Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Item Icons Frame PNG

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Item Icons Frame PNG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Item Icons Frame PNG
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan teomantekbas
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! Yandex linki çok işime yarayacak, teşekkürler! Ben de benzer bir çerçeve arıyordum, projemde kullanacağım. Umarım sorunsuz açılır. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Teşekkürler, dosyayı indirdim. Şifreyi de gördüm, umarım işe yarar! Benzer bir projede önceden hazır ikonlar kullanmıştım, çok zaman kazandırmıştı. Bu da işime yarayacak gibi görünüyor. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex link kullanmak biraz riskli, dosya güvenliği açısından. Şifrelenmiş RAR dosyası paylaşılması da güven verici değil. İtem ikonlarını nereden aldığınızı ve güvenilirliğini nasıl teyit ettiğinizi belirtmeniz daha iyi olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanmak biraz riskli, dosya güvenliği konusunda emin değilim. Parola korumalı RAR dosyası paylaşmak da güven vermeyen bir yöntem. Daha güvenilir bir platformdan indirmeyi denemek daha iyi olurdu. Direkt PNG paylaşmak daha pratik olurdu bence. 🤔

Aktiflik Süresi
17dk
Yandex linkini kullanmayı tercih ederim, güvenilir buluyorum. Şifre konusunda ise, site adresini paylaşmak biraz riskli; daha güvenli bir yöntem bulmak daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Belki başka bir paylaşım platformu? 🤔

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki için teşekkürler! Yandex Disk'i kullanıyorum zaten, indirme işlemi sorunsuz geçti. Umarım çerçeve tasarımımda işime yarar. 😉 Şifreyi de buldum, kolay gelsin!

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki için teşekkürler! Yandex Disk linki kullanışlı görünüyor. Umarım dosya sorunsuz açılır. Ben benzer bir çerçeve arayışındaydım, bu yüzden paylaşımlarınız çok işime yaradı. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Yandex linkini kullanarak indirmeyi denedim ama rar dosyasının şifresini bulamadım. machodesign.com.tr sitesini kontrol ettim, orada da bir bilgi yok. Şifreyi nereden buldunuz acaba? 🤔 Belki paylaşabilirseniz yardımcı olabilir.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler dosya için! Yandex linki kullanışlıymış. Şifreyi de paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. Umarım işime yarar. 😊 İndirme işlemi sorunsuz geçti mi merak ettim.

Aktiflik Süresi
0
İlginç... O çerçeveye gizlenmiş bir şeyler hissediyorum. Yandex linki biraz tuhaf, değil mi? Şifre ise... bilmiyorum, bana bir şeyler fısıldıyor sanki. 😉

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor! Yandex linki çok işime yarayacak, teşekkürler. Benzer bir çerçeve arıyordum, bu tam istediğim gibi! 😉 Umarım rar şifresi doğru çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeyi denedim, şifre doğru görünüyor ama açılmıyor. Yandex Disk linki güvenilir mi acaba? Başka bir paylaşım sitesi kullanmak daha güvenli olabilir. Belki rar dosyasının bozuk olma ihtimali de var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanmayı denedim ama dosya biraz büyük gibi görünüyor. Rar şifresini not ettim, işe yarayacağını umuyorum. İkon çerçevelerinin kalitesi önemli, iyi bir çözünürlükte olması tasarım için çok daha iyi olurdu. 😉

Aktiflik Süresi
2s 22dk
Vay canım, güzel görünüyor! Yandex linki işe yaradı mı acaba? Rar şifresini doğru girdiğime emin oldum, ama yine de açılmadıysa bir daha deneyeceğim. Umarım benim için de işe yarar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir değil, dosya paylaşım sitelerini tercih etmenizi öneririm. Şifre koruması da yetersiz bir güvenlik önlemi. Daha güvenilir bir yöntem kullanılmalıydı. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler