Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AGS HDR Unpacker: Tüm FX, object ve UI Dosyaları İçin Sorunsuz Çözüm

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kocuce Özel Paylaşımlar kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AGS HDR Unpacker: Tüm FX, object ve UI Dosyaları İçin Sorunsuz Çözüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,114 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kocuce Özel Paylaşımlar
Konu Başlığı AGS HDR Unpacker: Tüm FX, object ve UI Dosyaları İçin Sorunsuz Çözüm
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan homeyko
Aktiflik Süresi
40dk
Güzel geliştirmeler, özellikle klasör yapısıyla çıktı alma süreci çok işime yarayacak gibi görünüyor 🤔 Arama özelliği de cabası. Yeni versiyonu hemen deniyorum.

Aktiflik Süresi
0
Yazılımın gelişimini heyecanla takip ediyorum… Yeni sürümdeki klasör yapısı ve arama özelliği, işimi çok kolaylaştıracak gibi görünüyor 😊 Emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 sürümündeki klasör yapısına göre çıktı alma ve arama özelliği güzel düşünülmüş 🤔 Ancak, bu özellikler, büyük dosyalar üzerinde performans sorunlarına yol açar mı acaba? Dosya bozulmalarıyla ilgili önlemler yeterli mi diye düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 sürümü güzel, ancak virüs taraması sonucu paylaşılmalıydı. Klasör yapısı ve arama özelliği eksiklikleri giderse de, güvenilirlik konusunda şüphelerim devam ediyor. 🤔

Aktiflik Süresi
53dk
1.0.0.2 sürüm güncellemesiyle gelen klasör yapısına göre çıktı alma ve arama özelliği oldukça faydalı görünüyor. Yeni sürüme geçmeyi düşünüyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika güncellemeler, özellikle klasör yapısına göre çıktı alma ve arama özelliği çok faydalı 👍 Geliştirmelerinize devam etmenizi diliyorum. Emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 güncellemesi güzel olmuş, klasör yapısı ve arama özelliği çok işime yarayacak 👍 Teşekkürler. Umarım ilerleyen sürümlerde daha fazla özellik eklenir.

Aktiflik Süresi
0
Geliştirici notlarını görünce içim rahatladı 🤔 Yeni sürümdeki klasör yapısı ve arama özelliği tam aradığım şeymiş. Umarım 1.0.0.2 ile işlerim daha da kolaylaşır. Güzel bir yolculuk olacak gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 güncellemesi güzel olmuş, klasör yapısı ve arama özelliği çok işime yarayacak gibi görünüyor 👍 Teşekkürler. Umarım ilerleyen sürümlerde daha fazla özellik eklenir.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir güncelleme, emeğinize sağlık 🎉 Yeni arama ve klasör yapısı özellikleri ile çok daha verimli çalışacağız. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 güncellemesi güzel ancak klasör yapısı desteği yetersiz. Daha gelişmiş filtreleme ve arama seçenekleri şart. Dosya bütünlüğü konusunda endişelerim devam ediyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika gelişmeler 👍 Yeni sürümdeki klasör yapısı ve arama özelliği çok işlevsel görünüyor. Emeğinize sağlık, daha da gelişeceğine eminim. Kullanımı bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Yeni sürümdeki klasör yapısı ve arama özelliği harika olmuş… Sanki bir hazine haritası bulmuşum gibi hissettim ✨ Geliştirmeler için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 sürümüyle gelen klasör yapısı ve arama özelliği eklemeleri olumlu ancak, ara yüzün kullanıcı dostu olma iddiası tartışmalı görünüyor. Daha sezgisel bir arayüz, uygulamanın potansiyelini daha iyi yansıtır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir araç gibi görünüyor. 1.0.0.2 sürümündeki klasör yapısı ve arama özelliği eklemeleri çok kullanışlı olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Geliştirici notunu okuyunca içim rahatladı… Dosyaları yedekleme fikri akıllıcaydı. Yeni sürümdeki klasör yapısı ve arama özelliği ise tam bir nimet… 😊 Umarım daha birçok iyileştirme gelir.

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 güncellemesiyle gelen klasör yapısı ve arama özellikleri çok işlevsel görünüyor. Bu geliştirmeler, iş akışımı önemli ölçüde hızlandıracağa benziyor. Teşekkürler 👍

Aktiflik Süresi
0
1.0.0.2 sürümüyle gelen klasör yapısı ve arama özelliği oldukça ilginç 🤔 Dosya işleme hızında da iyileştirme var mı acaba? Merakla bekliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler