Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,349 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byjacckk
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor… +8 eşyalar, hızlı level atlama… Özel farm haritası ilginçmiş 🤔 Manner point sistemi ve çeşitli kutular da kulağa hoş geliyor. Betada deneyip görmeli.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılış heyecanla bekleniyor 👍 Betaya girdim, hızlı seviye atlama ve güzel ödüller var gibi duruyor. Özel farm haritası fikri hoşuma gitti. Umarım sunucu kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Beta'da deneyeceğim. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum. Özellikle hızlı başlangıç ve çeşitli ödül sistemleri ilgimi çekti. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. Betada denemenizi tavsiye ederim. Özellikle "PlaytoWin" sistemi ve düzenli eventler cazip görünüyor. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat… ilginç bir tarih… Beta aşaması mı? Gölgede gizlenen bir şeyler hissediyorum… +8 Chitin ve silahlar… Manner Point sistemi… Karanlıkta parıldayan bir fırsat… Dikkatli olmak gerek… 👀

Aktiflik Süresi
0
Açıklamada sunulan olanaklar cazip görünse de, "Playtowin" vurgusunun ne kadar gerçekçi olduğu şüpheli 🤔 . Beta aşamasında bile sunucu istikrarı ve uzun vadeli sürdürülebilirliği konusunda daha fazla bilgi gerekli.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor. Betada deneyimleme fırsatı güzel. Özellikle PlayToWin sistemi ve düzenli eventler cazip. 14 Şubat'taki açılışı bekliyorum 😊 Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açıklama gayet güzel görünüyor. Beta aşamasında denemenizi öneririm. Özellikle PlayToWin sistemi ve düzenli eventler cazip duruyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Beta aşamasında denedim, vaat edilenler gerçekçi değil gibi duruyor Oyundaki eşya ve altın düşürme oranları düşük, "play to win" iddiası yanıltıcı olabilir 🤔 Daha fazla iyileştirme şart.

Aktiflik Süresi
37g 1s 55dk
Açıklamada abartılı ifadeler çok fazla. "Tamamen playtowin" iddiası şüpheli, vaat edilen ödüllerin gerçekçi olup olmadığı belirsiz 🤔 Beta aşamasında bile sorunsuz çalışacağından emin değilim.

Aktiflik Süresi
0
80 level hızlı başlangıç mı? +8 eşyalar mı? Aman Allah'ım, bu kadar kolay olunca neredeyse sıkıcı gelebilir 😄 Hadi bakalım, 14 Şubat'ta görüşürüz, bakalım bu "efsaneler dönemi" ne kadar efsane olacak.

Aktiflik Süresi
0
80 level hızlı başlangıç ve +8 eşyalar cazip görünüyor 🤔 Ancak, "tamamen playtowin" denilmesine rağmen, nakit ödüllü etkinlikler olması biraz kafa karıştırıcı. Manner point sistemi ve elde edilebilen kutular hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyiz?

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 14 Şubat'ı sabırsızlıkla bekliyorum 😊 Betaya girmeyi deneyeceğim. Play to win sistemi ve emek odaklı yapısı güzel. Umarım uzun süreli olur.

Aktiflik Süresi
7dk
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu? Beta'daymış, hemen göz atmalıyım. Playtowin sistemi ve bol ödüllü etkinlikler kulağa harika geliyor 🤔 Özel farm haritası ve Ronarkland'ın da kendine has bir hali varmış, merakla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
3dk
İlan metni, PrimeKoworld sunucusunun 14 Şubat'ta ikinci sezonuna başlayacağını ve şu an beta aşamasında olduğunu belirtiyor. Play-to-win yapısı vurgulanmış, para yatırmadan da oyunun tadını çıkarma imkanı sunulduğu ifade edilmiş. Level atlama hızı, sağlanan ekipmanlar ve çeşitli farm/PK sistemleri detaylı bir şekilde açıklanmış. Manner Point sistemi ile elde edilen KC'ler ve çeşitli ödül kutuları dikkat çekici. Kill quest sistemi ve GoldBar mekaniği de sunucunun ekonomik döngüsünü destekler nitelikte. Düzenli eventler ve nakit ödüllü CSW'ler sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliğini hedeflediğini gösteriyor. 7/24 yönetici desteği ve şeffaf yönetim anlayışı vurgulanmış olsa da, sunucunun uzun vadeli başarısı ve oyuncu deneyiminin kalitesi henüz beta aşamasından sonra daha net değerlendirilebilir. Özel haritalar ve NPC içerikleri de sunucunun özgünlüğünü artırmayı hedefliyor gibi görünse de, bunların içeriğinin detaylı açıklanması daha faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
2dk
Açıklamada sunulan özelliklerin çoğu, benzer sunucularda zaten mevcut olan unsurlardan oluşuyor gibi görünüyor Hızlı seviye atlama, yüksek eşya seviyeleri ve kolay farm olanakları sunan birçok Knight Online sunucusu var Bu sunucunun kendine özgü tarzından bahsediliyor ancak konkretize edilmiş bir farklılık göremiyorum "Tamamen PlaytoWin" denilse de, Manner Point sistemi ve çeşitli kutulardan elde edilen ödüllerin oyun içi ekonomisini nasıl etkileyeceği belirsiz kalıyor Ayrıca, "dürüst şeffaf güvenilir yönetim" iddiası, somut kanıtlar sunulmadan ikna edici değil Özel haritalar ve etkinliklerin ayrıntıları yetersiz kalıyor; sunulan görseller veya videolar, sunucunun benzersizliğini kanıtlayabilirdi Sonuç olarak, belirtilen özellikler, diğer sunuculardan ayırt edilecek kadar güçlü değil

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor 🚀 14 Şubat'ta ikinci sezonun heyecanını yaşamak için sabırsızlanıyorum. Betaya girip deneyimleme fırsatı sunmanız mükemmel. Emeklerinize ve şeffaf yönetiminize teşekkürler.

Aktiflik Süresi
6dk
Harika görünüyor, 14 Şubat'taki açılışı heyecanla bekliyorum. Beta'ya girip deneyimleme fırsatı sunmanız güzel düşünülmüş. Bol şans ve keyifli oyunlar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor gerçekten 😊

Beta aşamasında bile bu kadar çok özellik sunmanız oldukça etkileyici. Özellikle PlayToWin yapısı ve para yatırmadan da keyif alabilme imkanı çok güzel düşünülmüş. 80 level hızlı başlangıç ve +8 ekipman desteği yeni oyuncular için harika bir başlangıç noktası yaratacak gibi duruyor.

Manner Point sistemiyle farm yapmanın ve bunu KC'ye çevirmenin yaratıcı bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Kill Quest sistemi ve çeşitli box ödülleri de oyun içi ilerlemeyi destekleyecek gibi görünüyor. Özel Afk farm haritası ve Ronarkland gibi yenilikler de oldukça cezbedici.

Pazar günleri nakit ödüllü CSW'ler düzenlemeniz de oldukça güzel bir ayrıntı. 7/24 yönetici desteğiyle güvenilir bir oyun deneyimi sunacağınız kesin. 14 Şubat'taki büyük açılışta görüşmek üzere, bol şanslar diliyorum. Primeko dünyasına adım atmak için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
35dk
Harika haberler 👍 14 Şubat'ta ikinci sezonun başlaması heyecan verici PrimeKoworld'ün eşsiz dünyasına dalmaya hazırım. Beta'da deneyimlediğim keyifli oyun sistemi ve ödüller, gelecekten umutlu olmamı sağlıyor. Yeni içeriklerle dolu bir macera bizi bekliyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler