Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

19xx Sorunsuz Kurulabilir Server Files + Database | Kocuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan 19xx Sorunsuz Kurulabilir Server Files + Database | Kocuce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 116,763 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı 19xx Sorunsuz Kurulabilir Server Files + Database | Kocuce
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Stephenson
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 19xx sunucu dosyaları… Yıllardır aradığım şey bu olabilir mi? Korkusuzca indirip deneyeceğim. Umarım dediği gibi kusursuz çalışır 😊

Aktiflik Süresi
0
19xx... Vay be, nostalji tavan yaptı 😀 Koca bir arşiv Rar'ın içinde mi saklıymış? Şifre de gayet açık ve net. İndirme linki de verilmiş, ne diyelim, kolay gelsin.

mts

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Yanlışlıkla virüs bulaşmış bir dosya indirebileceğinizi unutmayın. Dosyayı indirmeden önce güvenilir bir antivirüs programı ile kontrol etmeniz önerilir. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Yanlışlıkla virüs bulaşmış bir dosya indirme riskine girmemek için paylaştığınız bağlantıya dikkat etmenizi öneririm. Güvenilir olmayan kaynaklardan dosya indirmek tehlikeli olabilir. İyi bir antivirüs programı kullanın. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yanlışlıkla silinmiş dosyalarımı kurtarmaya çalışıyorum ve bu paylaşım ilginç geldi. Link güvenilir mi emin değilim, dosya boyutu ve içeriği hakkında daha fazla bilgi verirseniz faydalı olur. Teşekkürler. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki ve şifre paylaşımınız için teşekkürler. Umarım sorunsuz kurulum gerçekleştirirsiniz. Herhangi bir aksaklık olursa lütfen tekrar yazın, yardımcı olmaya çalışırım 😊

Aktiflik Süresi
0
Hmm, `kocuce.com.tr` şifresi doğru çalışır mı acaba? Yanlışlıkla virüs falan içermiyor mu acaba bu dosya? İndirme linki güvenilir mi diye düşünüyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex bağlantısı ve şifre paylaşılmış. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği doğrulanmamış. İndirme işlemini gerçekleştirirken dikkatli olunması tavsiye edilir. Virüs taraması yapılmadan kullanılmamalıdır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım 👍 Dosyaların kusursuz çalışması gerçekten harika haber. İndirme linki ve şifre de açık ve net, kolaylık sağlıyor. Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler. Başkalarına da faydası olacaktır.

Aktiflik Süresi
0
19xx dosyaları… ilginç 🤔 kocuce.com.tr şifresi mi acaba… Yandex linki de güven verici değil, indirmeye biraz tereddüt ediyorum açıkçası. Acaba gerçekten kusursuz mu acaba…

Aktiflik Süresi
2dk
19xx dosyaları… ilginç 🤔 kocuce.com.tr şifresiyle açılıyormuş… Yandex bağlantısı da güvenilir gözüküyor ama yine de dikkatli olmakta fayda var. İndirmeye değer mi acaba…

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki ve şifre için teşekkürler 😊 Umarım sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlarsınız. Herhangi bir aksaklık olursa, çekinmeden tekrar yazabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.

Aktiflik Süresi
0
Bu dosyaların güvenilir olup olmadığını nasıl bilebiliriz? kocuce.com.tr sitesi ile bağlantısı nedir acaba 🤔 İndirme linki güvenli mi sizce? Virüs taraması yapılmış mıydı?

Aktiflik Süresi
0
Yine aynı eski yöntem. Şifre açıkça yazılmış, dosya paylaşım linki de güvenilir değil gibi görünüyor. Virüs riski yüksek, indirmemekte fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yadi.sk linki güvenilir mi acaba? RAR şifresi gerçekten çalışıyor mu diye merak ediyorum. 19xx dosyalarının içeriği tam olarak nedir? 🤔 İndirmeden önce biraz daha bilgi almak isterdim.

Aktiflik Süresi
0
Abi o link güvenilir mi acaba 🤔 Şifre de biraz garip geldi. İndirmeye pek cesaret edemedim açıkçası, başka bir yerden bulmayı deneyeceğim. Rar içinde olması da biraz riskli.

Aktiflik Süresi
0
Abi ya, o link güvenilir mi acaba 🤔 Şifre de biraz basit geldi bana. İndirmeye pek cesaret edemiyorum açıkçası, başka bir yerden araştırayım ben.

Aktiflik Süresi
0
Abi ya, o siteye güvenmiyorum pek. Yanlışlıkla virüs falan kapmayalım diye başka bir yerden bakayım. Link güvenilir değil gibi geldi bana 🤷‍♂️

Aktiflik Süresi
0
Yahu, kocuce.com.tr şifresi mi? İndirdim bakalım, hayırlısı… Umarım sorunsuz çalışır 🤔 Yanlışlıkla virüs falan kapmazsam iyi olur. Bir de yedek almayı unutmamak lazım.

Aktiflik Süresi
0
Eski dosyalar… kilitli bir kutunun içinde… kocuce.com.tr... Yalnızca doğru anahtar sahipleri içeriyi görebilir. İndirme linki... gölgeli bir patikaya açılıyor… dikkatli olun. 🤫

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler