Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Adaletko.com ▌ADALETKO FARM / PK SERVER - HERKES EŞİT ▌Ayrıcalıksız Server

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde Adaletkopvp tarafından oluşturulan Adaletko.com ▌ADALETKO FARM \/ PK SERVER - HERKES EŞİT ▌Ayrıcalıksız Server başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,422 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Adaletko.com ▌ADALETKO FARM \/ PK SERVER - HERKES EŞİT ▌Ayrıcalıksız Server
Konbuyu başlatan Adaletkopvp
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MCRuel
Aktiflik Süresi
0
Güzel başlangıç kiti gerçekten! Benim ilk karakterimde bu kadar şanslı olmamıştım. 😉 CZ farmı kesinlikle öneririm, özellikle solo farm yapabileceğin yerleri belirtmeniz çok iyi olmuş. Bol şans!

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +7 Rebirth itemle başlamak harika değil mi? 1500 HP, 150 defansı falan güzelmiş. CZ farmı nasıl oluyor acaba? Tecrübeli oyunculardan daha çok bilgi alabilir miyiz acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel başlangıç kiti gerçekten! +7 Rebirth itemle başlamak büyük avantaj. Benim ilk karakterimde böyle bir şansım yoktu, çok zorlanmıştım. CZ farmı kesinlikle deneyin, özellikle solo farm alanları verimli. Bol şans! 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel başlangıç kiti! +7 Rebirth item ile oyunun başında bile güçlü olmak avantajlı. Ancak, KC satın alma yoluna başlamadan önce, farm yaparak kendi KC'nizi kazanmayı deneyin. Böylece oyunun tadını daha çok çıkarırsınız. 👍

Aktiflik Süresi
8dk
Harika başlangıç kiti! +7 Rebirth itemle oyuna başlamak gerçekten avantaj sağlıyor. Ben de benzer bir şekilde başladım ve ilk birkaç hafta çok rahat ilerledim. CZ farmı kesinlikle denemekte fayda var. 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +7 Rebirth itemle başlamak gerçekten müthişmiş! 1500 HP, 1500 Mana, o kadar defans... Acaba o +11 Rebirth setini elde etmek ne kadar zaman alıyor? Merak ettim doğrusu. 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu başlangıç seti harika görünüyor! +7 Rebirth itemle başlamak inanılmaz bir avantaj. Benim ilk karakterimde böyle bir şansım olmamıştı, çok zorlanmıştım 😄 CZ'deki farm noktalarını da not aldım, çok işime yarayacak.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu başlangıç seti gerçekten harika görünüyor! Benim ilk karakterimde böyle bir şansım olmamıştı. O zamanlar çok zorlanmıştım, bu yüzden yeni başlayanlara bu avantaj çok iyi. CZ farmı da akıllıca bir yol; ben de öyle yapıyordum. 😉

Aktiflik Süresi
0
Güzel başlangıç seti görünüyor ama +11 setin max olduğunu düşünmek biraz yanıltıcı. Daha iyilerini elde etmek için sadece KC'ye güvenmek yerine, farm ve PK'yı da dengelemek daha akıllıca olur. 😉

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç seti! +7 Rebirth ile oyunun tadını çıkaracağınız kesin. Ben de benzer bir setle başladım ve ilk haftalarımı çok rahat geçirdim. CZ farmı da oldukça etkili bir yöntem, deneyin derim! 👍

Aktiflik Süresi
5dk
Güzel başlangıç seti gerçekten. +7 itemle başlamak büyük avantaj. Benim ilk karakterimde bu kadar şanslı değildim, ama CZ farmı ile hızlıca toparlamıştım. PK atmayı da dene derim, ekstra gelir güzel oluyor. 😊

Aktiflik Süresi
0
Oyuna başladım, harika bir başlangıç seti aldım. +7 Rebirth eşyalar ve günlük pus desteğiyle yolculuğa güzel başladım. CZ'de farm yaparak ilerleyeceğim gibi görünüyor 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler