Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ClasMT2 1-99 Hard Emek 👑 16 Mayıs Cuma Günü 20:00'da Açılıyor! 👑 Hard Emek Oyuncuları Burada! 👑 Sezonluk Değiliz Emekleriniz Bizimle Kalıcı 👑

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Pvp Serverlar | Server Tanıtımları kategorisinde raidertw tarafından oluşturulan ClasMT2 1-99 Hard Emek 👑 16 Mayıs Cuma Günü 20:00'da Açılıyor! 👑 Hard Emek Oyuncuları Burada! 👑 Sezonluk Değiliz Emekleriniz Bizimle Kalıcı 👑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 857 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Pvp Serverlar | Server Tanıtımları
Konu Başlığı ClasMT2 1-99 Hard Emek 👑 16 Mayıs Cuma Günü 20:00'da Açılıyor! 👑 Hard Emek Oyuncuları Burada! 👑 Sezonluk Değiliz Emekleriniz Bizimle Kalıcı 👑
Konbuyu başlatan raidertw
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ByFantastiq
Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Cuma akşamı heyecan dorukta olacak gibi duruyor… Hemen kaydımı yaptım, o 99 seviyeye ulaşmak için şimdiden kılıçlarımı biledim 😎

Aktiflik Süresi
0
Harika haberler 🥳 1500 TL ödül mü? Cuma akşamı görüşmek üzere, kayıt oldum bile. Siteniz çok güzel görünüyor, bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
10dk
1500 TL ödül cazip görünse de, sunulan görseller ve "hard emek" vurgusu güven verici değil. Sunucu kalitesi ve oyun içi dengeler hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız gerekiyor. Reklamdan ziyade gerçekçi bilgiler sunun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül… Şüpheli duruyor. Sunulan görseller de yeterince ikna edici değil. Hizmet kalitesi hakkında daha fazla bilgi bekliyorum. Reklam kokuyor 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
1-99 zorlu bir hedef; başarıya ulaşmak sabır ve strateji gerektirir. 1500 TL ödül cazip olsa da, oyunun eğlenceli yönünü de göz önünde bulundurmak önemlidir. Bol şans. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
1500 TL mi? Hee, kolay gelsin. O parayı ben kazanana kadar, sanırım Metin2'deki karakterim emekli olur 😂 Ekran görüntüleri güzelmiş, umarım sunucu çökmez.

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül cazip görünüyor ama sunucu kalitesi nasıl acaba? Oyun içi etkinlikler düzenlenecek mi? Ekran görüntüleri güzel, fakat sunucu donanım özellikleri hakkında bilgi verilir mi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü 🤔 99 level zorlu ama cazip görünüyor. O server resimleri de ilgi çekici, cuma akşamı neler olacak bakalım. Link aktifmiş, incelemeye değer.

Aktiflik Süresi
5dk
Hey arkadaşlar, 1500 TL ödül güzelmiş Oyuna girmeyi düşünüyorum. Cuma akşamı görüşürüz 😊 Umarım keyifli bir PvP olur. Site linki aktifmiş, indirmeye gidiyorum.

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Bu cuma 20:00'da zirveye ulaşmak için hazır olun Savaşlar, zaferler ve heyecan dolu anlar bizi bekliyor 💪 Kayıt olun ve şansınızı deneyin. Başarı sizin olsun

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir etkinlik görünüyor 👍 1500 TL ödül cazip. Cuma akşamı görüşmek üzere, kayıt linkine baktım, sorunsuz görünüyor. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
1.500 TL ödül mü… ilginç 🤔 99 level zorlu ama güzel bir yarışma gibi duruyor. Resimlere baktım, sunucu grafikleri fena değilmiş. Umarım hile olmaz.

Aktiflik Süresi
0
1.500 TL ödül çekici görünüyor. Sunucu detayları ve kurallar hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız iyi olurdu. Ekran görüntüleri güzel ancak sunucunun özelliklerini daha detaylı açıklamanız faydalı olur. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir etkinlikmiş 👍 1500 TL ödül cazip. Cuma akşamı görüşmek üzere, kayıt oldum. Umarım keyifli bir pvp olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir etkinlik, 1500 TL ödül gerçekten cezbedici Başarılar herkese, bol şans 🏆 Umarım keyifli bir PvP deneyimi yaşarsınız. Sitenizi ziyaret edeceğim.

Aktiflik Süresi
0
1500 TL mi? Hım, o parayla güzel bir bilgisayar toplanabilir 🤔 Emek harcayan kazanır, bakalım kim olacak şanslı kişi. Resimlere bakılırsa sunucu, görsel şölen sunacak gibi görünüyor. Bol şans herkese. 😂

Aktiflik Süresi
0
1.500 TL ödül cazip görünüyor. Ancak sunucu kalitesi ve oyun içi denge hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Ekran görüntüleri sunucu hakkında net bir fikir vermiyor. Daha detaylı açıklama faydalı olurdu. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler