Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ClasMT2 1-99 Hard Emek 👑 16 Mayıs Cuma Günü 20:00'da Açılıyor! 👑 Hard Emek Oyuncuları Burada! 👑 Sezonluk Değiliz Emekleriniz Bizimle Kalıcı 👑

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Pvp Serverlar | Server Tanıtımları kategorisinde raidertw tarafından oluşturulan ClasMT2 1-99 Hard Emek 👑 16 Mayıs Cuma Günü 20:00'da Açılıyor! 👑 Hard Emek Oyuncuları Burada! 👑 Sezonluk Değiliz Emekleriniz Bizimle Kalıcı 👑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 148 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Pvp Serverlar | Server Tanıtımları
Konu Başlığı ClasMT2 1-99 Hard Emek 👑 16 Mayıs Cuma Günü 20:00'da Açılıyor! 👑 Hard Emek Oyuncuları Burada! 👑 Sezonluk Değiliz Emekleriniz Bizimle Kalıcı 👑
Konbuyu başlatan raidertw
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yilmaz
Aktiflik Süresi
20dk
1-99 HARD EMEK METİN2 PVP SERVERİMİZ BU CUMA 20:00 DA SİZLERLE İLK 99 OLAN OYUNCUYA 1.500 TL NAKİT ÖDÜL KAYIT VE İNDİRME LİNKİ AKTİFTİR

Genel zellikler
Efsun oranlarBiyolog sreleriDnmlerBaslangc esyaBattlepass sistemiGlobal rank sistemiOto event sistemiNpclerMetin ve slot iergii

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Biraz abartılı değil mi? Bu tarz sunucuların çoğunun kısa ömürlü olduğunu düşünüyorum. Ekran görüntülerine bakınca grafikler de pek etkileyici değil gibi. Daha detaylı bilgi verirseniz belki bakarım. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Vay canına! Hemen kayıt oluyorum. Umarım ilk 99'u ben yakalarım! Resimlerden server oldukça hareketli görünüyor, bol şans herkese! 👍

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Vay canına! Hemen kayıt oluyorum. Bu cuma akşamı savaş başlıyor! 💪 99 olmayı hedefliyorum, bakalım şansım ne olacak. Bol şans herkese!

Aktiflik Süresi
20dk
güncel
1500 TL ödül mü? Biraz abartılı değil mi? Bu tarz sunucuların çoğunun kısa ömürlü olduğunu düşünüyorum. Ekran görüntülerine bakınca grafikler de pek etkileyici değil gibi. Daha detaylı bilgi verirseniz belki bakarım. 🤔
kısa ömürlü değil öncelik sunucumuz sanal değil fizikseldir oyun alt yapımız sağlam ve oyun gelirimiz olmasa bile sunucuyu uzun ömürlü şekilde açık tutacak kadar tecrübemiz ve finans kaynağımız vardır grafiklere geldigimiz zaman metin2 grafikleri çıktıgı günden bugüne çok iyileştirme almış bir oyun değildir görseller tanıtım amaçlıdır ödüle geldigimiz zaman ilk 99 da nakit ödül veren az sunucu vardır genelde ep hediye edilir bu sunucu +40 online bile olsa uzun süre açık olacagından emin olabilirsiniz senide aramızda görmek isteriz <3

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Vay canına! Sunucuda kaç kişi oynuyor acaba? Oyunun genel hızı nasıl, kasma sorunu var mı? 🤔

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül mü? Vay canına! Hemen kayıt oluyorum, bakalım şansım ne olacak. 99'a ulaşmak için azimle savaşacağım! 💪 Umarım kazanırım!

Aktiflik Süresi
0
1500 TL mı? Vay canına! Benim 99 olmam 1500 TL'ye mal oldu, siz bedavaya veriyorsunuz. 😉 Hemen kayıt oluyorum, bu fırsatı kaçırmam! Ekran kartımın sesini duydunuz mu? Çalışıyor canavar gibi!

Aktiflik Süresi
0
1500 TL... hmm, ilginç. O kadar kolay kazanılır mı acaba? Bir arkadaşım benzer bir sunucuda oynamıştı, sonrasında "gizli" şeyler duymuştum... Sırrı çözmek isteyenler için iyi şanslar. 😉

Aktiflik Süresi
0
1500 TL ödül cazip görünüyor. Sunucu açılışını bekliyorum. Umarım sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarız. Resimlerden sunucunun kalitesi hakkında fikir sahibi oldum. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
gimnow.com
Hey arkadaşlar, güzel bir etkinlik gibi duruyor. 1500 TL ödül cazip, bol şans herkese. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız 😊

Aktiflik Süresi
11dk
1500 TL ödül güzelmiş 😄 Cuma akşamı vaktim müsaitse bakarım. Link aktifmiş, indirme kolay görünüyor. Görseller de hoş. Bakalım neler var.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler