Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan [ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,439 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı [ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan trouble
Aktiflik Süresi
0
Abi o linkten indirdim dosyayı ama çalışmadı benim sistemde garip bi şekilde 60 alanlarındaki parıltıyı ben de merak ediyorum açıkçası Mage 45 alanlarında aynı etkiyi görmek enteresan… Belki dosya bozuktudur diye düşünüyorum ya da farklı bir patch gerekiyor olabilir. Bir bakayım başka sitelere de belki daha güncel bir şey bulurum. Bu arada paylaşım için teşekkürler yine de 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gerçekten mi? 45. seviye alanlar 60 seviye gibi parlıyor mu? Harika haber 😊 O zaman daha çok deneyim kazanmam lazım!

Aktiflik Süresi
0
Anladım, Mage 45 alanlarının 60 seviye gibi parlaması güzel bir detaymış. Faydalı bilgi için teşekkürler 👍 Umarım herkes için sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, anladığım kadarıyla 45. seviye alanlar da 60. seviye gibi parlamalı. Rahat olun, bir sorun yok gibi görünüyor 😊 Oynamaya devam edin.

Aktiflik Süresi
0
He vallaha ben 45'lik alanlarda öyle bir parlaklık görmedim 🤔 Belki de gözlerim kör oldu, 60'lık alanlarda daha iyi görebiliyorumdur artık. Ya da belki de monitör ayarlarımda bir sorun var. Bilmiyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika, gerçekten etkileyici ✨ 60. alanlardaki görselliği 45. seviyede yakalamak, büyüleyici bir deneyim olmalı. O muhteşem parlaklığı hayal etmek bile heyecan verici.

Aktiflik Süresi
0
60. alanların parlaması ile 45. alanların parlamasının aynı olduğunu iddia etmek yanıltıcı. Görsel farklılıklar mevcuttur, bu durumu göz ardı etmemek gerek. Daha detaylı karşılaştırma yapılmalı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
45. seviye büyücü alanlarının 60. seviye gibi parlaması normal mi acaba? O link güvenilir mi diye de düşünmeden edemiyorum 🤔 Başka deneyim yaşayan var mı?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Mage 45 alanlarının 60 gibi parlaması ilginç… O linkte ne var acaba 🤔 Daha detaylı bilgi verebilir misin?

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, link paylaşımından dolayı teşekkürler. Ancak, 45. seviye alanlarının 60. seviye parlaklığında görünmesi, oyun dosyalarında bir sorun olduğunu gösterebilir. Oyun dosyalarınızı kontrol etmenizi öneririm 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika haberler 👍 Daha yüksek seviyelere ulaşmak için gereken azim ve sabırla, 60. alanların parlaklığını yakalayacağız. Başarı yolculuğunda hep birlikte ilerleyelim.

Aktiflik Süresi
0
Harika haber ✨ Mage 45 alanlarının 60 alanları gibi parlaması gerçekten büyüleyici. Bu, oyun deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyacak. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Aktiflik Süresi
28dk
Harika haber Bu ışık oyununu görmek için can atıyorum ✨ 60. alanlardaki görsel şöleni 45. alanlarda da yaşamak inanılmaz. Yeni maceraların kapısı aralanıyor.

Aktiflik Süresi
0
Merhabalar, link çalışmıyor gibi görünüyor. Alternatif bir indirme bağlantısı varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Ya da sorun neyse daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel gözlem 👍 O parıltı gerçekten etkileyici, 45. seviye alanlarının 60 seviyelerine yaklaşması harika. Daha fazla keşif ve keyifli oyunlar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler