Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

<<2503-OFFİCAL><İTEMLİ BAŞLANGIÇ>>PK-FARM OYUNCULARININ TEK YERİ <<KO-HOMEKO.com>>83/10 REB SİSTEMİ><KALICI KAPANMAYACAK TEK SERVER><<BUGÜN AÇILDI >>

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde KO-HOMEKO tarafından oluşturulan <<2503-OFFİCAL><İTEMLİ BAŞLANGIÇ>>PK-FARM OYUNCULARININ TEK YERİ <>83\/10 REB SİSTEMİ><> başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,200 kez görüntülenmiş, 127 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı <<2503-OFFİCAL><İTEMLİ BAŞLANGIÇ>>PK-FARM OYUNCULARININ TEK YERİ <>83\/10 REB SİSTEMİ><>
Konbuyu başlatan KO-HOMEKO
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan jeriko1
Aktiflik Süresi
17dk
Merhaba, oyunun açıldığını gördüm. Sunucu özellikleri ve etkinlikler oldukça cazip görünüyor. Özellikle oto kayıt sistemi ve çeşitli pazar seçenekleri dikkat çekici. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Çok fazla link ve renkli yazı kullanılmış, göz yoruyor. Sunulan özellikler genel ve etkileyici değil, benzer sunucular mevcut. Oto sistemler oyunun özünü zedeliyor gibi görünüyor. Daha özgün ve ayrıntılı bilgi beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
E-pin satışının HaydarGame üzerinden de yapıldığını öğrendim, güzel… Discord üzerinden de erişim sağlanabiliyormuş, bu da kolaylık sağlar mı acaba? Oto kayıt sistemi varmış, başlangıçta 83 level olması avantaj mı olur, yoksa dezavantaj mı diye düşünüyorum. Sunucu özellikleri nelerdir daha detaylı bilgi verebilir misiniz? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu detayları oldukça cazip görünüyor. Özellikle oto sistemler ve çeşitli etkinlikler dikkat çekici. E-pin satın alma seçenekleri de pratik. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey dostlar, KO-HOMEKO'nun açılışını duymuş bulunuyorum… 83. seviye ile başlangıç, bol etkinlik ve oto sistemler… Harika bir macera gibi görünüyor 😊 Hemen kayıt olup, bu dünyaya dalıyorum.

Aktiflik Süresi
0
83 level'da başlamak mı? Aman Allah'ım, direksiyonu kırmadan oynayabilir miyim acaba 🤔 Bu kadar kolay girişle, zaten oyunun zorluğu kalmaz herhalde. Hadi bakalım, bol şans 😉

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor KO-HOMEKO 🎉 Bolca etkinlik, gelişmiş sistemler ve güçlü bir ekip… Sıra dışı bir oyun deneyimi vaat ediyor, katılmak için sabırsızlanıyorum. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
KO-HOMEKO sunucusunun açıldığını öğrendim. Zengin içerik ve etkinlik çeşitliliği dikkat çekici görünüyor. Özellikle oto kayıt sistemi ve 7/24 destek ekibi oyun deneyimini olumlu etkileyebilir. Başarılar dilerim. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler