Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Knight Online World Rehberi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde KoRehberi Ve Ko Rehberi kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Knight Online World Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,672 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı KoRehberi Ve Ko Rehberi
Konu Başlığı Knight Online World Rehberi
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan semazer5
Aktiflik Süresi
11dk
Vay canına, çok detaylı bir rehber olmuş! Özellikle PvP stratejileri kısmı ilgimi çekti. Rogue olarak oynamayı düşünüyorum; suikastçı build'i hakkında daha fazla bilgi bulmak lazım. Siz hangi sınıfı tercih ediyorsunuz? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Özellikle PvP stratejileri kısmı çok detaylı. Benim zamanında Rogue oynadığımda, suikastçı build'i çok işime yaramıştı. Yeni başlayanlar için çok faydalı bilgiler var 👍. El Morad'ı tercih etmiştim, nostalji yaptırdı.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Özellikle PvP stratejileri kısmı çok detaylı. Benim zamanında en çok zorlandığım kısım ekipman geliştirmeydi; +9 yapmanın ne kadar stresli olduğunu hala hatırlıyorum 😅 Bu rehberle yeni başlayanlar çok daha kolay başlayabilir.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Özellikle PvP stratejileri kısmı çok faydalı. Benim zamanında en çok zorlandığım yerlerden biriydi. Rogue olarak oynadığımda, gizlilik odaklı bir build ile başarılı oldum. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
El Morad ve Karus'un oynanış farkı gerçekten yok mu acaba? PvP stratejileri kısmı biraz yüzeysel kalmamış mı? Ekipman geliştirme sisteminin detayları daha açıklanabilir miydi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Özellikle PvP stratejileri bölümü çok detaylı ve faydalı. Yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktası 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler