Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,461 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byjacckk
Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılış heyecan verici! Beta'ya girmeyi düşünüyorum, Playtowin sistemi ilgimi çekti. Özellikle o +8 eşya desteği güzel gözüküyor. 😉 Umarım sunucu kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
7dk
Vay be, 14 Şubat'ta ikinci sezon! Sevgililer Günü'nde farm yapıp PK atarak aşkı bulmayı mı planlıyorsunuz? 😂 +8 ekipmanlar fena değilmiş, ben daha önceki sunucularda hep aç kaldım, umarım bu sefer şansım yaver gider!

Aktiflik Süresi
3dk
Vay canına, 14 Şubat'ta yeni sezon! Beta'da deneyip yorum yapacağım, özellikle o +8 eşyalar çok cezbedici. Özel Afk farm haritası da işleri kolaylaştıracak gibi duruyor. Umarım beklediğimi bulurum! 👍

Aktiflik Süresi
0
Hmm, 14 Şubat... İlginç bir tarih seçmişler. O +8 Chitin'ler gerçekten işe yarıyor mu acaba? Beta'da denedim de... sanki bir şeyler gizli kalmış gibi hissettim. 🤫

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu 🤔 80 level hızlı başlangıç ve +8 eşyalar oldukça cezbedici görünüyor. Özel farm haritası ve nakit ödüllü etkinlikler de cabası… Betaya girip deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
"Play to win" söylemi yanıltıcı. Beta aşamasında bile vaat edilenler şüpheli görünüyor. Özel haritalar ve ödüller cazip olsa da, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği tartışılır 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler