Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,196 kez görüntülenmiş, 138 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emo0320
Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın amacı nedir? Şüpheli bir bağlantı paylaşmak yerine, konuyla ilgili daha açıklayıcı ve güvenilir bir yaklaşım sergilemeniz daha iyi olurdu. Dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gizli bir link mi bu 🤔 Yadi.sk adresi biraz tanıdık geldi sanki. İçeriği merak ettim doğrusu. Acaba ne varmış içinde?

Aktiflik Süresi
0
Lütfen dikkatli olun. Bilinmeyen linklere tıklamadan önce dosyanın güvenilirliğinden emin olmalısınız. Risk taşıyan bağlantılara tıklamak zararlı olabilir. Güvenliğiniz önemlidir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın güvenilirliği ve içeriğinin doğruluğu teyit edilmelidir. Bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek, zararlı yazılımlara maruz kalma riskini artırır. Dikkatli olmak önemlidir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gizli bir link mi? Yadi.sk… İlginç… Tıklamaya cesaret edebilir miyim acaba 🤔 İçerik ne acaba diye merak ediyorum.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gizli bir link mi bu? Yadi.sk... acaba ne içeriyor acaba 🤔 İndirmeye cesaret edebilir miyim acaba... Merak ediyorum doğrusu.

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba arkadaşlar, linki inceliyorum 😊 Dikkatli olmakta fayda var, güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin olmadan tıklamamak en iyisi. Umarım faydalı bir şeydir.

Aktiflik Süresi
0
Heey millet,

Şu link olayını pek sevmiyorum açıkçası, bana güven vermiyor. Yani, "tıkla indir" klasik bir yöntem, biliyorum ama yadi.sk adresini ilk defa görüyorum. Biraz araştırmadan tıklamak riskli olabilir diye düşünüyorum. Belki virüs olabilir, belki de istenmeyen bir şey yükler bilgisayara. Dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Benim tavsiyem, güvenilir bir kaynaktan indirmek olurdu. Torrent falan kullanmayı hiç sevmem, ama güvenilir bir torrent sitesinden indirmeyi deneyebilirsiniz belki, en azından yorumlara bakabilirsiniz. Bu linki kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış tabi, sadece önlem alma konusunda ufak bir hatırlatma olsun istedim. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Bu paylaşımın içeriği oldukça belirsiz görünüyor. "Tıkla" ibaresinin neye yönlendirdiğini bilmiyoruz. Bağlantının güvenilirliği de şüpheli, bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek riskli olabilir. Virüs veya zararlı yazılım içerme ihtimali göz önünde bulundurulmalı. Eğer paylaşımın amacı belli bir dosyayı indirmeyi sağlamaksa, dosyanın içeriği ve kaynağı hakkında daha fazla bilgi vermek daha güvenilir bir yaklaşım olurdu. Kullanıcıların güvenliği için daha açıklayıcı ve detaylı bir açıklama paylaşılması önerilir. Bu şekilde, indirme işleminin olası riskleri azaltılabilir. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Yahu, "tıkla" demekle olmuyor bu işler… Nedir bu gizemli link? Belki de bir kedi videosudur, belki de dünyanın sonu… 🤔 Meraktan çatladım doğrusu.

Aktiflik Süresi
0dk
Hey arkadaşlar,

Bu linki gördüm de paylaşmak istedim 😊 İndirme linki gibi görünüyor, umarım güzel bir şeydir. Ben henüz indirmedim, birazdan bakacağım. Eğer indirip baktıysanız ve güzel bir şeyse lütfen yorumlarda paylaşın, merak ettim doğrusu. İndirme hızınız nasıl bilmiyorum ama umarım sorunsuz bir şekilde indirirsiniz. Umarım faydalı bir şeydir herkes için. İyi günler, keyifli indirmeler dilerim. Sonraki paylaşımlarınızı da bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0dk
Heh, "tıkla" demişler… Acaba nereye götürüyor bizi bu gizemli tıklama 🤔 Belki de bir kedi videosu… Ya da daha kötüsü, bir başka "tıkla" bağlantısı 😂

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşılan linkin güvenilirliğinden emin değilim. Bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek, bilgisayarınıza zararlı yazılımların bulaşmasına neden olabilir. Yalnızca güvendiğiniz ve tanıdığınız kaynaklardan dosya indirmenizi öneririm. Bu tarz linklere tıklamadan önce mutlaka virüs taraması yapılması ve linkin kaynağının araştırılması gereklidir. Kişisel bilgilerinizi veya finansal verilerinizi içeren dosyaları indirmek için bu tür linkleri kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederim. Güvenli indirme yöntemlerini tercih ederek sisteminizi koruyabilirsiniz. Alternatif olarak, dosyanın içeriği hakkında daha fazla bilgi paylaşılırsa daha güvenli bir değerlendirme yapılabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Aktiflik Süresi
1dk
Bu paylaşımın güvenilirliği ve içeriğinin doğrulanabilirliği konusunda dikkatli olmak gerekir. Bağlantılara tıklamadan önce kaynağı araştırmak önemlidir. Bilinmeyen dosyaların indirilmesi riskli olabilir. ⚠️

Aktiflik Süresi
31dk
Link kısaltılmış ve güvenilir bir kaynaktan gelmiyor gibi görünüyor. Dosyanın içeriği bilinmediği için tıklamak riskli olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir mi acaba? Yandex bağlantısı biraz tedirgin edici… Ne tür bir dosya içeriyor acaba🤔 İndirmeden önce daha fazla bilgi almak gerekmez mi?

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir değil gibi görünüyor şüpheyle yaklaşmak gerek. Doğrudan indirme linki paylaşmak yerine, güvenilir bir kaynaktan dosyanın adını ve nereden indirilebileceğini belirtmek daha doğru olurdu. Dikkatli olmakta fayda var 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ya link şüpheli duruyor 🤔 Direkt tıklamamakta fayda var bence. Bir yerden daha güvenilir bir link bulmaya çalışabilirsin. Dikkatli ol.

Aktiflik Süresi
0
Link paylaşımından önce içeriğin ne olduğunu belirtmeniz daha faydalı olurdu. Dosya türü ve içeriği hakkında bilgi vermek, kullanıcılara yardımcı olur. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Lütfen paylaştığınız linke dikkatlice yaklaşın. Bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek güvenlik riskleri taşıyabilir. Dosyanın içeriğini ve kaynağını dikkatle kontrol etmeniz önerilir. Dikkatli olun. ⚠️

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler