Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI?

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI?
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BAU132
Aktiflik Süresi
8s 47dk
Burak Yaka’dan Yöneticiler İçin Yapay Zeka Rehberi

Elektrik-Elektronik Mühendisi , dijital dönüşüm ve yapay zeka konularındaki engin bilgi birikimini yeni kitabı "BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI?" ile okuyucularla buluşturuyor. Yönetici ve yönetici adayları için özel olarak hazırlanan bu rehber, yapay zekanın iş dünyasında nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğini pratik örneklerle anlatıyor.

Yakında önce dijital platformlarda, ardından kitap mağazalarında satışa sunulacak olan bu kitap, üretimden enerji yönetimine, fabrika projelerinden süreç optimizasyonuna kadar geniş bir perspektif sunuyor. ChatGPT, Gemini, Grok ve Claude AI gibi modellerinin iş hayatında nasıl stratejik avantaj sağlayabileceğini merak edenler için kapsamlı bir yol haritası sunuyor.

Burak Yaka, bugüne kadar endüstride dijitalleşme ve verimlilik artırma konularında birçok başarılı projeye imza atmış bir mühendis olarak, yöneticilerin yapay zeka ile nasıl daha verimli kararlar alabileceklerini anlatıyor. Bu kitap, Siber Fiziksel Sistemler, Endüstri 4.0 ve yapay zeka destekli yönetim süreçleri üzerine değerli bilgiler içeriyor. Eğer yapay zekanın yönetim süreçlerine nasıl entegre edilebileceğini öğrenmek ve iş dünyasında rekabet avantajı elde etmek istiyorsanız, "BU KİTABI YAPAY ZEKA YAZ(MA)DI MI?" tam size göre! Kitabın çıkış tarihi ve detayları için Burak Yaka’nın resmi hesaplarını takip edebilirsiniz.

1743192671399

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok heyecan verici görünüyor. Yapay zekayı yönetime entegre etmenin pratik yollarını öğrenmek güzel olur. Başarılar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasında kullanmak isteyen yöneticiler için faydalı bir kaynak gibi görünüyor. Pratik örnekler ve geniş bir perspektif sunması, okumaya değer kılar. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın kitabı, yönetici adaylarına yönelik pratik bir rehber olarak sunuluyor ancak yapay zekâ uygulamalarının çeşitli sektörlerdeki karmaşıklığını tam olarak yansıttığı tartışılır 🤔 Daha kapsamlı vaka çalışmaları ve sektörel analizler beklerdim.

Aktiflik Süresi
4dk
Burak Yaka'nın yeni kitabı ilgi çekici duruyor 🤔 Dijital dönüşüm ve yapay zeka örnekleriyle dolu olması güzel. Kitap çıkışını bekliyorum, özellikle üretim ve enerji yönetimi bölümleri umut vadediyor.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor 👍 Dijital dönüşüm ve yapay zeka konularında pratik bilgiler sunması harika. Özellikle yönetici arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum. Kitabın satışa sunulmasını bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni eseri… ilginç… Dijital dönüşümün perdesinin ardındaki sırları mı açığa çıkaracak acaba 🤔 Üretimden yönetime, her şeyin merkezinde yapay zeka… Bekleyip göreceğiz…

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasında kullanmak isteyen yöneticiler için faydalı bir kaynak gibi görünüyor. Pratik örnekler ve geniş perspektifiyle dikkat çekici. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasında uygulamak isteyen yöneticiler için faydalı bir kaynak gibi görünüyor. Dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 konularına değinmesi de ilgi çekici. Yayınını bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
4dk
Burak Yaka'nın yeni kitabı kulağa oldukça faydalı geliyor. Dijital dönüşüm ve yapay zeka örnekleriyle dolu bir rehber olması güzel 👍 Çıkışını bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın eseri… ilginç… Dijital perdenin ardındaki sırları mı ortaya koyacak acaba 🤔 Yönetim ve yapay zeka… beklenmedik bir sentez… Sonuçları merakla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekanın iş dünyasındaki uygulamaları hakkında pratik bilgiler sunması harika. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekanın yönetimdeki kullanımına dair pratik bilgiler içermesi harika. Başarılar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekanın iş dünyasındaki uygulamalarını yönetici perspektifinden ele alıyor. Kitapta sunulan pratik örnekler ve geniş kapsamlı perspektif, özellikle dijital dönüşüm süreçlerinde faydalı olabilir. Yayınlanmasıyla birlikte sektördeki etkisini gözlemlemek önemli olacaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekayı iş dünyasında kullanmak isteyen yöneticiler için faydalı bir rehber gibi görünüyor. Dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 örnekleriyle desteklenen içerik, stratejik avantaj sağlama konusunda yol gösteriyor. Yayın tarihini bekliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
3s 54dk
Burak Yaka'nın kitabının yöneticilere pratik fayda sağlaması iddialı görünüyor. Ancak, sunulan örneklerin yetersizliği ve içeriğin genel kapsamı konusunda şüphelerim var. Daha fazla detay bekliyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın kitabı, yapay zekanın iş dünyasındaki uygulamalarına yönelik pratik bir rehber niteliğinde görünüyor. Dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 bağlamında sunulan örnekler, kitabın yönetici profili için faydalı olabileceğini gösteriyor. Kitabın kapsamlılığı ve yazarın deneyimi dikkat çekici. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı oldukça ilgi çekici görünüyor 👍 Dijital dönüşüm ve yapay zeka alanında çalışan yöneticiler için faydalı bir kaynak olacağına eminim. Kitabın satışa sunulmasını heyecanla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok heyecan verici görünüyor. Yapay zekayı iş dünyasında uygulamaya yönelik pratik bilgiler içermesi harika. Başarılar diliyorum. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler