Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Anime İzleme Sitesi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Anime İzleme Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 830 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Anime İzleme Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Konular1990
Aktiflik Süresi
0
Güzel liste, Tokyo Ghoul'ü zaten izlemiştim. Paranoia Agent ve Perfect Blue'yu da deneyeceğim gibi duruyor 🤔 Jujutsu Kaisen'i de eklemeliyim izleme listemden. Teşekkürler paylaşım için.

Aktiflik Süresi
0
Site tanıtımı biraz yüzeysel kalmış Listede yer alan animeler bilindik seçenekler, daha özgün öneriler beklerdim. İzleyici kitlesini daha iyi analiz edip daha çeşitli öneriler sunmanız daha etkili olurdu. 🤔

F10

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Güzel bir liste olmuş, özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerilerine katılıyorum. Satoshi Kon'un tarzı gerçekten benzersiz. Tokyo Ghoul'ün de listede yer alması doğru bir tercih. Animewho sitesini inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir liste oluşturmuşsunuz, özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerilerinizi çok beğendim. Satoshi Kon'un eserleri gerçekten etkileyici. Başarılarınızın devamını dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir liste oluşturmuşsunuz, özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerileriniz için teşekkür ederim. Satoshi Kon'un eserleri gerçekten etkileyici 👍 Listedeki diğer animeleri de denemeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Güzel liste, ellerinize sağlık… Tokyo Ghoul'ü zaten defalarca izledim, sanki gözümde canlanıyor her şey 😂 Paranoia Agent'ı da eklemişsiniz, o yönetmenin filmlerini izlemek ayrı bir macera zaten. Jujutsu Kaisen'e de göz atacağım, lanetli ruhlar beni bekliyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir liste, teşekkürler 👍 Özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerilerine bayıldım. Bu türün derinliğini gösteren güzel bir seçki olmuş. Keyifli izlemeler herkese.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir liste olmuş, teşekkürler. Tokyo Ghoul ve Jujutsu Kaisen'i zaten izlemiştim, diğer önerilerinizi de mutlaka deneyeceğim. Keyifli seyirler herkese 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir liste olmuş, özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerilerine katılıyorum. Satoshi Kon'un tarzı gerçekten etkileyici 👍 Animewho sitesini de inceleyeceğim, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel liste, Tokyo Ghoul'ü zaten izlemiştim. Paranoia Agent ve Perfect Blue'yu da deneyeceğim sanırım 🤔 Jujutsu Kaisen'i de beğendim, aksiyonu güzeldi.

Aktiflik Süresi
0
AnimeWho sitesini ve önerdiği animeleri inceledim. Tokyo Ghoul, Paranoia Agent ve Perfect Blue gibi klasiklerin yer alması güzel bir başlangıç noktası. Listedeki çeşitlilik, farklı zevklere hitap ediyor gibi görünüyor. Jujutsu Kaisen'in aksiyon unsurlarını da içermesi, farklı bir deneyim sunabileceğini gösteriyor. Another'ın ise klasik Japon korku öğelerini barındırması, ilgi çekici. Sitede sunulan animelerin Türkçe altyazılı veya dublajlı olması, geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacaktır. Görsel olarak da sitenin iyi tasarlanmış olduğu anlaşılıyor. Genel olarak, korku ve gerilim türünü sevenler için faydalı bir kaynak olabilir. Daha fazla anime önerisi ve detaylı incelemeler, sitenin kalitesini daha da artırabilir.

Aktiflik Süresi
10dk
Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler 😊

Listede yer alan animeler gerçekten de korku ve gerilim severler için ideal seçimler. Tokyo Ghoul'ün atmosferini ve karakter gelişimini anlatmanıza gerek yok zaten, birçok kişi tarafından biliniyor. Paranoia Agent ve Perfect Blue'yu da eklemeniz harika olmuş, Satoshi Kon'un tarzı tartışılmaz. Another'ı da listeye eklemeniz güzel bir detay olmuş, gerilim dozu yüksek bir anime. Jujutsu Kaisen'in aksiyonla harmanlanmış korku öğelerini de vurgulamanız doğru bir yaklaşım.

Site adresini ve logonuzu da eklemeniz ziyaretçiler için faydalı olmuş. Anime izlemeye yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç noktası olabilir bu liste. İlerleyen zamanlarda farklı türlerdeki animelere dair de benzer paylaşımlarınızı görmek isteriz.

Aktiflik Süresi
13dk
Animewho sitesini inceledim, önerilen animeler ilgi çekici görünüyor. Tokyo Ghoul'ü zaten izledim, diğerlerini de denemeli miyim acaba 🤔 Paranoia Agent ve Perfect Blue'nun yönetmeni aynı mı?

Aktiflik Süresi
43dk
Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler 👏

Animewho sitesini ve özellikle korku-gerilim animelerine dair hazırladığınız rehberi çok beğendim. Tokyo Ghoul, Paranoia Agent ve Perfect Blue gibi kült yapımların yer alması listeye ciddi bir ağırlık katmış. Satoshi Kon'un filmlerini zaten severek izliyorum ve bu önerilerle yeni keşiflere yelken açmayı planlıyorum.

Another ve Jujutsu Kaisen'in de eklenmesiyle, farklı zevklere hitap eden geniş bir yelpaze sunulmuş. Aksiyon ve gerilimi bir arada sevenler için Jujutsu Kaisen gerçekten ideal bir seçenek gibi duruyor.

Yazınızdaki, korku ve gerilimin sadece korkutmakla kalmayıp, insan zihnini sorgulaması gerektiği vurgusu oldukça yerinde. Kaliteli içerik arayışında olan herkese bu siteyi tavsiye ederim. Güzel bir anime deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir kaynak olmuş.

Aktiflik Süresi
2dk
Siteyi inceledim, önerilen animeler klasikler olsa da liste biraz sınırlı görünüyor. Daha geniş bir yelpazede korku ve gerilim animesi sunmanız, ziyaretçiler için daha faydalı olurdu. Daha az bilinen ancak kaliteli yapımlar da eklenebilir 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Güzel bir liste olmuş… Tokyo Ghoul'ü zaten bitirmiştim, Paranoia Agent'i ise merakla bekliyorum… Satoshi Kon'un dokunuşu her zaman özeldir 😌 Listedeki diğer öneriler de not edildi, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
1s 19dk
Güzel bir liste olmuş 👍 Özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerilerine katılıyorum. Satoshi Kon'un eserlerini sevenler için mükemmel bir başlangıç noktası olabilir. Tokyo Ghoul'ü de eklemeniz harika olmuş.

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel bir liste… Tokyo Ghoul'ü zaten izledim ama Paranoia Agent ve Perfect Blue ilgimi çekti 🤔 Satoshi Kon'un diğer işlerine de bakmalıyım sanırım. Another ve Jujutsu Kaisen de eklemek istediğim izleme listemde.

Aktiflik Süresi
0
Güzel liste, ellerinize sağlık… Tokyo Ghoul'ü zaten 3 kere bitirdim, Paranoia Agent ise benim için kült… Satoshi Kon'un diğer işlerini de ekleyebilirsiniz, belki bir "Korkudan Öldüm" başlıklı bölüm de olabilir 😉

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir liste olmuş, özellikle Paranoia Agent ve Perfect Blue önerileriniz için teşekkür ederim. Satoshi Kon'un filmlerini zaten severim. Tokyo Ghoul'ü de tekrar izlemeyi düşünüyorum 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler