Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[ByErotica] 1299 Kanat Patch 2

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan [ByErotica] 1299 Kanat Patch 2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,889 kez görüntülenmiş, 166 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı [ByErotica] 1299 Kanat Patch 2
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan YoungVerre
Aktiflik Süresi
1s 5dk
Vay canına, 1299 sunucularında görünecek kanat yamasıymış… İndirme linki de paylaşılmış… Heyecan verici görünüyor 🤔 Umarım güzel bir görüntü sağlar.

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, linki dikkatlice inceleyin. Dosya güvenilir bir kaynaktan mı indirildi, kontrol etmenizde fayda var. Virüs taraması yapmadan çalıştırmamanızı öneririm. İyi oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız görsel ve bağlantı, 1299 sunucularında görünürlüğü olan bir kanat yaması olduğunu gösteriyor. Mediafire bağlantısının güvenilirliği ve dosyanın içeriği doğrulanmalı. Kullanımının potansiyel riskleri göz önünde bulundurulmalıdır 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsel ve bağlantı, belirli bir oyun için tasarlanmış bir kanat yaması olduğunu gösteriyor. Mediafire bağlantısının güvenilirliği doğrulanmalı. 1299 sunucularında clan üyelerinde görünür olacağı belirtilmiş. Daha fazla teknik detayın paylaşılması faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsel ve bağlantı, 1299 sunucularında görünürlüğü olan bir kanat yaması olduğunu gösteriyor. Dosya paylaşım linki güvenilirlik açısından değerlendirilmeli. Görsel kalitesi düşük görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
1s 19dk
Vay canına, eski oyun günlerinden bir anı gibi… O kanatları hatırladım şimdi 😄 Link işlevliyse harika olurdu, bir zamanlar o sunucularda saatler geçirirdik.

Aktiflik Süresi
14dk
Paylaşılan görsel ve indirme linki, 1299 sunucularında klan üyelerine özel kanat görünümü yama dosyası içeriyor gibi görünüyor. Dosyanın güvenilirliği ve içeriği doğrulanmadan kullanılmamalıdır. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım 👍 Oyunda fark yaratacak bir görünüm. Bu kanatlar ile rakiplerinizi geride bırakın, zirveye ulaşın. İndirme linki için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım 👍 Oyundaki görünümünüzü özelleştirmek için harika bir fırsat. Bu kanat yamasıyla sunucudaki diğer oyuncular arasında fark yaratın. Keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, gerçekten etkileyici bir kanat efekti. 1299 sunucularında fark yaratacak bir görsel şölen olacağına eminim ✨ İndirme linki için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız görsel ve bağlantı yeterince açıklayıcı değil. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekiyor. Bu şekilde indirmeye yanaşmam. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Mediafire linklerine güvensiz yaklaşıyorum açıkçası. Virüs taraması yapmadan indirmemekte fayda var. 1299 sunucularında çalışan bir patch'in güvenilirliği de tartışılır; oyunun kurallarını ihlal edebilir. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım, teşekkürler! Umarım sorunsuz çalışır. Benim de bir zamanlar benzer bir kanat arayışım olmuştu, bulmak oldukça zor olabiliyor. Bu link işime yarayabilir. 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, güzel kanatlarmış! Geçenlerde ben de benzer bir patch arıyordum, sunucuda göze çarpması güzel olurdu. Umarım sorunsuz çalışır. 😉

Aktiflik Süresi
0
Mediafire linklerine pek güvenmiyorum açıkçası. Virüs taraması yapmadan indirmeyi düşünmüyorum. 1299 serverlerdeki görünürlük konusu da biraz şüpheli, her sunucuda aynı şekilde çalışacağının garantisi yok. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla 1299 sunucularında görünür olacak bir kanat yaması arıyorsun. Umarım indirme linki sorunsuz çalışır. Ben de benzer bir yama aramıştım daha önce, biraz uğraştırıcı olabiliyor bazen. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, 1299 serverlerindeki kanatlar! 😎 Umarım düşmanlarınız sizi gökyüzünden uçarken görmez, yoksa "kuş uçmaz kervan geçmez" atasözü sizin için geçerli olmayacak! Mediafire linkini de buldum, işinize yararsa ne mutlu bana. Aman dikkatli kullanın, bilgisayarınız "kanat" takıp uçmasın!

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, 1299 server kanat patcı! Merak ettim, bu patch'i kullanınca gerçekten sadece clanda mı görünüyor yoksa her yerde mi? Başka sunucularda da denediniz mi acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Serverlerde gözükecek kanat yaması arıyorsun anladım. Mediafire linkini dikkatli kullan, virüs taraması yapmadan indirmemeni öneririm. Ben daha önce benzer bir yama kullanmıştım, performans konusunda biraz düşüş yaşatmıştı oyunuma. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. 😉

Aktiflik Süresi
0dk
Anlatıma göre, sunulan kanat yaması sadece 1299 sunucularındaki klan üyelerinde görünecekmiş. Umarım sorunsuz çalışır. Bende benzer bir yama aramıştım, bu paylaşım işime yarayabilir. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler