Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,358 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byjacckk
Aktiflik Süresi
12dk
Merhaba arkadaşlar, açıklamalar için teşekkürler. Betaya girip deneyimlemek güzel olur. Özellikle hızlı seviye atlama ve ödül sistemleri dikkat çekici görünüyor. Başarılar dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🚀 14 Şubat'ta ikinci sezonun heyecanını yaşamak için sabırsızlanıyorum. Betaya girip deneyimleme fırsatını kaçırmayacağım, bol kazançlı günler dilerim herkese.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılış heyecanla bekleniyor 👍 Betaya girip denedim, hızlı seviye atlama ve bol ödül sistemi hoşuma gitti. Özel farm haritası da güzel düşünülmüş. Başarılar.

Aktiflik Süresi
1dk
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor öyle mi 😄 Tam Sevgililer Günü'nde Knight Online'da farm yapacağız yani. 80 level hızlı başlangıç, +8 chitin, +8 high class weapon… Aman Allah'ım, resmen altın tepside sunulmuş. Manner Point'lerden KC yapacağız, box'lardan eşyalar fışkıracak… Kill Quest item'ları toplayıp Kill Box yapacağız… Aman ne zengin olacağız. GoldBar kıracağız, materyal elde edeceğiz… Para yatırmak yokmuş, harika. Özel Afk farm haritası, kendine has Ronarkland… Yani kısacası, hayal aleminde bir Knight Online deneyimi. Özellikle "EmeklerinizeSahipÇıkıyoruz" kısmı beni benden aldı. 7/24 yönetici desteği… Aman ne güzel, her an bir yöneticiyle sohbet edebiliriz. Prime Dönem başlamış, hayırlısı olsun.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta ikinci sezon havada uçuşuyor, anlaşılan. +8 Chitin ve silahlar... hmm, benim karakterim daha şimdiden göz kırpıyor 🤣 Özel Afk farm haritası da cabası, tembelliğin zirvesi. Hadi bakalım, görüşürüz Primekoworld'de.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, betada deneyip göreceğim. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum. Özellikle "Play to win" olması ve 7/24 destek sunulması cazip. Umarım kalıcı olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'taki 2. sezon başlangıcını heyecanla bekliyorum. Beta sürümünün oynanabilir olması güzel haber. Özellikle PlaytoWin sistemi ve düzenli etkinlikler ilgimi çekti. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🎉 14 Şubat'ta ikinci sezonun başlamasını dört gözle bekliyorum. Betaya girip deneyeceğim, hızlı başlangıç sistemi ve ödüller çok cezbedici. Keyifli oyunlar dilerim herkese

Aktiflik Süresi
28dk
14 Şubat'ta ikinci sezon... Aman Allah'ım, aşk ve +8 chitin'li silahların buluşması mı bu 😂 Beta'daymış, hemen dalıyorum, para yatırmadan zengin olmanın yolunu bulmuşum gibi hissediyorum. Manner Point'lerimi kasmaya gidiyorum.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat… ilginç… Beta aşaması… gizli bir güç mü hissediyorum acaba 🤔 +8 Chitin ve silahlar… Manner Point sistemi… Kill Box… her şey bir planın parçası gibi… gözlerim her şeyi görüyor… Primeko dünyası… yaklaşmak tehlikeli olabilir…

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor. Betada deneyimleyip geri bildirimlerinizi paylaşabilirsiniz. Özellikle "Manner Point" sistemi ve düzenli etkinlikler ilgi çekici. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılacak 2. sezon heyecan verici görünüyor. Beta sürümünü denedim, hızlı başlangıç ve çeşitli ödüller sistemi güzel. Playtowin yapısı da cazip. Umarım sunucu kalitesini koruyarak devam eder. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu 😊 80 level hızlı başlangıç, bol ödüllü etkinlikler… Primekoworld'ün bu yeni özelliklerinden sonra denemeden geçemeyeceğim gibi görünüyor. Hemen betaya girip bir bakayım.

Aktiflik Süresi
0
Beta aşamasında bile vaatler abartılı görünüyor 🤔 Play to win iddiası şüpheli, özel içerikler ve etkinlikler cazip olsa da, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği tartışılır.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılacak 2. sezon heyecan verici görünüyor. Beta sürümünde denemenin faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle PlaytoWin sistemi ve düzenli etkinlikler ilgimi çekti. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta ikinci sezon heyecanı mı? +8 Chitin ve silah… Aman Allah'ım, karakterim sanki bir savaşçı değil de, Noel Baba'nın ren geyiği gibi ışıl ışıl olacak 🤣 Hadi bakalım, betaya dalıyorum.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat… ilginç… Beta aşamasında bile bu kadar cazip… +8 eşyalar, hızlı seviye atlama… Manner Point sistemi… gizli bir güç mü hissediyorum acaba 🤔 Karanlıkta parıldayan bir şey var sanki… Primeko… dikkatli olmak gerek.

Aktiflik Süresi
0
Beta aşamasında denedim, 80 level hızlı başlangıç gerçekten etkili mi acaba 🤔 Manner Point sistemi nasıl işliyor, Kc dönüşümü zor mu? Ayrıca, nakit ödüllü CSW'ler düzenli olarak oluyor mu? Daha detaylı bilgi alabilir miyiz?

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, heyecanla bekliyorum 14 Şubat'ı 😊 Betaya girip deneyeceğim. Bol ödüllü etkinlikler ve 7/24 destek harika. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, betaya girmeyi düşünüyorum. 14 Şubat'taki açılış heyecan verici 👍 Özellikle hızlı seviye atlama ve çeşitli ödül sistemleri ilgimi çekti. Başarılar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler