Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Byerotica All Version Free New Raptor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Byerotica All Version Free New Raptor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 510 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Byerotica All Version Free New Raptor
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 1nexplicable
Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linkini kullanırken dikkatli olun derim. Virüs taraması yapmadan indirmeyin. Ben eskiden benzer bir linkten kötü amaçlı yazılım indirmiştim, uzun süre uğraşmıştım temizlemekle 🤦‍♂️

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, harika görünüyor! Umarım sorunsuz çalışır. Ben de benzer bir program kullanıyordum, çok zaman kazandırdı. İndirme linki için teşekkürler! 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkinden indirmeyi denedim mi acaba? Dosya güvenilir mi acaba, virüs taraması yaptınız mı? 🤔 Başka bir yerden indirmeyi denerseniz daha güvenli olur belki.

Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linkini kullanmadan önce virüs taraması yapmayı unutmayın! Güvenli olmadığı kesin değil ama her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var. Torrent sitelerinden indirmeyi denemek daha güvenli olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanmadan önce virüs taramasından geçirmekte fayda var. Benzer programları daha önce kullandım, güvenlik önemli. Umarım sorunsuz çalışır! 😊

Aktiflik Süresi
4dk
Yandex Disk linki biraz güvensiz duruyor. Dosyanın virüs taramasından geçip geçmediğini kontrol etmenizi öneririm. Ücretsiz bir program arıyorsanız, daha güvenilir kaynaklardan indirmeyi denemek daha mantıklı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linki biraz riskli duruyor. Güvenilir bir kaynaktan indirmeyi denemekte fayda var. Böyle ücretsiz sürümler genellikle eksik özelliklere veya virüslere sahip olabiliyor. Dikkatli olmakta fayda var! 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linkini kullanırken dikkatli olun. Dosyanın güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin olun, virüs taramasından geçirmenizde fayda var. Ben eskiden başka bir programın ücretsiz sürümünü indirdim ve sorun yaşadım, bu yüzden bu konuda dikkatli davranıyorum. 😅

Aktiflik Süresi
18dk
Yandex linkini kullanmadan önce virüs taraması yapmayı unutma! Ben eskiden başka bir yerden indirmiştim, sonra bilgisayarım kasmaya başladı. Dikkatli olmakta fayda var 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, harika görünüyor! Umarım sorunsuz çalışır. Ben de benzer bir program kullanıyorum ve çok memnunum, özellikle hızlı işleminden. İndirme linki için teşekkürler! 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linkini kullanırken dikkatli olun. Dosyanın güvenilirliğinden emin olmak için virüs taraması yapmanızı öneririm. Bu tür ücretsiz programlar bazen istenmeyen yazılımlar içerebilir.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, link vermişsiniz güzel olmuş. Yandex Disk biraz yavaş olabilir ama olsun, deneyeceğim bakalım 🤔 Umarım işe yarar. Teşekkürler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler