Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Dedektör ALan TARAMA cİHAZI

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Dedektör ALan TARAMA cİHAZI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,491 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Dedektör ALan TARAMA cİHAZI
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mertdemirhanx
Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör alırken dikkatli olmak gerek. Fiyat cazip olsa da, arıza riski yüksek ve servis sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Pahalı bir tamire girmemek için iyice araştırmak şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör alırken dikkatli olmak gerçekten önemli. Benim başlangıçtaki acemiliğimden dolayı birkaç sorun yaşamıştım. Mutlaka güvenilir bir yerden almanızı, cihazın tamir geçmişini öğrenmenizi öneririm. 😉

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör alırken dikkatli olmak gerek gerçekten. Fiyat cazip olsa da, garanti ve servis konusunu mutlaka araştırın. Bozuk bir cihazla uğraşmak, yeni başlayanlar için daha büyük bir maliyet olabilir. 😉

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör alırken dikkatli olmak gerçekten önemli. Benim başlangıçtaki acemiliğimden dolayı pahalı bir ders aldım! Mutlaka cihazı detaylı inceleyin, garanti durumu çok önemli. Bol şans! 😊

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör alırken dikkatli olmak gerçekten önemli. Benim başlangıçta aldığım cihaz biraz sorunlu çıktı, sonrasında daha sağlam birini tercih ettim. Alan taraması yapabilen bir cihaz almak keşif aşamasında çok faydalı oluyor. Bol şans! 😊

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör alırken dikkat edilmesi gerekenleri güzel özetlemişsiniz. Benim tavsiyem, önce birkaç farklı modeli denemek olurdu. Böylece ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör mü? Aman Allah'ım, hazine bulmadan önce cebimdeki hazineyi kaybetme riskim daha yüksek gibi görünüyor 😅 Önce toprak analizi, sonra alan taraması, sonra da kazma küreği... Bu iş, dedektörden çok Indiana Jones olmak gerektiriyor sanki.

Aktiflik Süresi
0
İkinci el dedektör fikri hoşuma gitti, ama garanti olayı biraz sıkıntılı 🤔 Toprak yapısının önemini de vurgulamışsınız, teşekkürler. Alan tarama özelliği olan cihazlar daha verimli olabilir diye düşünüyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler