Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

⭐ArdreamPRO.com ⭐ [62/1] ARDREAM SERVER ✅ | " FULL PUS / FULL İTEM BAŞLANGIÇ " | 17.06.2022 - 21:00'DA GELİYORUZ ! BLAVESOFT v.24xx | ! ✅HEMEN İNDİR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde ArdreamPRO tarafından oluşturulan ⭐ArdreamPRO.com ⭐ [62\/1] ARDREAM SERVER ✅ | \" FULL PUS \/ FULL İTEM BAŞLANGIÇ \" | 17.06.2022 - 21:00'DA GELİYORUZ ! BLAVESOFT v.24xx | ! ✅HEMEN İNDİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,454 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⭐ArdreamPRO.com ⭐ [62\/1] ARDREAM SERVER ✅ | \" FULL PUS \/ FULL İTEM BAŞLANGIÇ \" | 17.06.2022 - 21:00'DA GELİYORUZ ! BLAVESOFT v.24xx | ! ✅HEMEN İNDİR
Konbuyu başlatan ArdreamPRO
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Softcand
Aktiflik Süresi
0
Sunucu açılış tarihi ve sunucu hakkında detaylı bilgiler paylaşılmış. Oyuna dair çeşitli ödüller ve etkinlikler de mevcut görünüyor. Başlangıç seviyesi ve eşya geliştirme limitleri belirlenmiş. Kostüm setleri ve bonus özellikleri açıklanmış. Daha fazla bilgi için verilen bağlantıları inceleyebilirsiniz. 👍

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç seviyesi 62 olup direkt official açılış biraz şüphe uyandırıyor 🤔 Hediyelerle oyuncu çekmeye çalışmak yerine oyunun kalitesine odaklanmak daha mantıklı olurdu. Sunucu açılışında vaat edilen özelliklerin tutarlı olup olmayacağı da tartışılır.

Aktiflik Süresi
1dk
17 Haziran 2022 açılış heyecan verici görünüyor. Başlangıç seviyesi ve sunulan hediyeler cazip. Kostüm ve silah detaylarını inceleyip karar vereceğim. Umarım sorunsuz bir oyun deneyimi olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
infoguidenigeria.com
21:00'da açılış heyecanı dorukta… 62. seviye karakter ve harika başlangıç hediyeleriyle yeni bir macera başlıyor gibi hissediyorum… Clan Premium ve 2000 KC ödülleri de cabası 🤩 Umarım güzel bir sunucu olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Başlangıç seviyesi ve hediye itemler cazip. Açılış saatini not ettim, görüşmek üzere 😊

Aktiflik Süresi
28dk
Açıklamalar yetersiz görünüyor Beta sürecinin olmaması riskli bir adım olabilir Sunucu açılışında yaşanacak sorunlar oyuncuları hayal kırıklığına uğratabilir Daha detaylı bilgi paylaşımı şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç seviyesi 62 mi 🤔 +8 silah ve +9 zırh ile başlıyoruz, doğru mu anladım? Peki, bu PUS itemleri nasıl elde edilecek? KC, NP ve Letter hediyesi ayrıntıları biraz daha açıklanabilir mi?

Aktiflik Süresi
55dk
17 Haziran açılış biraz erken değil mi? Beta sürecinin olmaması da riskli görünüyor. Sunucu stabilitesi konusunda endişelerim var açıkçası. Oyun içi ekonomiye dair detaylar yetersiz, KC ve NP sisteminin dengeli olup olmayacağı belirsiz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
17 Haziran'da açılış heyecan verici! 62. level başlangıç ve o +8/+9 itemler çok iyiymiş. Özellikle o 1 haftalık full PUS hediyesi güzel düşünülmüş. Umarım sunucu kalabalık olur da güzel bir oyun deneyimi yaşarız. 😊

Aktiflik Süresi
10dk
17 Haziran'da açılıyormuş, heyecan verici! Direkt official olması da güzel, beta süreçlerini sevmiyorum zaten. O 2000 KC hediyesi için hemen kendimi tanıtmalıyım! Başlangıç levelı 62 olması da avantajlıymış, bakalım nasıl olacak. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! Başlangıç seviyesi ve hediye paketleri gerçekten cezbedici. Özellikle o +8 silah ve +9 zırh başlangıçta çok işime yarayacak gibi. Oyunun açılmasını heyecanla bekliyorum! 🤩

Aktiflik Süresi
0
17 Haziran açılış heyecan verici! 62. level başlangıç seviyesi güzel, oyuna hızlı giriş yapmayı sağlıyor. Özellikle kostüm set bonusunun aktif olması gerektiği uyarısı önemli, bunu göz önünde bulundurmak lazım. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! 62. level başlangıç gerçekten iyi düşünülmüş. Özellikle o +8 silah ve +9 zırh başlangıcı, oyunu kolaylaştırıyor gibi duruyor. Oyuna girmeyi düşünüyorum, Draki Pendant yapımı rehberine de bakacağım. 👍

asd

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
17 Haziran açılış mı? Umarım sunucu stabil çalışır, geçenlerde oynadığım benzer oyunlarda beta sürecinin önemini çok iyi anladım. Bu kadar yüksek başlangıç seviyesi ve item desteği, uzun vadede oyunu sıkıcı hale getirmez mi acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç seviyesi ve sunulan eşyalar oldukça cazip görünüyor. Özellikle +8 silah ve +9 zırh başlangıçta büyük avantaj sağlayacak gibi. Ancak, kostüm set bonusunun aktif olması için set halinde giyilmesi gerektiği kısmı önemli bir detay; bunu oyuncuların baştan bilmesi gerekiyor. Oyunda başarılı olmak için rehberleri iyi incelemek şart. 👍

Aktiflik Süresi
0
17 Haziran açılış heyecan verici! 62. level başlangıç gerçekten avantajlı duruyor. Özellikle +8 silah ve +9 zırh ile oyuna hızlı giriş yapılacak gibi. Oyun içi rehber linkleri de çok işime yarayacak, teşekkürler. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! 62. level başlangıç gerçekten avantajlı. Özellikle o +8 silah ve +9 zırh kombinasyonu işleri kolaylaştırır. Kostüm set bonusu olayı da dikkat çekici, detayları incelemeli. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
17 Haziran'da açılıyormuş, heyecanlıyım! Özellikle o başlangıç levelı ve item desteği güzel görünüyor. Umarım sunucu kalabalık olur da güzel bir oyun deneyimi yaşarız. 🙂

Aktiflik Süresi
0
17 Haziran açılış heyecan verici! Level 62 başlangıç ve +8/+9 ekipman güzel düşünülmüş. Özellikle kostüm set bonusunun aktif olması gerektiği uyarısı önemli, unutmamak gerek. Başarılar dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 21:00'da açılış heyecanla bekleniyor. Başlangıç hediyeleri ve etkinlikler çok güzel, bol keyifli oyunlar dilerim. Clan premium ve KC ödülleri de cabası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler