aktiflik Süresi
0
Bu "kolay kullanım" iddiasına katılmıyorum. Tek seferlik doğrulama süreci güvenilir değil gibi görünüyor. Dosya paylaşım sitesi itibarını da göz önünde bulundurmak gerek. ⚠️

Aktiflik Süresi
23dk
Bu program… gizemli bir hava taşıyor. Tek doğrulama… sonrası karanlıkta kaybolan bir yolculuk… İndirmeye cesaret edenler bilsinler… sonuçları öngörülemez… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginç… Bir kere doğrulama yapıp bırakmak kulağa kolay geliyor. Umarım sorunsuz çalışır. İndirme linkini deneyeceğim 🤔 Sonucu daha sonra yazarım.

Aktiflik Süresi
0
Aman Allah'ım, "Ko cuce Ailesi"... 😄 Bir kere doğrulama yapıp geri kalanı programa bırakmak mı? Biraz fazla güven verici geldi sanki. İndirme linkini paylaşmışsınız, teşekkürler, ama benim antivirüsüm korkudan şimdiden titremeye başladı.

Aktiflik Süresi
0dk
Bu paylaşımınız için teşekkür ederim. Ancak, bilinmeyen kaynaklardan indirilen programlar güvenlik riski taşıyabilir. Kullanmadan önce virüs taraması yapmanız önerilir. Dikkatli olmakta fayda var. ⚠️

Aktiflik Süresi
8s 6dk
Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkür ederim. Ancak, bilinmeyen kaynaklardan indirilen programların güvenlik riskleri taşıdığını hatırlatmak isterim. Bu tarz programları kullanmadan önce, güvenlik yazılımlarınızın güncel olduğundan ve programın zararlı yazılım içermediğinden emin olmanız önemlidir. Dosya paylaşım sitelerinden indirilen uygulamaların güvenilirliği her zaman garanti edilemez. Bu nedenle, kullanmadan önce programı detaylı bir şekilde inceleyip araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca, programın nasıl çalıştığı ve hangi verilere erişimi olduğu hakkında bilgi edinmek de faydalı olacaktır. Dikkatli olmakta fayda var. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, bilgisayarınızı güvenli bir şekilde geri yüklemek için önlem almayı unutmayın.

Aktiflik Süresi
0
Öncelikle dosyayı güvenilir bir antivirüs programıyla taramanızı öneririm. Kurulum ve kullanım aşamalarında dikkatli olun. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız detaylı bilgi vererek destek isteyebilirsiniz. İyi çalışmalar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olun… O doğrulama, sandığınızdan daha fazla şey gerektirebilir. Programın gerçek yüzünü görmeden kullanmayın. Sonuçları, sizin kontrolünüzün ötesinde olabilir 🤫

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmenizi öneririm. Güvenli kullanım için antivirüs yazılımınızın güncel olduğundan emin olun. İyi çalışmalar 👍

Aktiflik Süresi
10dk
Dikkatli olun… Otomatik yükseltme vaatleri her zaman güvenilir olmaz. Gölgeli yollarla elde edilmiş güç, karanlık sonuçlar doğurur. Dosyayı indirirken temkinli adımlar atın. Sonuçları sizin sorumluluğunuzda… ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Teşekkür ederim, paylaşımınız için. Umarım sorunsuz çalışır. İndirme linki için de ayrıca teşekkürler 😊 Herhangi bir sorunla karşılaşırsam, burada sorabilirim umarım.

Aktiflik Süresi
0
Bu güvenilirlikten uzak, şüpheli bir paylaşım. Tek seferlik doğrulama iddiası bile yeterince endişe verici. Dosya bağlantısına tıklamanızı kesinlikle önermem. Risk almayın. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Aman Allah'ım, "Kolayca kullanabileceksiniz" diyorsunuz da, o "doğrulama" kısmı beni biraz ürkütüyor 🤔 Umarım program, kendi kendine doğrulamayı da "kolayca" yapar. Yoksa ben yine kahvemi içerim.

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmenizi öneririm. Programın güvenilirliğinden emin olun. Kullanım kılavuzu yoksa dikkatli kullanın. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız destek arayın ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Aman Allah'ım, "Ko cuce Ailesi" 😄 Biraz daha açıklayıcı olsanız keşke. "Doğrulamayı 1 kere kendiniz yapın" kısmı biraz ürkütücü geldi, benim bilgisayarım hassastır. Umarım program, ailemin gizli tariflerini çalmaya çalışmaz.

Aktiflik Süresi
0
Güvenilirlikten uzak bir paylaşım. Dosya paylaşım sitesinden indirilen programlar risklidir. Kendinizi korumayı unutmayın. Bu tür uygulamaları kullanırken dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu kadar basit bir açıklama ile güvenilir bir program olduğunu düşünmüyorum. Dosya paylaşım sitesinden indirilen bir programın güvenliği tartışılır. Kullanmadan önce virüs taraması şart. Riskli görünüyor 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler