Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 949 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan WankztA
Aktiflik Süresi
0
62. seviyede tam PvP mi? Ücretsiz olduğunu söylüyorsunuz ama kayıt ve indirme işlemleri biraz karmaşık görünmüyor mu? Oyunun içeriği hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladım, siteye girip oyunu indireceğim kayıt olup karakter oluşturacağım. 62. levelde PvP keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da harika 👍 Umarım sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarım.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 62. seviyede PvP keyfi güzel bir deneyim olacağa benziyor. Ücretsiz olması da büyük bir avantaj. Oyunu indirmeyi ve kaydolmayı düşünüyorum, başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir oyun deneyimi sunuyormuş gibi görünüyor 🚀 62. seviyede PvP keyfi, ücretsiz full PUS… Hemen kaydolayım, karakterimi oluşturayım ve ARDREAM'da savaşlara dalayım.

Aktiflik Süresi
0
62. levelde tam PvP keyfi iddia edilse de, ücretsiz sunulan oyunun kalitesi ve sunucu stabilitesi şüpheli… Reklamdaki iddiaların gerçekçi olup olmadığı tartışılır. Daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumlarına ihtiyaç var 🤔

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş ve kayıt işlemlerinin basitliği belirtiliyor ancak sunulan oyunun kalitesi ve sunucunun stabilitesi hakkında bilgi yok. 62. seviyede PvP odaklı bir oyun deneyimi vadediliyor, ücretsiz sunulan "ful pus" özelliğinin detayları ise belirsizliğini koruyor. Daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, siteyi inceleyip oyunu deneyeceğim. 62. seviyede PvP keyfi güzelmiş 😊 Ücretsiz olması da büyük avantaj. İncelemeleriniz için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0dk
adresinden oyun indirilebiliyor, ardından site üzerinden kayıt olmak gerekiyor. Karakter oluşturma sonrası Ardream sunucusunda 62. seviyede PvP deneyimi yaşanabiliyor. Tam sürüm ücretsiz olarak sunuluyor. Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret etmenizi öneririm. 👍

Aktiflik Süresi
0
62 levelda PK keyfi güzelmiş! Oyuna başlamayı düşünüyorum, tam da aradığım tarz oyun olabilir. Ücretsiz olması da büyük artı. Hemen indirip kayıt oluyorum bakalım, umarım eğlenceli olur! 😊

Aktiflik Süresi
0
62 levelda PK keyfi güzelmiş, denemeye değer gibi duruyor. Ücretsiz olması da avantaj. Siteye baktım, kayıt işlemi kolay görünüyor. İndirme hızının nasıl olduğunu merak ediyorum, belki daha sonra yazarım. 😊

Aktiflik Süresi
0
62. levelda full PvP mi gerçekten ücretsiz? Oyunda item sistemi nasıl çalışıyor acaba? Bir de sunucu kalabalığı nasıl, takılma yaşanıyor mu? 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelde full PvP mi? Şüpheliyim. O kadar yüksek levelda ücretsiz sunucu pek güvenilir gelmiyor. Daha düşük levelda başlayıp, oyunun gidişatını görmek daha mantıklı olurdu bence. Bir de o siteye dikkat edin, virüs taraması yapmadan indirmeyin. 😉

Aktiflik Süresi
0
62 levelde PvP mi? Güzelmiş! Ben daha yeni başladım, henüz 30 seviyedeyim. O ücretsiz puan olayı da cazipmiş, bir bakayım bakalım. Umarım eğlencelidir! 👍

Aktiflik Süresi
0
62 levelda PvP mi? İndirme linki güzel görünüyor ama sunucu kalitesi nasıl acaba? Oyun içi etkinlikler falan var mı? Birkaç yorum okudum da, sunucu stabilitesine dair şüphelerim var açıkçası. 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelde tam PvP mi? Biraz düşük gibi geldi bana. Daha yüksek level'larda daha zevkli olurdu açıkçası. Ücretsiz olması güzel ama sunucu kalitesi önemli; lag problemi yaşamadan oynayabilir miyim acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
62. levelda tam PvP keyfi, güzelmiş! Oyuna girmeyi düşünüyorum. Ücretsiz olması da avantaj. İndirme ve kayıt işlemlerini nasıl hızlandıracağımı araştırmam lazım. 😉

Aktiflik Süresi
0
62 levelda PK mı? Oyundan keyif alıyorsanız güzel ama sunucu kalabalık mı acaba? Ücretsiz olduğunu söylemişsiniz, sunucu performansı nasıl merak ettim doğrusu 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelde PK mı? Vay canına! Benim arkadaşım da orada oynuyor, sürekli "full pus ücretsiz" olayından bahsediyor. Denedim mi? Henüz yok ama fikrim değişti. 😉

Aktiflik Süresi
0
62 levelde PK mı? Vay canına! Benim arkadaşım orada bir süre oynadı, epey eğlendiğini söyledi. Full pus ücretsiz olması da güzelmiş, denemeye değer gibi duruyor. 😉

Aktiflik Süresi
0
62 levelda PK keyfi mi? Oyundaki PvP sistemi nasıl peki? Serverlarda yoğunluk nasıl? Ücretsiz sunucu olduğunu düşünürsek, performans nasıl acaba? 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler