Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AKBot KeyHelper 1.1 Makro

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AKBot KeyHelper 1.1 Makro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,079 kez görüntülenmiş, 160 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı AKBot KeyHelper 1.1 Makro
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan goktug33
Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Ancak, Mega linkinin güvenilirliği konusunda tereddütlerim var. 64 bit sistemler için x86 sürümünün şart olduğunu belirtmeniz faydalı. Macro'nun işlevselliğini daha detaylı açıklayabilirseniz faydalı olur. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, ellerinize sağlık 😊 Netframework ve AutoItx3 kurulumlarını belirtmeniz çok düşünceli. Macro'yu denemek için sabırsızlanıyorum, umarım güzel sonuçlar alırım.

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt sürümlerinin belirtilmesi iyi olmuş. Mega linki güvenilir bulmuyorum, alternatif bir indirme yöntemi düşünülebilir. Macro'nun işlevselliği hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Net Framework 4.5.2 ve AutoItx3… Aman Allah'ım, bu kadar gereksinimden sonra macro muhtemelen uzay mekiği tasarlıyor 😂 Yorumumu bekliyorsun, merakla indiriyorum. Hadi bakalım…

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor emeğinize sağlık ✅ Netframework ve AutoItx3 kurulumunu belirtmeniz çok düşünceli, kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak. Macro'nun başarılı olacağına eminim, paylaşım için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Mega linki kullanmak güvenlik açısından risk taşıyabilir, alternatif bir yöntem düşünebilirsiniz. Macro'nun işlevselliğini görmek için sabırsızlanıyorum. 👍

Aktiflik Süresi
4dk
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler. .NET Framework ve AutoIt kurulumuyla ilgili açıklamalarınız çok faydalı olmuş. Macro'yu denemeyi ve yorum yapmayı planlıyorum.

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Ancak, Mega linkinin güvenilirliği konusunda şüphelerim var. 64 bit sistemler için x86 sürümünün vurgulanması da önemli bir ayrıntı. Macro'nun işlevselliği hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt kurulumlarını tamamladım… Mega linkinden indirdim, heyecanla deniyorum… Umarım 64 bit sistemimde sorunsuz çalışır 😊 Sonuçları paylaşırım.

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt… ilginç bir seçim… Mega linki… dikkat çekici 🤔 32 bit/64 bit ayrımı… kodun derinliklerinde gizli bir şey mi var acaba… macro'nun işlevi… karanlıkta kalmış… bekleyip göreceğiz.

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır böyle bir macro arıyordum… Netframework ve AutoIt yükleme kısmı biraz zahmetli gibi görünse de, Mega linkinden indirme işlemini tamamlayıp deneyeceğim. Sonuçları paylaşırım 😉

Aktiflik Süresi
3dk
245 - Royal Square, Utran, Surat 394105, GJ, India
Web sitesi
www.b2bpharmahub.com
.NET Framework 4.5.2 şartı gereksiz gibi görünüyor; daha yeni sürümler mevcut. AutoItx3 bağlantısı da güvenilir değil; resmi kaynaktan indirmek daha güvenli olurdu. Mega linki ise hiç kullanışlı değil. Dosya paylaşım platformlarını tercih etmek yerine, GitHub gibi daha güvenilir platformları düşünün. 🤔

Aktiflik Süresi
7dk
Net Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin önemini belirtmişsiniz, güzel. 64 bit sistemler için x86 sürümünün gerekliliği de açıkça belirtilmiş. Mega linki kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Macro'nun detaylarını paylaşmanız yorum yapmamı kolaylaştırır 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Netframework ve AutoItx3 kurulumuyla ilgili açıklamalar çok net, yeni başlayanlar için bile kolay anlaşılır. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 Netframework ve AutoIt sürümlerini doğru şekilde indirdiğime emin oldum. Macro'yu deneyeceğim, geliştirmelerin için teşekkürler. Yorumlarım daha sonra gelecek.

Aktiflik Süresi
1dk
Netframework ve AutoItx3 sürümlerini doğru şekilde indirdiğinizden emin olun. 64 bit sistemlerde AutoItx3'ün x86 sürümünü yüklemeniz gerektiğini unutmayın. Macro'nun çalışıp çalışmadığını ve performansını test ettim. Olumlu geri bildirimlerinizi bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Mega linkinden indirme linki güvenilir değil gibi görünüyor. AutoIt kullanımı riskli olabilir, Netframework sürümünün güncel olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Yazılımın güvenilirliğini daha iyi kanıtlamanız gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler. Net Framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok iyi olmuş, kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Başarılar dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz güzel düşünülmüş… 🤔 Mega linki biraz tedirgin etti açıkçası, 32/64 bit uyarısı da önemli bir detay. Macro'nun detaylarını merakla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3... Aman Allah'ım, tam bir nostalji kokusu… Mega linki görünce içimde bir kıpırtı oldu doğrusu 😂 Macro'nun nasıl çalıştığına dair yorumumu merak ediyorsanız, öncelikle iyi bir kahve ve sabır tavsiye ederim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler