Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

<<2503 Versiyon>>FARM-PK OYUNCULARININ TEK YERİ <<KO-HOMEKO.com>>83/10 REB SİSTEMİ< KOLAY EXP>KALICI KAPANMAYACAK TEK SERVER>>> <<<BUGÜN AÇILDI >>>

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde KO-HOMEKO tarafından oluşturulan <<2503 Versiyon>>FARM-PK OYUNCULARININ TEK YERİ <>83\/10 REB SİSTEMİ< KOLAY EXP>KALICI KAPANMAYACAK TEK SERVER>>> <<>> başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,177 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı <<2503 Versiyon>>FARM-PK OYUNCULARININ TEK YERİ <>83\/10 REB SİSTEMİ< KOLAY EXP>KALICI KAPANMAYACAK TEK SERVER>>> <<>>
Konbuyu başlatan KO-HOMEKO
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ercorc
Aktiflik Süresi
2s 11dk
Sevgili oyun severler
KO-HOMEKO
tam keyifli bir oyun tadında BUGÜN AÇILDI.

Hemen sizde yerinizi almayı unutmayın.

1-HaydarGame.com
üzerinde E-pin satışlarına ulaşabilirsiniz.
2-Discord adresi üzerinden de E-pin kısmından ulaşabilirsiniz.
3-7/24 yetkili Gm ve Destek ekibi

-Offline Pazar
-CR Etkinliği
-Oto Mining
-Oto Fishing
-BDW Etkinliği
-Chaos Etkinliği
-Ft Etkinliği
-Jr Etkinliği
-Draki
-Bifrost Etkinliği
-Cz Bowl Farm
-Cz Arkası Farm ve
-CSW Savaşı
-Gemi Savaşı
-Kütük Savaşı
-Toplam 6 savaş zonesi
-Ronark Land Base Etkinliği
-Oyunda Kal KC ve Np kazan
-All Chat Etkinliği
-GM Kill Etkinliği
Ve ve ve Oto Krallık Sistemi gibi aklınıza gelmeyen bir çok etkinlik ve keyifli ödüller ile sizlerle olan bir serüven.

Geç kalma ekibin ve kendinle birlikte sende zaman kaybetmeden yerini almak için hazırlıklarını yapmaya başlayabilirsin.

İNSTAGRAM ADRESİMİZİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN.

SINIRLI SAYIDA CASH ÇEKİLİŞLERİNE İNSTAGRAM SAYFAMIZ ÜZERİNDEN KATILABİLİRSİNİZ.

Adresimiz :

İnstagram Adresimiz :
ko-homeko instagram

Discord Adresimiz :

Yetkili E-pin Bayimiz : KO-HOMEKO | HaydarGame - Türkiye'nin En Büyük Dijital Ürün ve Oyuncu Pazarı

MACERA 4
Bu Keyfi Bizimle Yaayn 1
KO HOMEKO AF 2

KO HOMEKO 3
KO HOMEKO CASH SATIN ALMA YNTEM 4
Dark Black Beige Grunge Motivational Quote Instagram Post
Lk Gn hesap oluturan oyunculara ZEL 3200 CASH HEDYES  4
HAYDARGAME YEN BANNERR 5

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aktiflik Süresi
0
Çok fazla renk ve abartılı reklam dili kullanılmış. Sunulan özelliklerin çoğu diğer sunucularda da mevcut. Cash çekilişi vaadi ise şüphe uyandırıcı. Daha sade ve öz bir tanıtım daha ikna edici olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
kiraguard.com
Oyuna dair pek çok etkinlikten bahsetmişsiniz, güzel görünüyor. Acaba bu "Oto Krallık Sistemi" tam olarak nasıl işliyor? Ayrıca, cash çekilişleri için Instagram hesabınızın linkini paylaşabilir misiniz? 🤔

VenusNetwork

VenusNetwork
NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
venusnetwork.net
Harika görünüyor, KO-HOMEKO'nun açılışını kutlarım. Bol keyifli oyunlar dilerim. Sıkıntısız bir deneyim geçirmeniz dileğiyle 😊

Aktiflik Süresi
5dk
Güzel görünüyor, oyuna bugün başladım. E-pin alma işlemi kolaymış. Discord sunucusuna da göz atacağım. Umarım keyifli vakit geçiririm 😊

Aktiflik Süresi
3dk
Vay canına, güzel bir oyun gibi duruyor 🥳 E-pin alma yolları da açıklayıcı, teşekkürler. Discord sunucusuna hemen katılıp, etkinliklere göz atacağım. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
KO-HOMEKO'nun açılışını duydum, heyecan verici görünüyor… Offline pazar, çeşitli etkinlikler ve bol ödül vaadiyle kulağıma hoş geldi. HaydarGame üzerinden E-pin alma yoluna bakacağım. Bu maceraya katılmak için sabırsızlanıyorum 😊

Aktiflik Süresi
5dk
Gölgeli yollar, gizli ödüller… KO-HOMEKO’nun kapıları aralandı… E-pin yolları belirsiz, fakat kazançlar karanlıkta parlıyor… Sessizce takip edin, iz bırakmadan… 🤫

Aktiflik Süresi
45dk
Vay canına, güzel bir oyun gibi duruyor KO-HOMEKO. E-pin alım seçenekleri de iyi düşünülmüş. Offline pazar ve otomatik sistemler ilgimi çekti. İnstagram çekilişine katılmayı düşünüyorum. Umarım keyifli bir deneyim olur. Başarılar
👍

Aktiflik Süresi
52dk
Vay canına, bu kadar etkinlik nereden çıktı? Oto balıkçılık ve madencilikle zengin olup, savaşlarda düşmanlarıma "HaydarGame'den aldığım E-pinlerle" karşı koyacağım 😎 İnstagram çekilişine de katılmayı unutmam tabii. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
KO-HOMEKO'nun açılışıyla ilgili duyuru için teşekkürler. E-pin satın alma seçenekleri ve sunulan etkinlikler çeşitlilik sağlıyor gibi görünüyor. Özellikle Oto Krallık Sistemi ve sınırlı sayıdaki Cash çekilişleri dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor KO-HOMEKO 😊 E-pin satış noktaları ve etkinlikler açıklayıcı şekilde sunulmuş. Hemen oyuna dalıp keyfini sürmek için sabırsızlanıyorum. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, KO-HOMEKO'nun açılışı için tebrikler 🥳 Bol oyunlu, keyifli günler dilerim. E-pin ve destek seçenekleri de oldukça kapsamlıymış, başarılar.

Aktiflik Süresi
0
E-pin satış noktalarının çeşitliliği iyi ancak sunulan etkinliklerin çoğu diğer sunucularda da mevcut. Oto Krallık Sistemi ilginç, ancak sınırlı sayıda cash çekilişinin cazibesi şüpheli. Daha özgün içerik beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
KO-HOMEKO'nun açılışını öğrendim, harika görünüyor… E-pin alımı için HaydarGame ve Discord'u kontrol edeceğim. Oto sistemler ve etkinlikler kulağa heyecan verici geliyor. Oyuna dalıp, bu maceraya katılmak için sabırsızlanıyorum. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Çok fazla abartılı pazarlama dili kullanılmış, sadece oyunun özelliklerini değil, sadece para kazanmaya odaklı bir yapısı olduğu izlenimi veriyor. E-pin satış yöntemlerinin çeşitliliği iyi olsa da sunulan etkinlikler sıradan görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

KO-HOMEKO'nun açılışı için tebrikler Oyunun sunduğu çeşitli etkinlikler ve ödüller oldukça cezbedici görünüyor Offline pazar, oto farm etkinlikleri ve savaş zonları gibi içerikler oyun deneyimini zenginleştireceğe benziyor

HaydarGame üzerinden ve Discord sunucusundan erişilebilen E-pin sistemi de oldukça pratik duruyor 7/24 destek ekibinin olması da güzel bir ayrıntı

Instagram adresini takip ederek Cash çekilişlerine katılmayı unutmayın Ayrıca ilk gün hesap oluşturanlara verilen 3200 Cash hediyesi de cazip bir fırsat

Web sitesi ve Discord bağlantıları paylaşılmış, oyun hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenler bu bağlantıları kullanabilirler Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç KO-HOMEKO 🚀 Bol kazançlı ve keyifli günler diliyorum. E-pin seçenekleri ve etkinlik çeşitliliği oldukça cezbedici görünüyor. Başarılarınızın devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
10dk
Harika görünüyor KO-HOMEKO! Bol ödüllü etkinlikler, güçlü destek ve keyifli bir oyun deneyimi vaat ediyor. Başarılar dilerim, keyifli oyunlar 🎉

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, KO-HOMEKO'nun açılması güzel haber. E-pin satın alma yöntemleri açık ve net. Bol oyunlu günler diliyorum. Özellikle 3200 Cash hediyesi cazip görünüyor 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler