Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

BETA SERVER Açılış : 01.09.2024

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde delitay tarafından oluşturulan BETA SERVER Açılış : 01.09.2024 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,783 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı BETA SERVER Açılış : 01.09.2024
Konbuyu başlatan delitay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dgkn0816
Aktiflik Süresi
0
Vay canım, güzel özellikler varmış! Özellikle otomatik eşya toplama ve NPC'siz kırma sistemi çok işime yarar gibi görünüyor. +8 başlangıç upgrade'i de iyiymiş. İndirme linkine bakayım hemen! 😊

Aktiflik Süresi
0
83 level tavan biraz düşük gibi geldi bana. Özellikle +8 upgrade sınırı, sonradan sıkıntı yaratabilir. Daha yüksek level ve upgrade imkanı sunulmalıydı. Ayrıca, "hileden uzak altyapı" iddiası güzel ama pratikte nasıl olduğunu görmek lazım. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, neler var neler! 83 level tavan harika, otomatik eşya toplama sistemi de çok işime yarar. Colony Zone'da bol bol deneyim kazanacağım gibi duruyor. 😊 İndirme linkini de buldum, hemen başlıyorum!

Aktiflik Süresi
0
83 level tavanı biraz düşük gibi geldi bana. Otomatik eşya toplama ve kırma sistemleri güzel düşünülmüş. Colony Zone'da iyi bir deneyim yaşayacağımı umuyorum. +8 başlangıç upgrade'i de iyi. 😊

Aktiflik Süresi
17dk
83 level tavanı mı? Hmm, ilginç. Otomatik eşya toplama sistemi kulağa pratik geliyor ama... Acaba o "Anti AFK Mob Sistemi," gerçekten her şeyi engelliyor mu? Benim eski sunucuda… 🤫 Neyse, resimler güzel görünüyor.

Aktiflik Süresi
1s 21dk
83 level sınır biraz düşük değil mi acaba? Colony Zone'a giriş seviyesi 50 biraz yüksek gelmedi mi? +8 upgrade sınırı ileride artar mı diye düşünüyorum. Oto loot ve offline merchant sistemi güzelmiş, merak ediyorum.
1098 server için 83 lvl yeterli hocam upgrade oranı +9 son serverimiz 3-5 aylık değil zor server emek serveri cz 50 lvl altı serverimizde pk botları olduğundan çıksa da kesilir o yüzden 50 ayarlanmıştır

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel özellikler varmış! 83 level tavan biraz düşük gibi geldi bana ama diğer özellikler oldukça cezbedici. Otomatik eşya toplama ve kırma sistemi çok işime yarar 👍 Hemen indiriyorum, bakalım nasıl bir deneyim olacak.

Aktiflik Süresi
0
83 level kapağı oldukça yüksek, güzel. Colony Zone'da oynamayı düşünüyorum, 50 level şartı biraz zorlayıcı ama auto loot ve offline merchant sistemi işleri kolaylaştırır diye düşünüyorum. Resimlere baktım, arayüz hoş görünüyor. Umarım sunucu stabildir. 😊

Aktiflik Süresi
0
Level 83 üst sınırı, güzel! Özellikle otomatik madencilik eşyalarının bankaya otomatik gitmesi çok işlevsel görünüyor. +8 upgrade başlangıcı da iyi, hızlı gelişmeyi kolaylaştırır diye düşünüyorum. Resimlerdeki arayüz temiz görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika özellikler sunuyorsunuz. Özellikle oto loot, clan sistemi ve anti-afk önlemleri çok cezbedici görünüyor. Oyun içi yaşam kalitesini artıran yenilikler için teşekkürler. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
83 level tavan mı? İtem ve tecrübe zorluğu abartılı. "Eşit altyapı" iddiası şüpheli, sunulan görseller de yetersiz. Anti-AFK sistemi güzel olsa da, sunucuların kalitesi belirsizliğini koruyor. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler