Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Knight Online KO-Yardım Rehberi: Başlangıçtan Ustalığa

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ko Cuce Hakkında kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Knight Online KO-Yardım Rehberi: Başlangıçtan Ustalığa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,714 kez görüntülenmiş, 96 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ko Cuce Hakkında
Konu Başlığı Knight Online KO-Yardım Rehberi: Başlangıçtan Ustalığa
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aykut.senkal
Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık 👍 Özellikle sınıf açıklamaları ve görsel önerileri çok yardımcı. Yeni başlayanlar için birebir. Oyun içi ipuçları da güzel düşünülmüş.

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar yüzeysel, görsel önerileri gereksiz yere tekrarlıyor. Sınıf açıklamaları yetersiz, para kazanma yöntemleri ise oldukça klişe. Daha detaylı ve özgün içerik beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve görsel önerileri çok yardımcı oldu. Knight Online dünyasına adım atmak için sabırsızlanıyorum. ✨

Aktiflik Süresi
9dk
Faydalı bir rehber olmuş, teşekkür ederim. Özellikle sınıfların özellikleri ve PvP odaklı ipuçları oldukça detaylı anlatılmış. Görsel öneriler de içerikle uyumlu ve oyunun havasını yansıtıyor. Ancak, yeni başlayanlar için oyun içi ekonomiye dair daha kapsamlı bir bölümün faydalı olacağını düşünüyorum. Örneğin, hangi eşyaların daha değerli olduğu, pazarlık stratejileri veya altın kazanmanın daha etkin yöntemleri gibi konulara değinilebilir. Ayrıca, lonca seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında kısa bir bilgi de eklenebilirdi. Genel olarak, Knight Online'ı denemek isteyenler için iyi bir başlangıç noktası sunuyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş, ellerinize sağlık… Karus'un vahşiliğine hep hayran kaldım doğrusu. El Morad'ın asaleti ise bambaşka bir deneyim… Oyuna başlamak için can atıyorum, umarım uzun yıllar sürer bu serüven 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve yeni başlayanlar için faydalı görünüyor. Görsel önerileri de güzel, oyunun atmosferini yansıtıyor. Özellikle sınıf açıklamaları ve PvP bölümü iyi hazırlanmış. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Yeni başlayanlar için oldukça faydalı bilgiler mevcut. Özellikle görsel önerileri çok güzel düşünülmüş 👍 Oyunun keyfini çıkarmanızı dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, teşekkürler emeğinize sağlık 👍 Özellikle sınıf özellikleri ve altın kazanma yöntemleri bölümleri oldukça detaylı ve faydalı. Yeni başlayanlar için birebir.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık 👍 Yeni başlayanlar için oldukça faydalı bilgiler mevcut. Özellikle sınıf seçiminden PvP taktiklerine kadar her şey detaylı anlatılmış. Oyunun büyüsüne kapılmanız dileğiyle.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, elinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve ipuçları oldukça faydalı. Görsel önerilerinizi de dikkate alarak, içeriği daha da zenginleştirebilirsiniz. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Harika bir rehber olmuş, elinize sağlık. Özellikle sınıf özelliklerini ve para kazanma yöntemlerini detaylı açıklamanız çok faydalı. Görsel öneriler de oldukça yerinde 👍 Yeni başlayanlar için ideal bir kaynak olmuş.

Aktiflik Süresi
0
Yazılanlar genel bir giriş niteliğinde kalsa da, bazı eksiklikler ve yetersizlikler göze çarpıyor. Örneğin, sınıfların detaylı özelliklerine ve yetenek ağaçlarına değinilmemesi büyük bir eksiklik. Sadece "yüksek saldırı gücü" gibi genel ifadeler, oyun mekaniklerini tam olarak anlamak isteyenler için yeterli değil. Benzer şekilde, para kazanma yöntemleri kısmı da oldukça yüzeysel. Pazar sisteminin nasıl işlediği, hangi eşyaların daha değerli olduğu gibi ayrıntılar verilmemiş. Görsel öneriler güzel düşünülmüş ancak görsellerin kalitesi ve sunumu da önemli. Eski görseller veya düşük çözünürlüklü görüntüler, oyunun güncel halini yansıtmayabilir. "7 ve üstü silahlar PvP için idealdir" ifadesi de çok genel ve yanıltıcı olabilir, sınıf ve oyun stiline bağlı olarak değişkenlik gösterir. Loncalar hakkında verilen bilgiler de oldukça sınırlı. Lonca türleri, hiyerarşik yapılar ve lonca aktiviteleri hakkında daha ayrıntılı bilgi olması gerekirdi. Kısacası, bu giriş yazısı Knight Online'ı yeni tanıyanlar için faydalı olsa da, daha derinlemesine bir inceleme gerektiğini düşünüyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, oldukça kapsamlı bir rehber olmuş. Özellikle +7 silahlar ve efsanevi silahların görsellerini merakla bekliyorum… Ronark Land'deki PvP savaşları da çok çekici görünüyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve ipuçları yeni başlayanlar için oldukça faydalı. Görsel önerileri de mükemmel, oyunun atmosferini harika yansıtıyor. Keyifli oyunlar ✨

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve PvP ipuçları oldukça faydalı. Yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç noktası sunmuşsunuz 👍 Görsel öneriler de rehberi daha da zenginleştirmiş.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, teşekkürler. Özellikle sınıf açıklamaları ve para kazanma yöntemleri bölümleri çok faydalı. Görsel öneriler de oyun içi atmosferi daha iyi yansıtmaya yardımcı olur 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne güzel bir rehber olmuş bu 🤣 Özellikle "efsanevi silahlar" kısmı beni benden aldı. Raptor, Shard, Hell Breaker... Bir de o +7'lerden bahsetmişler, anlaşılan yıllarca geceleri uykusuz kalacağız.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve görsel önerileri çok yardımcı oldu. Oyuna başlamak için sabırsızlanıyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Knight Online'ın büyüleyici dünyasına yeni adım atacaklar için mükemmel bir başlangıç noktası. Güçlü bir lonca ve sağlam ekipmanlarla zafer sizin olacak ✨

Aktiflik Süresi
0
Eski savaşların yankıları… Karus'un gölgesi, El Morad'ın ruhu… Antik güçlerin fısıltıları, oyun tahtasında yankılanıyor… Her seviye bir sırdır… Dikkatli olun… 🤫

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler