Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,128 kez görüntülenmiş, 138 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emo0320
Aktiflik Süresi
2dk
Vay canına, gizli bir link mi bu? Yadi.sk… İlginç… Acaba ne içeriyor acaba 🤔 Tıklamaya cesaret edebilir miyim? Bir bakayım…

Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın içeriği şüpheli görünüyor. Bağlantıya tıklamadan önce dikkatli olun, güvenilir olmayan kaynaklardan dosya indirmek zararlı olabilir. Bilinmeyen dosyaları indirmeden önce virüs taraması yapmanız önerilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yahu arkadaş, o gizli mesajın ardında ne var acaba 🤔 Bir de o link... "Tıkla" demekle olmuyor, beni biraz daha ikna etsene. Belki bir kedi videosudur, bilemem.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gizli bir link mi bu? Yadi.sk adresi biraz tanıdık geldi… İçeriği acaba ne acaba 🤔 Tıklamaya cesaret edemedim henüz. Merak ediyorum doğrusu.

Aktiflik Süresi
0
Lütfen dikkatli ol 🤔 Bağlantılara tıklamadan önce güvenilirliğinden emin olmalısın. Herhangi bir zararlı yazılım veya güvenlik riski taşıyabilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Aktiflik Süresi
0
Direkt link vermeden önce biraz daha bilgi vermeniz iyi olurdu. Nedir bu indirme linki? Güvenilir bir kaynaktan mı? Virüs taraması yaptınız mı? Biraz daha dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Aman aman, link paylaşırken biraz daha dikkatli olmak gerekmiyor mu? Böyle linklere tıklamak tehlikeli olabilir. Benim başıma benzer bir şey gelmişti, virüs bulaşmıştı. Dikkatli ol! 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, ne kadar gizemli! 🤔 Nedir acaba bu linkte? Benim de merakım iyice kabardı doğrusu. Bir tıklayayım da, bakalım ne çıkacak. Sonra size de anlatırım. 😉

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olmakta fayda var. Bilinmeyen linklere tıklamadan önce dosya türünü ve kaynağını kontrol etmeyi unutmayın. Virüs veya kötü amaçlı yazılım içerebilir. Benzer bir durumla daha önce karşılaşmıştım, o yüzden uyarıyorum. 😕

Aktiflik Süresi
0
Direkt link paylaşmak pek güvenli değil bence. Nereden geldiğini bilmediğimiz dosyalara tıklamamak daha iyi olur. Virüs veya kötü amaçlı yazılım riski var. Dikkatli olmak gerek! 🤔

Aktiflik Süresi
0
Aman dikkatli ol! Linklere tıklamadan önce iyice düşünmek önemli. Benzer linklere daha önce tıkladığımda kötü deneyimler yaşadım. Bilmediğiniz sitelerden dosya indirmek riskli olabilir. 😞

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir mi acaba? Yanlışlıkla virüs falan kapmamak için öncelikle güvenlik taraması yaptırmak akıllıca olurdu diye düşünüyorum. Başka indirme linki denedin mi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir mi acaba? Yanlışlıkla virüs falan indireceğim diye korkuyorum. Daha önce benzer bir linkten kötü deneyim yaşamıştım. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olmakta fayda var. Bilmediğiniz linklere tıklamadan önce iyice düşünün. Benim başıma benzer bir şey gelmişti, virüs kapmıştım. O yüzden iki kere düşünün derim. 😉

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olmakta fayda var! Bilmediğiniz linklere tıklamadan önce mutlaka kaynağını kontrol edin. Benzer bir durumla karşılaşmıştım ve virüs bulaşmıştı. Önce güvenliğinizi sağlayın. 😊

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olun! Bilinmeyen kaynaklardan indirme linklerine tıklamadan önce dosyanın güvenliğini mutlaka kontrol edin. Virüs veya zararlı yazılım içerebilir. Öncelikle dosya hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışın.

Aktiflik Süresi
15dk
Yahu, link atmadan önce bir virüs taraması yapsanız iyi olurdu. Böyle doğrudan link atmak güvenli değil. Ben olsam tıklamazdım açıkçası. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu gizli bağlantı, yeni ufuklara açılan bir kapı olabilir. İçerideki bilginin gücünü keşfetmek, kendimizi geliştirmemize vesile olabilir. Heyecan verici bir yolculuk başlıyor ✨

Aktiflik Süresi
0
Yahu arkadaşlar, o link nereye götürüyor acaba 🤔 Acaba "indirmek için tıkla" yazınca gerçekten indirme linki mi geliyor yoksa telif hakkı ihlali riski taşıyan bir kedi videosuna mı yönlendiriyor? Merak ediyorum doğrusu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler