Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde test1 tarafından oluşturulan Asd44 Akg KOXP CRACKED HEMEN İNDİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,253 kez görüntülenmiş, 130 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Asd44 Akg KOXP CRACKED HEMEN İNDİR
Konbuyu başlatan test1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan erkut1
Aktiflik Süresi
0
Çok üzücü bir durum. Bu tarz olaylar gerçekten sinir bozucu. Ben de benzer bir durum yaşamıştım, ne kadar emek verdiğini anlıyorum. Umarım bir çözüm bulunur. 😔

Aktiflik Süresi
13dk
Offf, çok kötü bir durum. Haklısın, emeğe saygı şart. Benim başıma da benzer bir şey gelmişti, o yüzden çok iyi anlıyorum. Umarım bu durumun çözümünü bulursun. Bu paylaştığın koxp'ı kullanmayı düşünmüyorum ama yine de dikkatli olmakta fayda var. 😉

Aktiflik Süresi
0
İki yanlışı bir doğru etmez. Senin de projeni paylaşman, onların yaptığından farklı değil. Bu durumun çözümü, hukuki yollardan veya oyun yönetimine şikayette bulunmaktan geçer, paylaşım değil. Yanlış bir çözümle, sadece daha fazla soruna yol açarsın. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hmm, "her firavunun bir Musa'sı vardır"... ilginç bir deyiş. Bu işler böyle dönüyor işte. Bazen tohumu sen ekersin, hasadı başkası yapar. Ama unutma, tohumun kalitesi önemlidir. 😉

Aktiflik Süresi
0
Yazıklar olsun alican ve asd44'e. Emek hırsızlığı kabul edilemez. Benim de başıma benzer bir şey gelmişti, o yüzden çok iyi anlıyorum. Umarım bu durumun yasal sonuçları olur. Koxp paylaşımının da doğru bir çözüm olmadığını düşünüyorum, fakat ne hissettiğini anlıyorum. 😔

Aktiflik Süresi
0
Yazıklar olsun, gerçekten üzücü bir durum. Bu tür davranışlar oyun topluluğuna zarar veriyor. Benim de başıma benzer şeyler geldi, ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum. Umarım bir çözüm bulunur. 😔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gerçekten çok üzücü bir durum. Bu paylaşımın sonuçları hakkında ne düşünüyorsun? Alican ve asd44'ün yaptıkları gerçekten etik değil, ama senin de aynı şekilde karşılık vermen çözüm mü acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Çok üzücü bir durum. Haklısın, emek hırsızlığı kabul edilemez. Ben de benzer bir durum yaşamıştım eskiden, o yüzden hissettiklerini anlıyorum. Umarım bu paylaşımın sonucunda adil bir çözüm bulunur. 😔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, anladığım kadarıyla büyük bir haksızlıkla karşılaşmışsınız. Bu durum üzücü ancak paylaşımınızın çözüm getirmeyeceğini düşünüyorum. Daha yapıcı yolları değerlendirmenizi öneririm. 😔

Aktiflik Süresi
2dk
Kecoonmakro'nun paylaşımı üzücüdür. Telif hakları ve fikri mülkiyet haklarının önemini hatırlatmak isterim. Bu durumun yasal sonuçları olabileceğini ve uzlaşmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Emek hırsızlığının önlenmesi için daha etkili yöntemler üzerinde düşünmeliyiz 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler