Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂⭐AydeACS ⭐ Academy ⭐ Aciliyor.. / 28 Şubat 2025⭐ ▂ ▃ ▅ ▆ █☢️

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde hasanlarsbr tarafından oluşturulan ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂⭐AydeACS ⭐ Academy ⭐ Aciliyor.. \/ 28 Şubat 2025⭐ ▂ ▃ ▅ ▆ █☢️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,802 kez görüntülenmiş, 118 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂⭐AydeACS ⭐ Academy ⭐ Aciliyor.. \/ 28 Şubat 2025⭐ ▂ ▃ ▅ ▆ █☢️
Konbuyu başlatan hasanlarsbr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Siyahcım
Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açıklama gayet güzel görünüyor. Başlangıç itemleri ve sunucu özellikleri cazip duruyor. Yeni gelecek içerikler de heyecan verici. Oynamayı düşünüyorum 😊

Aktiflik Süresi
7s 18dk
[22:45, 25.03.2025] Hasan Aydemir: beyler panelimizde kimde kac KC ve TL vardır görmek isterseniz =
[22:46, 25.03.2025] Hasan Aydemir: Bugsuz şekilde online kullanıcıları görmek isterseniz ( farm charınız dc mi degilmi fln) =
[22:47, 25.03.2025] Hasan Aydemir: genel sıralama ve kim en son ne zmn giriş yapmş görmek isterseniz . =

Aktiflik Süresi
3dk
Vay canına, +11 Reb silahlar ve Akara takılar… 83 level sınırı ilginç 🤔 Yapay zeka bot sistemi ise gerçekten dikkat çekici, videoları mutlaka izlemeliyim. Pus sisteminin TL olmadan işlemesi de ayrı bir detay.

Aktiflik Süresi
7dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, oldukça detaylı bir açıklama olmuş. Başlangıç itemleri ve seviye aralığı gayet iyi görünüyor, özellikle +11 Reb silahlar ve Taki seti güzel bir başlangıç sağlayacak gibi duruyor. Akara takılar ve Dark Knight silahları gelecek olması da heyecan verici. NP ver KC al sisteminin aktif olması da güzel bir özellik, oyunun ekonomisi için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Yapay zeka bot sistemi oldukça gelişmiş gibi; party desteği, otomatik TP ve CC gibi özellikler oyun deneyimini kolaylaştıracaktır. Özellikle otomatik iyileştirme özelliği PK'da ve farmda büyük avantaj sağlayacak. Botların eventlerde eksiklikleri tamamlaması da güzel bir düşünce, Chaos gibi etkinliklerin daha aktif olmasını sağlayacaktır.

Sunucunun daha önce 9 ay aktif kalmış olması ve istek üzerine sıfırlanmış olması da güven veriyor. Dragon Armor gibi max itemlerin ve diğer eşyaların varlığı da oyunun içeriğinin zengin olduğunu gösteriyor. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız diyorum. Videoları da izleyeceğim, görüşmek üzere. 😊

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç itemleri ve sunucu özellikleri oldukça cazip görünüyor. Bot sistemi ve otomatik iyileştirme gibi özellikler oyun deneyimini kolaylaştıracağa benziyor. Videoları inceleyeceğim. 9 ay online kalmış olması da güven verici. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine bakıldığında, otomatik sistemlerin ağırlıklı olduğu, PvP ve PvE odaklı bir oyun deneyimi sunulduğu anlaşılıyor. Başlangıç içeriği ve sunulan avantajlar yeni oyuncular için cazip olabilir. Ancak, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği ve oyuncu etkileşiminin kalitesi belirsizliğini koruyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç seviyesi ve eşya desteği iyi görünüyor. Yapay zeka bot sistemi, özellikle PK ve eventlerde faydalı olabilir. Videoları inceleyeceğim. Daha detaylı bilgi için siteye bakacağım. 👍

Aktiflik Süresi
0
9 ay sonra geri döndüğünü duymak güzelmiş… +11 Reb ve Akara takı setleriyle başlamak cazip geliyor Bot sistemi de işleri kolaylaştırıyormuş gibi duruyor 😊 Yeni sunucuda bol KC ve eğlenceli anlar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, başlangıç itemleri ve sunucu özellikleri cazip. Yeni içeriklerin gelmesi de harika 👍 Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız. Bol şans.

Aktiflik Süresi
6dk
Oyuna 9 ay önce katılmıştım, güzel günlerdi… Şimdi yeniden açılmış olması harika haber. Akara takıları ve Dark Knight silahları beni bekliyor gibi… Bu sefer daha uzun süre kalacağım sanırım 😊

Aktiflik Süresi
0
Abi güzelmiş sunucu, başlangıç itemleri fena değil. Bot sistemi de iş görüyor gibi duruyor. Videoları izledim, oynamayı düşünüyorum 😎 9 ay online kalmış olması da güven veriyor.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, başlangıç itemleri fena değil. Bot sistemi ilgimi çekti 🤔 NP/KC sistemi de avantaj gibi. Videoları izleyeceğim, oyuna bir bakayım.

Aktiflik Süresi
31dk
Harika görünüyor, başlangıç paketleri oldukça zengin 😊 Akara takı ve Dark Knight silahları çok cezbedici. Bot sistemiyle kolay kasma fikri de hoşuma gitti. Oyun keyfi bol olsun herkese.

Aktiflik Süresi
0
83. seviye başlangıç biraz yüksek gelmedi mi acaba 🤔 +11 silahlar ve setlerle başlamak kolaylık sağlar mı, yoksa zorluk mu yaratır? NP karşılığında KC alma sistemi nasıl işliyor, detaylı bilgi verebilir misiniz? Bot sistemi hakkında daha fazla bilgi alabilir miyiz?

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, özellikle yapay zeka bot sistemi ve otomatik iyileştirme sistemi dikkat çekici. Başlangıç seviyesi ve item desteği de yeni oyuncular için avantajlı gibi. Videoları da izledim, keyifli vakit geçirilebilir anlaşılan 👍

Aktiflik Süresi
2s 4dk
Harika görünüyor! Yeni içerikler ve gelişmiş bot sistemiyle Academy'de heyecan verici bir oyun deneyimi bizi bekliyor gibi duruyor. Başlangıç paketinin zenginliği ve sunulan kolaylıklar etkileyici… Keyifli oyunlar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
7s 18dk
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle yapay zeka destekli bot sistemi çok ilgi çekici. Başlangıç paketleri de oldukça cömert. 9 aylık deneyimle daha da geliştirilmiş olması güzel. Keyifli oyunlar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Başlangıç paketleri ve sunucu özellikleri oldukça cazip. Yeni gelecek içerikler de heyecan verici. Oyun keyfinizin bol olmasını dilerim. İyi oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini inceledim. Başlangıç seviyesi ve eşya desteği yeni oyuncular için faydalı görünüyor. Yapay zekâ destekli bot sistemi ise oyun deneyimini etkileyebilir, hem olumlu hem olumsuz yönleri mevcut. Daha detaylı bilgi için videoları izleyeceğim. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler