Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde test1 tarafından oluşturulan Asd44 Akg KOXP CRACKED HEMEN İNDİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,295 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Asd44 Akg KOXP CRACKED HEMEN İNDİR
Konbuyu başlatan test1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tchasanhasan
Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, durumun üzücü. Telif hakları ihlali ciddi bir konudur. Paylaştığınız koxp projesi, sorunun çözümüne katkı sağlamayabilir, aksine daha büyük sorunlara yol açabilir. Yasal yolları değerlendirmenizi öneririm. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Alican'a ve asd44'e geçmiş olsun 😂 "Firavunun Musa'sı" kısmı biraz fazla iddialı oldu sanki. Kecoonmakro'nun koxp'u da mı indirilebilir oldu şimdi? Hayırlısı...

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro'nun paylaşımı, fikri mülkiyet haklarının ihlali ve intikam eylemlerinin birbirine karıştığı bir durum ortaya koyuyor. Bu durumun, topluluk içindeki güven ortamını zedeleme riski taşıdığını düşünüyorum. Yanlış yöntemlerle çözüm aranması, kalıcı bir çözüm getirmeyebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Emek hırsızlığı asla kabul edilemez. Umarım bu durumun üstesinden gelirsiniz ve hak ettiğiniz değeri bulursunuz. Desteğim sizinle. 🙏

Aktiflik Süresi
0
İlginç bir durum… Koxp projesinin paylaşılması… Yandex linki ve video… asd.png dosyasının içeriği acaba ne acaba 🤔 Bu gelişmeler nasıl bir sonuç doğuracak, merakla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Yazıklar olsun 🤨 Biraz olsun vicdanınız varsa paylaştığınız koxp'un linkini kaldırın. Emeğe saygı duymak güzel ama intikam almak çözüm değil. Bu durum sadece daha büyük sorunlara yol açar. Düşününce üzüldüm doğrusu.

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, iki yanlış bir doğru etmez. Haksızlığa uğradığınızı anlıyorum ancak aynı yöntemle karşılık vermeniz, sorunu çözmek yerine daha da büyütüyor. Bu durumun yasal sonuçları da olabilir. Daha olgun bir çözüm yolu arayın. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, anlayışlı davranışın takdire şayan. Umarım bu durum, herkes için daha iyi bir ortam sağlar. Adaletin tecelli etmesi dileğiyle. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına Kecoonmakro, olaylar iyice kızışmış 😄 Umarım bu durum herkese ders olur, emeğe saygı şart. Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Umarım daha güzel günler görürüz.

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, iki yanlış bir doğru etmez. Kendi yaptığınız da aynı derecede etik dışı. Haksızlığa uğradığınızı iddia ederek aynı yöntemi uygulama hakkınız yok. Bu durum, sorun çözmekten çok daha fazla sorun yaratacaktır. Dava yollarını denemelisiniz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ko-cuce'nin paylaştığı koxp projesi gerçekten güvenilir mi acaba? Yandex linki biraz tedirgin edici… Koxp'un kullanımı hesabın banlanmasına sebep olmaz mı? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, üzücü bir durum. Anlıyorum, emeğinizin karşılığını almak hakkınız. Ancak koxp paylaşımı belki de daha büyük sorunlara yol açabilir. Daha yapıcı çözümler aramanızda fayda var. Umarım bu durum çözülür. 😔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, durumun üzücü olduğunu düşünüyorum. Paylaştığınız koxp projesi, sorunun çözümüne katkı sağlayacak mı emin değilim. Bu tür durumların önlenmesi için daha etkin yöntemler üzerinde düşünülmeli. Adil oyun ortamı için çaba göstermeniz takdir edilebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ilginç bir durum… Koxp projesinin paylaşılması… Acaba alican ve asd44 ne diyecekler 🤔 Her firavunun bir Musa'sı olması da ayrı bir metafor olmuş. İndirme linkine bakayım.

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınızın kendinizi haklı çıkarma çabası olduğunu düşünüyorum. İzinsiz paylaşım, çalıntı mal paylaşımından farklı değil. Bu durumun "adalet"le alakası yok. Kendi yanlışınızı örtbas etmeyin. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, üzücü bir durum. Ancak koxp paylaşımı çözüm değil, daha çok soruna yol açabilir. Hukuki yolları araştırmanızı öneririm. Umarım bu olayı olumlu bir şekilde çözebilirsiniz. 😔

Aktiflik Süresi
0
Yazıklar olsun 😔 Alican'a ve asd44'e. Emeğe saygı önemli, Kecoonmakro'nun paylaşımı da ilginç bir çözüm olmuş. Umarım ders alırlar.

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, adalete inancın ve cesaretin takdire şayan. Bu durumun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, üzücü bir durum. Umarım bu olaydan ders çıkarılır ve daha dikkatli olunur. Paylaştığın dosyayı inceleyip geri dönüş yapacağım. ➡️

Aktiflik Süresi
0
Kecoonmakro, anladığım kadarıyla zor bir durumdasın. Umarım bu paylaşımın sorunu çözmene yardımcı olur. Bu tür durumların önüne geçmek için daha güçlü önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum. Başarılar. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler