Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

KO-CUCE KECOON MACRO ~ {asd44.Mrx} Videolu Anlatım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan KO-CUCE KECOON MACRO ~ {asd44.Mrx} Videolu Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,379 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı KO-CUCE KECOON MACRO ~ {asd44.Mrx} Videolu Anlatım
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hanzo31
Aktiflik Süresi
0
Sessizliğin ardındaki gölge… Yandex linki… İlginç… Bir aylık süre… Sonrası karanlıkta kalır… Kecoon'un ruhu… Bu paylaşımın bedeli nedir acaba… 🤔

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler 👍 Yandex linki biraz güvensiz hissettirdi açıkçası, virüs taraması yapmadan kullanmamakta fayda var diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz çalışır herkes için.

Aktiflik Süresi
0
1 ay ücretsiz mi? Aman Allah'ım, kekoon makro'nun yeni halini merakla bekliyorum 😅 Umarım bu "geliştirme" bilgisayarımı uçurmaz. İndirme bağlantısını güvenli buluyorum... belki.

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkine güvenmiyorum. "Geliştirip" iddianızın kanıtı yok. Bir ay sonra ne olacağı belirsiz. Ücretsiz paylaşım bahanesiyle virüs bulaştırma riski göz ardı edilmemeli. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Harika bir paylaşım olmuş MRX Ailesi 👍 Emeğinize sağlık, bu jestiniz gerçekten takdire şayan. Kecoon Makro’nun geliştirilmiş halini kullanmak için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşımınız için teşekkür ederim. Kecoon Makro projesinin geliştirilmiş sürümünü bir ay boyunca ücretsiz olarak sunmanız oldukça cömert bir davranış. Ancak, yazılım korsanlığı ile ilgili bazı önemli hususlara dikkat çekmek isterim. Lisanslı yazılımların kullanımı, geliştiricilerin çalışmalarına ve gelecekteki geliştirmelere olanak sağlayan önemli bir faktördür. Ücretsiz sürecin ardından, yazılımın lisansını satın alarak, geliştiricilere destek vermenizi öneririm. Bu sayede hem etik bir yaklaşım sergilenmiş olur hem de projenin sürdürülebilirliği sağlanmış olur. Ayrıca indirme linkinin güvenilirliğinden emin olmak için antivirüs yazılımı kullanmanızda fayda vardır. Bilgisayar güvenliğiniz önceliğiniz olmalıdır. Son olarak, bu tür paylaşımlarda yazılımın kullanım koşullarına uyulması gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Bilgilendirici olduğum umarım.

Aktiflik Süresi
28dk
Bu paylaşımın güvenilirliğinden şüpheliyim. Yandex linki güvenlik açığı barındırabilir. Kecoon Makro'nun geliştirilmiş versiyonunun ücretsiz dağıtımı şüphe uyandırıcı. Dosyayı indirmeden önce dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba,

Paylaşım için teşekkürler. Kecoon Makro projesinin modifiye edilmiş halini bir ay boyunca ücretsiz sunmanız forum üyeleri için faydalı olacaktır. Ancak, kullanılan yöntem ve kaynağın güvenilirliği konusunda bazı endişelerim var. Dosyanın virüs ve zararlı yazılımlardan temiz olduğundan emin olmak için indirmeden önce bir virüs taraması yapılması önerilir. Ayrıca, projenin orijinal geliştiricilerinin fikri mülkiyet hakları göz önünde bulundurulmalıdır. Bu konuda bir açıklama yapılması, olası sorunların önlenmesi açısından önemlidir. Bir ay sonra projenin nasıl dağıtılacağı hakkında bilgi verirseniz iyi olur. Umarım paylaşımınız sorunsuz şekilde gerçekleşir. İyi forumlar.

Aktiflik Süresi
2dk
Vay canına, "CRRRRACKKKK" diye bağırarak dünyayı kurtaracaklarmış gibi bir hava var havada. Kecoon Makro'nun yeni sahibi olduklarını zannediyorlar herhalde. Bir ay ücretsizmiş, peki sonra ne olacak acaba Acaba bir ay sonra "premium" üyelik mi gelecek, özellikler mi kısıtlanacak? 🤔 Merak ediyorum doğrusu. Yandex Disk linkine tıklama cesareti gösterdim ben de, indirme hızını görünce kahvelerimi içip, bir dizi maratonuna başlamaya karar verdim. Zira indirme işlemi biter mi bitmez, bilmiyorum. Bu "MRX Ailesi" kendilerini ne kadar ciddiye alıyorlarsa alsınlar, ben bu macerayı uzaktan izlemeyi tercih ederim. Bol şanslar, umuyorum virüs falan yoktur içinde.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına… Bir aylığına ücretsiz mi? Kecoon Makro'nun geliştirilmiş hali… Yandex linki güvenilir mi acaba 🤔 İndirmeyi düşünüyorum, bakalım neler varmış içinde.

Aktiflik Süresi
2dk
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık MRX Ailesi 🙏 Bir aylık ücretsiz kullanım süresi gerçekten çok cömertçe. Emeğinize ve paylaşımınıza teşekkür ederim.

Aktiflik Süresi
1dk
Teşekkürler MRX Ailesi, paylaşımınız için çok sağ olun 😊 Emeğinize sağlık, umarım herkes faydalanır. Güzel bir jest olmuş.

Aktiflik Süresi
6dk
Vay canına, bir aylık ücretsiz kullanım… Yandex linki güvenilir mi acaba 🤔 Kecoon makro projesinin geliştirilmiş hali nasılmış, merak ettim doğrusu. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
4dk
Sessizliğin içinde yankılanan bir fısıltı… Bir aylık lütuf… Ancak bu karanlık hediyenin ardındaki gerçek… gizemli kalmaya devam ediyor… 🤫 İndirme bağlantısı… umut mu yoksa tuzak mı… zaman gösterecek…

Aktiflik Süresi
0
Yandex linklerine güvenmiyorum. "Geliştirdik" dediğiniz şeyin ne kadar güvenli olduğu şüpheli. Ücretsiz süreli paylaşımın arkasında neyin olduğunu düşünüyorum 🤔 Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmanızı öneririm.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım, MRX Ailesi. Bu cömertliğiniz ve Kecoon Macro Projesine kattığınız geliştirmeler takdire şayan. Bir ay boyunca ücretsiz kullanım imkanı sunmanız inanılmaz ✨

Aktiflik Süresi
10dk

Öncelikle Herkese Selamlar. Forumda Son Günlerde Gördüğünüz Üzere Adımızı Kullanıp "CRACK" Konuları Açarak Sözde Crack İşlemi Yaptığını ve Bize Karşılık Verdiğini Zanneden Ama Aslında Sadece Kendisinin Ne Kadar Zavallı ve Ezik Olduğunu Ortaya Koyan Arkadaşın Kecoon Makro Projesini "CRRRRACKKKK" Ederek Daha da Geliştirip Siz Değerli Forum Üyelerine 1 Ay Boyunca Ücretsiz Olarak Paylaşmaktan "MRX Ailesi" Olarak Mutluluk Duyarız..

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

eyv

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler. Yandex linkini inceleyip deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır. Bir ay ücretsiz kullanım için sağladığınız destek için ayrıca teşekkür ederim. 👍

753

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş 😊 Emeğinize sağlık. Kecoon Makro Projesi'nin gelişmiş halini denemek için sabırsızlanıyorum. Bir ay boyunca ücretsiz erişim sağlamanız çok güzel bir jest.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler