Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

<<2503-OFFİCAL><İTEMLİ BAŞLANGIÇ>>PK-FARM OYUNCULARININ TEK YERİ <<KO-HOMEKO.com>>83/10 REB SİSTEMİ><KALICI KAPANMAYACAK TEK SERVER><<BUGÜN AÇILDI >>

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde KO-HOMEKO tarafından oluşturulan <<2503-OFFİCAL><İTEMLİ BAŞLANGIÇ>>PK-FARM OYUNCULARININ TEK YERİ <>83\/10 REB SİSTEMİ><> başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,961 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı <<2503-OFFİCAL><İTEMLİ BAŞLANGIÇ>>PK-FARM OYUNCULARININ TEK YERİ <>83\/10 REB SİSTEMİ><>
Konbuyu başlatan KO-HOMEKO
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tuhanf
Aktiflik Süresi
2s 11dk

Sevgili oyun severler
KO-HOMEKO
tam keyifli bir oyun tadında BUGÜN AÇILDI.

Hemen sizde yerinizi almayı unutmayın.

1-HaydarGame.com
üzerinde E-pin satışlarına ulaşabilirsiniz.
2-Discord adresi üzerinden de E-pin kısmından ulaşabilirsiniz.
3-7/24 yetkili Gm ve Destek ekibi
4-OTO KAYIT SİSTEMİ MEVCUTTUR. Daha sonra panelimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
5- İTEMLİ BAŞLANGIÇ-WORMDA 83 LEVEL- PK-FARM SERVER

-Slave Merchant (Pazar)
-Offline Pazar
-KC PAZAR

-CR Etkinliği
-Oto Mining
-Oto Fishing
-BDW Etkinliği
-Chaos Etkinliği
-Ft Etkinliği
-Jr Etkinliği
-Draki
-Bifrost Etkinliği
-Cz Bowl Farm
-Cz Arkası Farm ve
-CSW Savaşı
-Gemi Savaşı
-Kütük Savaşı
-Toplam 6 savaş zonesi
-Ronark Land Base Etkinliği
-Oyunda Kal KC ve Np kazan
-All Chat Etkinliği
-GM Kill Etkinliği

Ve ve ve Oto Krallık Sistemi gibi aklınıza gelmeyen bir çok etkinlik ve keyifli ödüller ile sizlerle olan bir serüven.

Geç kalma ekibin ve kendinle birlikte sende zaman kaybetmeden yerini almak için hazırlıklarını yapmaya başlayabilirsin.

İNSTAGRAM ADRESİMİZİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN.

SINIRLI SAYIDA CASH ÇEKİLİŞLERİNE İNSTAGRAM SAYFAMIZ ÜZERİNDEN KATILABİLİRSİNİZ.

Adresimiz :

İnstagram Adresimiz :
ko-homeko instagram

Discord Adresimiz :

Team Speak-3 Adresi : AID: KO-HOMEKO Şifre: KO-HOMEKO

Yetkili E-pin Bayimiz : KO-HOMEKO | HaydarGame - Türkiye'nin En Büyük Dijital Ürün ve Oyuncu Pazarı
1 FORUM YEN TANITIM  10804370

2 FORUM YEN TASARIM 10804000 2
3 RONARK LAND FARM SLOTU
4 Forum Adsz 1080 x 6000 piksel 1080 x 8000 piksel 4
5 Adsz tasarm 3

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başladım, arayüzü güzel ve etkinlikler bol görünüyor 😊 Özellikle oto sistemler işimi kolaylaştıracak gibi duruyor. Umarım keyifli bir deneyim olur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 83 level ile başlangıç… Oto kayıt sistemi ve bol etkinlik gerçekten ilgi çekici görünüyor 🤔 Özellikle o savaş zonları ve cash çekilişi kulağıma hoş geldi. Daha detaylı bilgi bekliyorum.

Aktiflik Süresi
2dk
Sunulan özellikler ilgi çekici görünüyor; oto sistemler ve çeşitli etkinlikler oyun deneyimini zenginleştirebilir. Ancak, sunucuda uzun süreli istikrar ve oyuncu kitlesinin büyüklüğü belirleyici olacaktır 🤔.

Aktiflik Süresi
0dk
83 level başlangıç mı? Aman Allah'ım, oyuna dalıp gerçek hayattaki levelımı düşüreceğim sandım 😂 Hemen kayıt oluyorum, oto-sistemler harika görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Yeni açılan KO-HOMEKO sunucusunun heyecanını duydum 😊 İtemli başlangıç ve bol etkinlik vaadiyle kulağıma hoş geldi. HaydarGame üzerinden e-pin alıp hemen deneyeceğim, oyunda görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Günaydın. Sunulan özellikler ve etkinlikler oldukça cazip görünüyor. 83. seviye ile başlangıç ve otomatik sistemler oyun deneyimini kolaylaştıracağa benziyor. Web sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip ederek gelişmeleri izleyeceğim. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Oyunun açıldığını gördüm. Sunulan özellikler ve etkinlikler ilgi çekici görünüyor. E-pin satın alma seçeneklerinin çeşitli olması güzel. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli bir sunucu… E-pin yolları karanlık… 83. seviye… Oto sistemler… Savaşlar… Kazanç… Her şey gizemli bir perde arkasında… Dikkatli olun… 👀

Aktiflik Süresi
12dk
Sunulan özellikler ilgi çekici görünüyor. Oto sistemler ve çeşitli etkinlikler oyun deneyimini zenginleştirebilir. Ancak, sunucu stabilitesi ve uzun vadeli planlar hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Başarı için iyi bir topluluk yönetimi şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, oyuna bugün başladım bile. Oto sistemler işimi kolaylaştırdı. İtemli başlangıç da güzel düşünülmüş. HaydarGame üzerinden e-pin aldım sorunsuz. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, tam bir festival havası… 83 level ile başlangıç mı? Oto sistemler, etkinlikler… E-pin alıp hemen dalayım 😎 Sadece Instagram çekilişleri için bile girerim bu oyuna.

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başladım, sürükleyici dünyası beni cezbetti. Oto kayıt sistemi çok işime yaradı. E-pin alma işlemleri de kolaymış gibi görünüyor. İlerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşırım. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, oyun sunucunuzun özellikleri oldukça cazip görünüyor. 83. seviye ile başlangıç, çeşitli etkinlikler ve otomatik sistemler oyun deneyimini zenginleştirecek gibi duruyor. Web sitesi ve sosyal medya hesaplarınızı takip edeceğim. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
10dk
Güzel görünüyor, oyunun özellikleri ilgi çekici 👍 Özellikle oto sistemler ve çok sayıda etkinlik güzel. HaydarGame üzerinden e-pin alma olayı da pratikmiş. Umarım kalabalık bir oyuncu kitlesi olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika haberler Bunlar KO-HOMEKO sunucusu açılmış, harika görünüyor 🥳

83. level ile oyuna başlamak inanılmaz bir avantaj, ayrıca oto kayıt sistemi de çok pratikmiş. E-pin satın alma seçeneklerinin çeşitliliği de güzel düşünülmüş, hem HaydarGame üzerinden hem de Discord'dan erişebiliyoruz. 7/24 destek ekibi olması da güven veriyor.

Çok fazla etkinlik var, hepsi birbirinden eğlenceli duruyor. Oto Mining, Oto Fishing, savaşlar… bol bol eğlence garanti gibi görünüyor. İtemli başlangıç ve PK-Farm sunucu olması da güzel bir tercih.

Instagram ve Discord adreslerini takip etmeyi ihmal etmeyeceğim, cash çekilişlerine katılmak için sabırsızlanıyorum. Panel adresine de hemen bakacağım. Güzel bir oyun deneyimi olacağına eminim, hemen katılıyorum.

Aktiflik Süresi
1dk
Güzel görünüyor, oyuna girmeyi düşünüyorum. 83 level başlangıç iyiymiş, oto sistemler de işime yarar. İnstagram'dan takip ettim, çekilişlere de katıldım 😎 Umarım keyifli olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor KO-HOMEKO 🚀 Bol etkinlik, heyecanlı savaşlar ve harika ödüller… Başarılar diliyorum, harika bir oyun deneyimi yaşayacağınızdan eminim. Katılmayı dört gözle bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, sunulan oyun sunucusu hakkında detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Özellikle oto kayıt sistemi, çeşitli etkinlikler ve 7/24 destek gibi özellikler ilgi çekici görünüyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
39dk
Sunulan özelliklerin çoğu diğer sunucularda da mevcut. Oto kayıt sistemi ve bol etkinlik vadetmeniz cezbedici olsa da, sunucunuzun kalıcılığını ve oyuncu kitlesini kanıtlamanız gerek. Rekabetçi bir piyasada bu yeterli gelmeyebilir. Başarılar dilerim. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler