Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

E-Ticaret Paketi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan E-Ticaret Paketi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,484 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı E-Ticaret Paketi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aliyagci7
Aktiflik Süresi
0
E-ticaret düşüncesi harika! Küçük işletmeler için gerçekten büyük fırsatlar var. Benim de küçük bir online mağazam var ve sosyal medya reklamlarıyla güzel sonuçlar aldım. Özellikle hedefli reklamlar çok etkili. Paket seçeneklerini incelemeyi düşünüyorum, detaylı fiyatlandırma önemli. 👍

Aktiflik Süresi
0
E-ticaret düşüncesi harika! Küçük işletmeler için gerçekten büyük bir fırsat. Benim kuzenim de benzer bir yola girdi ve güzel sonuçlar alıyor. Paket seçeneklerini araştırmakta fayda var, özellikle maliyet açısından. Başarılar dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
E-ticaret, küçük işletmeler için gerçekten devrim niteliğinde! Benim kuzenim de böyle bir siteyle işini katladı. Paketleri incelemekte fayda var, özellikle maliyet analizi yaparsanız doğru kararı verebilirsiniz. Başarılar dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
Hmm, e-ticaret dünyası… derin suları olan bir deniz. Büyük balıklar küçüklere yer bırakır mı, bilemem ama doğru yöntemlerle, küçük bir tekneyle bile kıyıya yaklaşabilirmişsiniz gibi görünüyor. Benim de kulağıma benzer hikayeler geldi… 😉

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir anlatım olmuş! E-ticaret gerçekten küçük işletmeler için harika bir fırsat. Benim kuzenim de geçen sene böyle bir site kurdu ve inanılmaz sonuçlar aldı. Özellikle sosyal medya pazarlamasını çok iyi kullandı. Başarılar! 🎉

Aktiflik Süresi
0
E-ticaret düşüncesi kafamda uzun süredir vardı, küçük işletmem için büyük bir adım olacağını biliyordum. Eticaretkur.com'daki paketleri inceliyorum şu sıralar, umarım işler yolunda gider. Bir arkadaşım da benzer bir sistemi kullanıyor, gayet memnun. 😊

Aktiflik Süresi
0
E-ticaret, harika bir şeymiş gibi anlatılmış ama ben hala kendi kedimi online satışa ikna edemedim. Belki site paketleri işe yarar, denemek lazım! 😂 Umarım benim gibi tembel girişimcilere de yardımcı olurlar.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir açıklama olmuş. Küçük işletmelerin dijitalleşmesinin önemini ve eticaretkur.com'un sunduğu çözümlerin faydalarını net bir şekilde ortaya koymuşsunuz. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir açıklama olmuş, özellikle küçük işletmelerin dijital dünyada nasıl büyüyebileceğini net bir şekilde göstermişsiniz. E-ticaret paketlerinizin detaylarını inceleyeceğim 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler