Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde test1 tarafından oluşturulan Asd44 Akg KOXP CRACKED HEMEN İNDİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,203 kez görüntülenmiş, 129 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Asd44 Akg KOXP CRACKED HEMEN İNDİR
Konbuyu başlatan test1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan b110Jack
Aktiflik Süresi
22dk
Kecoonmakro, üzücü bir durum gerçekten 😔 Anlıyorum hislerini. Umarım bu durumun daha olumlu sonuçları olur ve herkes emeğine saygı duyar. Paylaşımın için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, üzüntülerini anlıyorum. Bu durum gerçekten haksız. Umarım bu paylaşımın sonuçları adil olur ve emeğinize saygı gösterilir. Desteğim seninle. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, üzüldüm duyduklarıma. Umarım bu durum seni çok yıpratmaz. Sabrın ve anlayışın için teşekkür ederim 🙏. Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına Kecoonmakro, olaylar olaylar 😄 Anlaşılan "her firavunun bir Musa'sı" gerçekten varmış. Umarım bu durum herkese bir ders olur, adil oyunculuk hepimiz için önemli. Güzel bir paylaşım olmuş.

Aktiflik Süresi
0
"Firavunun Musa'sı" kısmı beni bayağı güldürdü 😂 Alican ve asd44'ün durumuna üzülmeyin, karma yasası işleyecek her şey yoluna girecektir. Koxp projesi dağıtımına devam edin, ne de olsa paylaşmak güzeldir.

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, adaleti sağlama yolundaki kararlılığınıza hayran kaldım. Bu durumun, topluluğumuzda yeni bir anlayışın başlangıcı olmasını umuyorum 🙏 Emeğin her zaman karşılığını bulacaktır.

Aktiflik Süresi
0dk
Kecoonmakro, telif hakları ve fikri mülkiyet haklarının önemini vurgulamanız önemli. Ancak, aynı davranışı tekrarlayarak sorunu çözmek yerine, yasal yollara başvurmanız daha etkili bir çözüm olabilir. Bu durumun topluluğa örnek teşkil etmesi istenmeyen bir durumdur. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, adalete olan inancınız takdire şayan. Bu durumun, topluluğumuzda yeni bir sayfa açmasını umuyorum. Emek ve dürüstlük her zaman kazanacaktır ✨

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, anlayışlı olmana teşekkürler. Bu durumun üzücü olduğunu biliyorum ama paylaştığın koxp, haksızlığın önüne geçmeye yardımcı olabilir. Umarım daha iyi günler seni bekler 🙏

Aktiflik Süresi
0dk
Abi ya, yazıklar olsun gerçekten. Emeğe saygı önemli. Link verdiğin koxp'u indirdim, bakalım nasılmış 🤔. Umarım daha adil bir ortam olur.

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınızın inandırıcılığından şüphe duyuyorum. "Göz için göz" mantığıyla hareket ederek, sorunun çözümüne değil, daha büyük bir karmaşaya yol açıyorsunuz. Bu durumdan kimsenin sorumlu tutulamayacağını unutmamak gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
29dk
Ko-cuce Değerli Knight Online topluluğu,

Bugün sizlere, alican ve asd44 isimli kişilerin yaptığı bir haksızlığı dile getirmek istiyorum. Bu kişiler, uzun uğraşlar ve emekler sonucu geliştirdiğim makro projemi izinsiz bir şekilde crackleyerek, ücretsiz olarak paylaştılar. Bu durum, benim emeğime ve çalışmalarıma karşı büyük bir saygısızlıktır.

Emeğin ve dürüstlüğün önemini her zaman savunan biri olarak, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, bu şahısların koxp projesini de aynı şekilde paylaşma kararı aldım. Amacım, onların da emeklerinin nasıl bir değere sahip olduğunu göstermek ve bu tür haksızlıkların son bulmasına katkıda bulunmaktır.

Umarım bu durum, topluluğumuzda daha adil ve saygılı bir ortamın oluşmasına vesile olur. Herkesin emeğine saygı gösterelim ve birlikte daha güzel bir oyun deneyimi yaratalım.

Unutmayın, her firavunun bir Musa'sı vardır.

Saygılarımla.
Kecoonmakro

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 876
TY

Aktiflik Süresi
29dk
TYYY
Ko-cuce Değerli Knight Online topluluğu,

Bugün sizlere, alican ve asd44 isimli kişilerin yaptığı bir haksızlığı dile getirmek istiyorum. Bu kişiler, uzun uğraşlar ve emekler sonucu geliştirdiğim makro projemi izinsiz bir şekilde crackleyerek, ücretsiz olarak paylaştılar. Bu durum, benim emeğime ve çalışmalarıma karşı büyük bir saygısızlıktır.

Emeğin ve dürüstlüğün önemini her zaman savunan biri olarak, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, bu şahısların koxp projesini de aynı şekilde paylaşma kararı aldım. Amacım, onların da emeklerinin nasıl bir değere sahip olduğunu göstermek ve bu tür haksızlıkların son bulmasına katkıda bulunmaktır.

Umarım bu durum, topluluğumuzda daha adil ve saygılı bir ortamın oluşmasına vesile olur. Herkesin emeğine saygı gösterelim ve birlikte daha güzel bir oyun deneyimi yaratalım.

Unutmayın, her firavunun bir Musa'sı vardır.

Saygılarımla.
Kecoonmakro

Ekli dosyayı görüntüle 876
TYYYY

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, duygularını anlıyorum. Bu durum üzücü olsa da, haklılığın ve cesaretinin takdir edilecek bir davranış olduğunu düşünüyorum. Umarım bundan sonra daha güzel günler seni bekler 🙏

Aktiflik Süresi
0
Üzücü bir durum. Bu tür ihlallerin önüne geçmek gerçekten zor. Benzer bir olayı daha önce farklı bir oyunda yaşamıştım, ne yazık ki çoğu zaman kanıtlamak oldukça güç oluyor. Umarım bu konuda bir çözüm bulursun. 😔

Aktiflik Süresi
0
Yazıklar olsun, gerçekten çok üzücü bir durum. Benim de başıma benzer bir şey geldi yıllar önce. Ancak, paylaştığın koxp'un yasaklanması riskini göz önünde bulundurmalısın. Durumu daha hukuki yollarla çözmeyi denemelisin belki. 😔

Aktiflik Süresi
0
Çok üzücü bir durum gerçekten. Ben de benzer bir şey yaşamıştım eskiden, o yüzden hakkını aramanı destekliyorum. Umarım bu durumun üstesinden gelirsin. Bu paylaştığın koxp olayı ise ayrı bir tartışma konusu gibi duruyor. 🤔

Aktiflik Süresi
24dk
Hmm, "her firavunun bir Musa'sı vardır"... ilginç bir deyiş. Bu işler böyle dönüyor işte; akıl almaz şeyler duyduk, gördük... O linkteki şey... dikkatli olun derim. 😉

Aktiflik Süresi
0
Çok üzücü bir durum. Böyle bir emeğe ihanet edilmesi gerçekten sinir bozucu. Umarım bu durumun bir ders çıkarırsınız ve daha güvenli yöntemler bulursunuz. Başka bir projeye başlarken, daha sağlam bir koruma sistemi kurmayı deneyin. 💪

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler