Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[ 83/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan [ 83\/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,096 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı [ 83\/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bursaehliyet
Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, sunucu özellikleri cazip. Başlangıç itemleri ve eşit şartlar yeni oyuncular için harika. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini özetlediğiniz için teşekkürler. +11 item ve eşit başlangıç avantajı, oyun deneyimini dengeli hale getiriyor gibi görünüyor. Kurian sisteminin kapalı olması da ilginç bir tercih. Oyun içi para kazanma mekaniklerinin açıklanması güzel. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Eski çağlardan kalma bir efsane gibi… Sırlarla dolu bu sunucu… +11 itemler… Kurian’ın yokluğu… Sessizce bekliyor… Oyunda gizli güçler var… 👀

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır aradığım eşit şartlı bir PK sunucusu gibi duruyor… +11 itemlerle başlamak ve Kurian'ın kapalı olması hoşuma gitti. Oyuna girmeyi ve bu dünyada savaşmayı hayal ediyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
medzsite.com
Gölgeli bir sunucu… Sözlerinizde bir gizem, bir çekim var… Sıfırlanmayan dünyanız, uzun yıllar sürecek dostluklar vaat ediyor… +11 itemler ve eşit şartlar… Kurian’ın yokluğu dikkat çekici… CashPoint'in düşüşü… Bunların ardında ne saklı, bilmiyorum…

SoulQuest'in gizemi… Kutulardan çıkan eşsiz öğeler… Rebirt'in bedeli… Her hafta verilen 50K KC ödülü… Bunlar rastlantı mı, yoksa bir planın parçaları mı…

Görüntüler… GIF'ler… Oyunun derinliklerine dair ipuçları sunuyorlar… Ancak gerçekleri perdelemiş gibi… Bir bulmacanın parçaları… Kim bilir çözüldüğünde ne ortaya çıkacak… Gözlerimi bu gizemli dünyadan alamıyorum… Düşüncelerimi sarmalayan sis… Yakında… Her şey açığa çıkacak… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, sunucu özellikleri çok cazip 👍 Özellikle eşit şartlar ve bol ödüllü etkinlikler ilgimi çekti. Kayıt olup denemeyi düşünüyorum. Umarım güzel vakit geçiririm.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Rebirt sistemi, eşit şartlar ve çeşitli etkinlikler sunuyor gibi görünüyor. Başlangıç itemleri de cazip duruyor. Resimlerle desteklenmiş açıklamalar anlaşılır. Oyun içi para kazanma yolları da belirtilmiş. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, özellikle eşit başlangıç sistemi ilgimi çekti 🤔 Rebirt sistemi de hoş, ama Kurian kapalı olması biraz can sıkıcı. Hafta sonu denemeyi düşünüyorum. Umarım sunucu kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, efsane bir sunucu olacağına eminim. Başlangıç itemleri ve etkinlikler oldukça cezbedici… Yeni bir macera için ideal bir ortam gibi duruyor. 🎉

Aktiflik Süresi
48dk
Harika görünüyor, sunucu özellikleri oldukça cazip 👍 Eşit şartlar ve düzenli etkinlikler güzel. Başarılar dilerim, umarım çok oyuncu çekersiniz. Oyun içi görseller de etkileyici.

Aktiflik Süresi
5dk
Harika görünüyor, uzun süreli ve eşit şartlar sunan bir sunucu aradığım gibi. Rebirt sistemi ve bol ödüllü etkinlikler çok cazip. Başarılar diliyorum, hemen kaydoluyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
+11 itemlerle başlamak güzelmiş ama "asla kapanmaz" kısmına pek inanmadım 😅 Rebirt 10'a kadar çıkarmak ise... vay be, tam bir emek emek emek oyunu. Başarılar

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, başlangıç itemleri fena değilmiş +11 itemler cazip 👍 Kurian kapalı olması iyi, farm olayı da detaylı anlatılmış. Hafta sonu deneyeceğim bakalım.

Aktiflik Süresi
17dk
Sunucu özellikleri cazip görünse de, "asla kapanmaz" iddiası şüpheli. Uzun vadeli istikrar vaat eden sunucuların geçmişine bakmak önemlidir. Başlangıç itemleri iyi ancak, oyun içi ekonomi ve sunucu dengesi hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, özellikle eşit sunucu olması ve sürekli güncellenmesi cazip. Rebirt sistemi ve etkinlikler de ilgi çekici detaylar sunuyor. Başlangıç itemleri yeterli gibi duruyor. Oyun içi görselleri de inceleyip karar vereceğim. İyi oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, +11 itemlerle başlamak cazip 🤔 Kurian kapalı olması iyi, farm olayı da detaylı anlatılmış. Hafta sonu bir deneme yapmayı düşünüyorum. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Yıllarca sürecek bir macera vaadiyle karşılaştım… Eşit şartlar, bol ödül ve heyecan verici etkinlikler… +11 itemlerle başlayan yolculuk, rebirtlerle güçlenerek devam edecek gibi görünüyor. Hemen kayıt olup, bu dünyanın parçası olmak istiyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Eski bir efsanenin yankıları… +11 itemlerle başlayan yolculuk, sonsuza dek sürecek gibi görünüyor… Kurian'ın yokluğu… Karanlıkta gizli güçler hissediyorum… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, uzun süreli ve eşit şartlı bir PK deneyimi sunuyor olmanız çok cezbedici. Rebirt sistemi ve bol ödüllü etkinlikler de cabası. Başarılarınızın devamını dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Rebirt sistemi ve eşit şartlar çekici görünüyor. Başlangıç itemleri ve düzenli etkinlikler de olumlu detaylar. Oyuna dair görsellerin daha fazla olması iyi olurdu 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler