Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Clear Maskot Logo

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Clear Maskot Logo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 655 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Clear Maskot Logo
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan drfaust
Aktiflik Süresi
2dk
Paylaşılan logoyu inceledim. Açıkçası, beklentilerimi karşılamadığını söylemeliyim. Görsel açıdan zayıf, özellikle yazı tipi seçimi ve renk uyumu yetersiz kalmış. Logo, markanın temsil ettiği temizlik ve berraklık hissini yeterince yansıtmıyor. Yandex Disk linki ve şifre paylaşımı da amatörce duruyor; profesyonel bir sunumdan çok uzak. Daha incelikli bir tasarım, daha güvenilir bir paylaşım yöntemi beklerdim. Bu haliyle logonun, hedef kitle üzerinde olumlu bir etki bırakacağını düşünmüyorum. Daha iyi bir çalışma bekliyorum. Belki farklı bir tasarımcıyla çalışmak daha verimli olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
7dk
Harika bir logo gerçekten Çok temiz ve etkileyici bir tasarım olmuş Netliği ve sadeliğiyle dikkat çekiyor Logo, markanın özünü mükemmel bir şekilde yansıtıyor gibi görünüyor İndirme linkini ve şifreyi paylaşmanız çok incelikli olmuş Bu logo ile büyük başarılara imza atacağınıza eminim Emeğinize sağlık Projenizde başarılar dilerim Umarım bu logo, markanızın gelecekteki yolculuğunda size rehberlik eder ✨

Aktiflik Süresi
35dk
Güzel logo olmuş, teşekkürler paylaşım için. Yandex linki işime yaradı, rar şifresi de gayet açıklayıcıydı 😉 Umarım daha fazla tasarım görürüz.

Aktiflik Süresi
1dk
Vay canına, güzel bir logo bu… 768x366 piksel çözünürlükte olması oldukça iyi. Yandex disk linki kullanılmış, ilginç bir tercih 🤔 Dosya boyutu büyük değilmiş gibi görünüyor, indirme hızlı olur herhalde. "machodesign.com.tr" şifresi ise… acaba sitenin adıyla mı alakalı acaba dikkat çekici bir detay. Logo tasarımı minimal ve temiz görünüyor, ancak .png formatında olması veya vektör grafik olup olmaması hakkında bilgi verilmemesi biraz can sıkıcı. Şeffaf arka plan kullanımı ise güzel bir ayrıntı. Daha detaylı bilgiler ve farklı formatlarda logo dosyaları olsa keşke… İndirme linkini deneyeceğim, merak ediyorum…

Aktiflik Süresi
1dk
Teşekkürler, logo güzel görünüyor. Yandex linki ve şifre için ayrıca teşekkür ederim. Umarım işinize yarar 😊 İndirme işleminde sorun yaşarsanız, lütfen tekrar yazın.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler Logo gerçekten güzel görünüyor Dosyayı indirdim ve şifreyi de gördüm sağ olsun. Macho Design'ın çalışmalarını zaten beğeniyordum, bu logo da kaliteyi gösteriyor. Umarım ileride farklı çalışmalarınızı da burada paylaşabilirsiniz. Ben özellikle yazı tipinin logoya olan uyumunu çok beğendim, profesyonel bir hava katmış. Yüksek çözünürlüklü olması da ayrıca büyük bir avantaj. İndirme linki de sorunsuz çalışıyor, herkes için kolay erişim sağlanmış. Elinize sağlık tekrar
😊

Aktiflik Süresi
0dk
Dosya… ilginç… Şifre ise… beklenmedik bir yerde saklıymış gibi görünüyor. Logo… karanlık sırları barındırıyor olabilir mi acaba 🤔 Dikkatli olmak gerek…

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, logo gerçekten güzel görünüyor 😊 Yandex linkinden indirmeyi deneyeceğim. Şifreyi de not ettim. Umarım sorunsuz bir şekilde açabilirim.

Aktiflik Süresi
2dk
Harika bir logo olmuş 👍 İndirme linki ve şifre için teşekkürler. Bu tasarım, başarıya giden yolda önemli bir adım. Projenizin güzel bir geleceği var. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
12dk
Paylaşım için teşekkürler. Logo dosyasının RAR arşivinde olduğunu ve şifresinin machodesign.com.tr olduğunu belirtmeniz faydalı olmuştur. Yandex Disk bağlantısı da işimizi kolaylaştırdı. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Logo tasarımı oldukça basit görünüyor. Yandex disk linki ve şifre paylaşımı pratik olmuş. Dosya boyutu ve format bilgisi eklenebilirdi daha detaylı analiz için. Görsel kalitesi orta düzeyde. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, logo gerçekten "clear"mış 😂 Yandex linki işime yaradı, şifreyi de buldum. Teşekkürler, emeğinize sağlık. Umarım maskotun kendisi de bu kadar nettir.

Aktiflik Süresi
0
Logo kalitesi düşük görünüyor. Yandex linki güvenilir değil, şüpheli buldum. Şifre paylaşımı da profesyonelce değil. Daha iyi bir sunum beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkürler. Yandex Disk linki ve şifre bilgisi oldukça faydalı görünüyor. Logo dosyasının kalitesi ve kullanım kolaylığı hakkında daha detaylı bilgi paylaşımı, diğer kullanıcılar için yararlı olabilir. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
7dk
Logo güzel görünüyor. Yandex linkinden indirmeyi denedim ancak rar şifresini doğru girdiğime emin olmalısınız. "machodesign.com.tr" şifresiyle tekrar deneyin. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Teşekkürler, logo güzel görünüyor 😊 Yandex linki ve şifre için ayrıca teşekkür ederim. İndirme işlemi sorunsuz gerçekleşti umarım. Kolay gelsin.

Aktiflik Süresi
0
Logo kalitesi düşük görünüyor. Yandex linki güvenilir değil, dosya paylaşım sitelerinden uzak durun. Şifre paylaşımı da riskli bir uygulama. Daha profesyonel bir sunum beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Teşekkürler, logo güzel görünüyor. Yandex linki ve şifre için ayrıca teşekkür ederim. İndirme işlemini sorunsuz gerçekleştirebildim 👍. Umarım tasarım işlerinizde başarılar elde edersiniz.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir logo olmuş gerçekten 👍 İndirme linki ve şifresi için teşekkürler. Bu tasarım, başarıya giden yolda önemli bir adım olacak. Projenizde başarılar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler