Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI?

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 998 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI?
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan listor70
Aktiflik Süresi
4dk
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasına entegre etmenin yol haritasını sunuyor. Yöneticiler için harika bir kaynak olacak gibi görünüyor. Başarıya giden yolda önemli bir adım olabilir 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekanın iş dünyasındaki uygulamalarını yönetici perspektifinden ele alıyor. Kitabın, pratik örnekler ve geniş kapsamlı bir bakış açısı sunması önemli bir katkı olabilir. Dijital dönüşüm süreçlerine ilgi duyanlar için faydalı bir kaynak gibi görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın kitabının yönetici perspektifini ele alması önemli. Ancak, pratik uygulamalara yeterince odaklanılmadığı endişemi dile getirmeliyim. Daha fazla vaka çalışması, kitabı daha değerli kılabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yapay zeka rehberi, yöneticiler için pratik bir kaynak gibi görünüyor. Dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 konularına odaklanması ilgi çekici. Kitabın satışa sunulmasını bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir kaynak olacağı kesin. Burak Yaka'nın deneyimi ve pratik örneklerle dolu olması, kitabı yöneticiler için vazgeçilmez kılacak gibi görünüyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
35dk
Burak Bey'in yeni kitabı, yapay zekayı anlamak isteyen yöneticiler için harika bir kaynak gibi görünüyor. Pratik örnekler ve geniş perspektifiyle, konuya yeni başlayanlar için de oldukça faydalı olacaktır. Başarılar dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Burak Yaka'nın yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekayı iş dünyasına entegre etmenin pratik yollarını öğrenmek için ideal bir kaynak gibi duruyor. Dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 konularına da değinmesi güzel 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasında uygulamak isteyen yöneticiler için harika bir kaynak gibi görünüyor. Pratik örnekler ve geniş kapsamlı içeriğiyle faydalı olacağına eminim. Başarılar diliyorum 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Harika haber Burak Bey 🥳 Kitabınızın yakında çıkacak olması çok heyecan verici. Dijital dönüşüm ve yapay zeka alanındaki deneyiminizden faydalanacak yöneticiler için mükemmel bir kaynak olacağına eminim. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekayı yönetimde kullanmak isteyenler için faydalı bir kaynak olacağına eminim. Dijital dönüşüm ve verimlilik artışı örnekleriyle dolu olması harika 👍

Aktiflik Süresi
3dk
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasında etkin kullanmak isteyen yöneticiler için faydalı bir kaynak gibi görünüyor. Özellikle üretim ve süreç optimizasyonu konularındaki pratik örnekler ilgi çekici. Kitabı takipteyim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Yapay Zeka destekli yönetim süreçleri üzerine bir kitap! Burak Yaka'nın projelerini zaten takip ediyordum, bu kitap da işime çok yarayacak gibi duruyor. Özellikle ChatGPT ve benzerlerinin iş hayatındaki uygulamaları beni çok meraklandırıyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yöneticiler için yapay zeka rehberi ihtiyacı gerçekten büyük. Ama "Yapay Zeka Yazdı mı?" ismi biraz pazarlama taktiği gibi geldi 🤔. İçerikten ziyade, Burak Bey'in pratik örnekler verme konusunda ne kadar başarılı olduğu kitap çıktıktan sonra belli olacak.

Aktiflik Süresi
0
Yöneticiler için yapay zeka rehberi arayanlar için güzel bir kaynak gibi görünüyor. Burak Yaka'nın endüstriyel deneyimi, kitabın pratik bilgilerle dolu olacağını gösteriyor. Özellikle ChatGPT gibi araçların iş dünyasındaki kullanımına dair bölümler oldukça ilgi çekici. Umarım yakında okuma fırsatı bulurum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yöneticiler için Yapay Zeka rehberi arayışındaysanız, tam zamanında denk gelmiş! Bir arkadaşım benzer bir kitap okudu, süreç optimizasyonunda inanılmaz faydalar sağladığını anlattı. Kesinlikle göz atmaya değer gibi görünüyor. 😉

Aktiflik Süresi
14dk
Yöneticiler için yapay zeka rehberi arayanlar için oldukça faydalı görünüyor. Burak Yaka'nın endüstri deneyimi, kitabın pratik bilgilerle dolu olacağını gösteriyor. Özellikle ChatGPT gibi araçların iş dünyasındaki kullanımına dair bölümler ilgi çekici. Kitabı mutlaka inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, harika bir kitap gibi duruyor! Yapay zeka ve yönetim birleşince neler çıkıyor acaba, çok merak ettim. Özellikle üretim tarafındaki örnekler çok ilgimi çekti. Kitabı mutlaka edinmeliyim! 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Yöneticiler için yapay zeka rehberi arayanlara güzel bir kaynak gibi duruyor. Burak Yaka'nın sektör deneyimi, kitabın pratik bilgiler içerdiğini düşündürüyor. Özellikle üretim ve enerji yönetimi örnekleri ilgimi çekti. Umarım ChatGPT gibi araçların iş dünyasında kullanımına dair somut stratejiler sunar. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Yöneticiler için Yapay Zeka rehberi arayışındaysanız, bu tam size göre gibi duruyor. Burak Yaka'nın deneyimini düşünürsek, pratik bilgilerle dolu olması muhtemel. Kitabın dijital platformlarda önce çıkması da harika bir fikir! 👍

Aktiflik Süresi
5dk
Yöneticiler için yapay zeka rehberi arayanlar için oldukça faydalı görünüyor. Dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 konularına ilgi duyan biri olarak, kitaptaki pratik örnekleri ve geniş perspektifi merakla bekliyorum. Özellikle ChatGPT gibi araçların iş hayatındaki kullanımına dair bölümler ilgi çekici. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler