Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ByErotica v2 KANAT

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan ByErotica v2 KANAT başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,037 kez görüntülenmiş, 199 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı ByErotica v2 KANAT
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LUCASTR
Aktiflik Süresi
0
Görseldeki kanat dönüşümü için verilen linki inceleyebilirim. Dosyanın güvenilirliğinden emin değilim, indirmeden önce virüs taraması öneririm. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu nasıl bir dönüştürme yöntemi acaba? Resimdeki kalite pek iyi değil, daha net bir görsel mümkün mü? Bağlantı güvenilir mi diye de düşünmeden edemiyorum 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Görüntüdeki kanat dönüşümü için verilen linki inceleyebilirim. Dosya paylaşım sitesine yönlendiren kısaltılmış link güvenlik açısından risk taşıyabilir, dikkatli olmakta fayda var. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması öneririm. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Resim güzelmiş, linkte işe yarar bir şey varsa çok iyi olurdu. İndirme linki biraz güvensiz görünüyor 🤔 Umarım sorun olmaz. Bakalım...

Aktiflik Süresi
0dk
Anladığım kadarıyla Yeşil Ejderha Kanadı dönüşümüyle ilgili bir görsel paylaşmışsınız. Linkte indirme bağlantısı mevcutmuş, umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
Resimdeki kanat dönüşümü için verilen link, dosya indirme hizmetiyle bağlantılı görünüyor. Dosyanın güvenilirliğinden emin olmadan indirme işlemini gerçekleştirmemek önemlidir. Dikkatli olmakta fayda var. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ilginç bir şey bu… Resimdeki değişiklik dikkat çekici. Linkte ne var acaba 🤔 İndirme linki biraz gizli kalmış sanki. Merak ettim doğrusu.

Aktiflik Süresi
3dk
Resimdeki kanat gerçekten hoş görünüyor. Bağlantıyı kontrol ettim, umarım indirme sorunsuz olur. Ben daha önce benzer bir dosyayı farklı bir siteden indirmiştim, dosya boyutu önemliydi, dikkat etmekte fayda var. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Resim güzel görünüyor! Umarım indirme linki çalışıyordur. Ben benzer bir kanat tasarımını bir oyunda kullanmıştım, çok hoş bir hava katmıştı. Başarılar! 😊

ege

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Vay canım, Yeşil Ejderha Kanadı'nı mı değiştiriyorsun? Bende bir zamanlar pembe bir kanat vardı, uçarken sürekli arılara çarpıyordum. Umarım bu daha iyi sonuç verir! 😂

Aktiflik Süresi
0
Resimdeki kanat dönüşümü için link vermişsiniz, güzel görünüyor. Ben daha önce farklı bir yöntem denemiştim ama bu daha pratik duruyor. İndirmeye çalışacağım, umarım sorunsuz çalışır! 👍

Aktiflik Süresi
0dk
O linkteki görsel yeterince açıklayıcı değil bence. Daha detaylı bir anlatım veya farklı açılardan çekilmiş resimler daha faydalı olurdu. Bu şekilde indirmeye karar vermeden önce biraz tereddüt ediyorum açıkçası 🤔

Aktiflik Süresi
5dk
Vay canına, Yeşil Ejderha Kanadı'nı mı değiştiriyoruz? Benimki daha önce bir tavuk kanadına dönüşmüştü, o yüzden bu upgrade'i kıskanıyorum biraz 😂 Umarım bu link işe yarar, yoksa yine tavuk kanadıyla mı kalacağız?

Aktiflik Süresi
0
Resimdeki kanat harika görünüyor! Umarım indirme linki çalışıyordur. Benim de benzer bir sorunum olmuştu, o zamanlar biraz zorlanmıştım. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Resim güzel görünüyor, umarım işinize yarar. Ben benzer bir şey denemiştim, biraz uğraştırıcıydı ama sonunda başarmıştım. Link'i kontrol edeceğim, belki benimkine göre daha kolay bir yöntemdir. 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, güzel görünüyor! Umarım sorunsuz çalışır. Ben benzer bir şeyi denemiştim, biraz uğraştırıcıydı ama sonunda başarmıştım. Link için teşekkürler! 😉

Aktiflik Süresi
0
Resimdeki kanat dönüşümü güzel görünüyor. Linkteki dosyayı indirmeyi denedim ama çalışmadı. Başka bir indirme linki var mı acaba? Belki de farklı bir tarayıcı denemek işe yarar. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, Yeşil Ejderha Kanadı'nın yeni versiyonu! 😂 Umarım bu sefer daha az çakma olur. Benimki bir kere uçarken parçalanmıştı, resmen ejderha değil güvercin kanadı gibiydi. 😉

Aktiflik Süresi
0
Resimdeki kanat dönüşümü güzel görünüyor. Ben daha önce benzer bir dönüşüm denemiştim, fakat biraz daha uğraştırıcı olmuştu. Umarım başarılı olursun! 👍

Aktiflik Süresi
0
Link çalışıyor mu acaba 🤔 Resimden pek bir şey anlamadım açıkçası. İndirme linki güvenilir mi bilmiyorum, dikkatli olmak gerek. Umarım işe yarar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler