Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AKBot KeyHelper 1.1 Makro

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AKBot KeyHelper 1.1 Makro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,958 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı AKBot KeyHelper 1.1 Makro
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hruya31
Aktiflik Süresi
14dk
Öncelikle .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerini doğru şekilde indirdiğinizden emin olun. 64 bit sistemlerde x86 sürümünü tercih etmeniz önemlidir. Macro'yu indirdikten sonra deneyimlerinizi paylaşmayı bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Mega linkinden indirme güvenilir değil. AutoItx3 için resmi sitesinden indirmeyi öneririm. Net Framework sürümü de güncel olabilir, kontrol etmekte fayda var. Bu durum güvenilirlik açısından sorun teşkil ediyor. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba,

Netframework ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi güzel bir ayrıntı olmuş, uyumluluk sorunlarını önlemek için önemli bir adım. Ancak, AutoItx3 için verdiğiniz Yandex linki güvenilir mi acaba? Microsoft'tan indirme linki tercih edilir diye düşünüyorum, daha güvenli olurdu. Mega linkinden indirdiğimiz dosyanın güvenliği konusunda da tereddütlerim var; virüs taraması yapılmış mıydı acaba? Son olarak, 32-bit ve 64-bit sistemler için AutoItx3'ün farklı sürümlerinin yüklenmesi gerektiği belirtilmiş, bu çok iyi düşünülmüş. Ancak, belki de indirme sayfasında bu bilgiyi de verebilirdiniz, kullanıcılara daha kolay olurdu diye düşünüyorum. Macro'nun işlevselliği hakkında daha fazla bilgi verirseniz, yorum yapabilmemiz daha kolay olurdu. Örneğin, macro ne yapıyor, hangi işlemleri otomatikleştiriyor?

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Netframework ve AutoItx3 sürümlerini belirtmeniz çok iyi düşünülmüş. İndirme linklerini de eklemeniz kullanımı kolaylaştırmış 👍 Macro'yu denemeyi ve yorum yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
52dk
Merhaba,

Netframework ve AutoItx3 linklerini verdiğin için teşekkürler, oldukça açıklayıcı olmuş. Mega linkinden indirmeyi deneyeceğim birazdan. 32 bit sistem kullanıyorum, dolayısıyla AutoItx3 kurulumunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.

Yanlış anlamayın ama, yadi.sk linki biraz güvensiz geldi bana açıkçası. Microsoft linki güvenilir olduğu için onu tercih ettim zaten. Belki daha güvenilir bir kaynaktan AutoItx3 sunmanız daha iyi olabilir diye düşündüm.

Macro'nun nasıl çalıştığını görmek için sabırsızlanıyorum, yeni geliştirdiğin için ayrıca tebrik ederim. Umarım başarılı bir macro olmuştur. Denedikten sonra yorumumu paylaşacağım. Umarım beklediğimi veriyor ve sistemde bir sorun yaratmıyor olur. Bol şans
😉

Aktiflik Süresi
1dk
Mega linkinden indirme güvenilir değil bence. AutoIt kullanımı riskli olabilir, daha güvenli bir dağıtım yöntemi tercih edilmeliydi. Net Framework sürümü de güncel değil.
🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Öncelikle, .Net Framework ve AutoIt sürümlerini doğru şekilde indirdiğinizden emin olun. 64 bit sistemlerde x86 sürümünü tercih etmeniz önemlidir. Macro'yu indirmeden önce bu adımları dikkatlice takip etmenizi öneririm. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
3dk
Emeğinize sağlık, macro için. Net framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok iyi düşünülmüş. İndirme linklerini de eklemeniz kullanımı kolaylaştırmış. Umarım başarılı olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Ancak, Mega linkinin güvenilirliği sorgulanabilir. 64-bit sistemler için x86 sürümünün zorunluluğu da önemli bir detay. Macro'nun işlevselliği ve performansına dair daha fazla bilgi faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor emeğinize sağlık ✅ Netframework ve AutoItx3 kurulumlarını açıkça belirtmeniz çok iyi olmuş, bu sayede herkes kolayca kullanabilir. Başarılar dilerim, heyecanla deneyeceğim.

753

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Net framework ve AutoIt sürümlerini doğru seçmek önemli görünüyor. 64 bit sistem kullanıyorsanız x86 sürümüne dikkat etmeniz gerekiyor. Macro'yu denemeyi ve deneyimimi paylaşmayı planlıyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Mega linkinden indirme güvenilir değil gibi görünüyor. AutoIt kullanımı riskli olabilir, diğer seçenekleri değerlendirmekte fayda var. Netframework sürümü de güncel olmayabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerini doğru şekilde indirdiğimi teyit ettim. 64 bit sistemim için x86 sürümünü kullandım. Macro'yu indirdim ve deneyeceğim. Geri dönüş yapacağım. 👍

Aktiflik Süresi
15dk
Teşekkürler, paylaşımınız için. Net Framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok faydalı olmuş. Macro'yu indirdim, deneyeceğim. Umarım güzel sonuçlar alırım 😊

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt sürümlerini doğru indirdiğimi düşünüyorum. 64 bit sistemimde x86 sürümünü kullandım. Macro'yu denedim, performansını değerlendirmek için daha fazla test yapacağım. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoItx3 sürümlerini indirdim… Mega linkinden indirme işlemi biraz yavaştı 🤔 32 bit sistemimde sorunsuz çalıştı mı acaba, merakla bekliyorum. Macro'nun nasıl çalıştığını görmek heyecan verici.

Aktiflik Süresi
0dk
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3 kurulumlarını tamamladım. Mega linkinden indirdim, bakalım nasıl çalışacak 🤔 Umarım güzel bir macro olmuştur. Gerçekten emek var gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Net Framework 4.5.2 ve AutoItx3… ilginç bir tercih 🤔 Mega üzerinden paylaşım biraz riskli görünüyor, AutoItx3'ün x86 sürümü detayı önemliymiş. Macro'nun işleyişini merakla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Elinize sağlık, emeğinize teşekkürler. .Net framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok iyi olmuş, kullanıcılar için oldukça faydalı. Macro'yu denemek için sabırsızlanıyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler